Anemoprotect-Πείτε «όχι» στην αναιμία

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ  ΤΗΣ ANEMOPROTECT

 • Βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος
 • Μειώνει τον κίνδυνο λοιμώξεων
 • Δρα ευεργετικά στην λειτουργία του μυελού των οστών και της αιμοποίησης
 • Βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων αιμοσφαιρίνης σε αναιμίες
 • Βοηθά στη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων και μειώνει την αίσθηση κόπωσης και αδυναμίας
 • Συμβάλλει στον σχηματισμό αιμοσφαιρίνης και τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα
 • Παρέχει τη βέλτιστη δόση των μικροστοιχείων που είναι απαραίτητα για την φυσιολογική αιμοποίηση
 • Βοηθά στην κανονική απορρόφηση σιδήρου
 • Μειώνει τον κίνδυνο της επιβλαβούς ακτινοβολίας και ακτινοθεραπείας
 • Βελτιώνει την καλή φυσική κατάσταση

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Αισθάνεστε κόπωση, αδυναμία  και πόνους στους μυς;

  Αισθάνεστε κόπωση και αδυναμία, συνοδευόμενα από πόνους στους μυς, εκνευρισμό, αποδυνάμωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, άγχος, κατάθλιψη, ταχυπαλμία, κρύα άκρα, ζαλάδες; Η πιθανή αιτία αυτών των συμπτωμάτων μπορεί να είναι η αλλαγή στην ποιότητα και την ποσότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων σας.
  Η αναιμία αποτελεί μείωση των τιμών της αιμοσφαιρίνης και του αιματοκρίτη κατώτερες από τις κανονικές για την ηλικία και το φύλο του ατόμου. Μπορούμε να μιλάμε για αναιμία όταν στο αίμα δεν υπάρχει επαρκή ποσότητα  υγιέστατων ερυθρών αιμοσφαιρίων ή αιμοσφαιρίνης. Για αναιμία μιλάμε και όταν η αιμοσφαιρίνη έχει μειωμένη ικανότητα να δεσμεύεται το οξυγόνο λόγω της παραμόρφωσης του μορίου του ή για άλλους λόγους.
  Η αιμοσφαιρίνη είναι ένα πρωτεϊνικό σύμπλοκο (που περιέχοει σίδηρο), το οποίο είναι το πιο σημαντικό συστατικό των ερυθρών κυττάρων του αίματος, γνωστό ως ερυθρά αιμοσφαίρια ή ερυθροκύτταρα. Ο αιματοκρίτης είναι η αναλογία μεταξύ του όγκου των ερυθρών αιμοσφαιρίων και του όγκου του πλάσματος, εκφραζόμενου ως ποσοστό.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ  της αναιμίας;

  Ο κύριος ρόλος της αιμοσφαιρίνης να δεσμεύει και να μεταφέρει οξυγόνο από τους πνεύμονες στους ιστούς, προκειμένου να διασφαλιστεί τη κανονική λειτουργία των κυττάρων. Το χαμηλό ποσό του οδηγεί σε μειωμένη ποσότητα οξυγόνου που φτάνει στους ιστούς, καθώς και στην ανάπτυξη της υποξίας (έλλειψη οξυγόνου για την διατήρηση των κανονικών ζωτικών λειτουργιών).
  Τα πρώτα συμπτώματα με τα όποια εκδηλώνεται η αναιμία είναι ωχρότητα του δέρματος, κόπωση, κακή φυσική κατάσταση.
  Σε χρόνια μορφή της νόσου παγώνουν τα άκρα εξαιτίας της μείωσης του μεταβολισμού των ιστών, παρουσιάζεται δύσπνοια και ταχυκαρδία, μέσω των οποίων το σώμα προσπαθεί να παρέχει την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου αναπληρώνοντας την μειωμένη ποσότητα αιμοσφαιρίνης που μεταφέρει το οξυγόνο, επιταχύνοντας την κυκλοφορία.
  Λόγω ανεπαρκούς παροχής οξυγόνου στον εγκέφαλο μπορεί να παρουσιαστούν πολυάριθμα συμπτώματα όπως ζάλη, πονοκέφαλος, γενική σωματική εξασθένιση (αδυναμία, νωθρότητα, αυξημένη κόπωση).
  Με την επιδείνωση της υποξίας, εμφανίζονται συμπτώματα καρδιακής υπερφόρτωσης – υψηλού βαθμού ταχυκαρδία, καρδιακό φύσημα, υπερτροφία της αριστερής κοιλίας.
  To ANEMOPROTECT συμβάλλει στην επίτευξη κανονικών επιπέδων σιδήρου στο αίμα και βοηθά στην αποκατάσταση μετά από απώλεια αίματος και αναιμία.

  ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ  Η ΑΝΑΙΜΙΑ;

  Η θεραπεία των διαφόρων τύπων αναιμίας εξαρτάται από την αιτία της αναιμίας και επειδή οι αιτίες είναι πολλές, συνιστάται να απευθυνθείτε σε γιατρό.
  Η καλύτερη θεραπεία, ωστόσο, είναι η πρόληψη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην καθημερινή διατροφή μας, η οποία πρέπει να περιέχει επαρκείς ποσότητες ορυκτών και βιταμινών.
  Σας προσφέρουμε το ANEMOPROTECT – ένα ειδικά σχεδιασμένο θρεπτικό συμπλήρωμα που περιέχει σίδηρο φυτικής προέλευσης σε συνδυασμό με τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά συμπληρώματα που συμβάλλουν στην κανονική διαδικασία αιμοποίησης και την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης και των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
  Η θεραπεία των διαφόρων τύπων αναιμίας εξαρτάται από την αιτία της αναιμίας και επειδή οι λόγοι αυτοί είναι πολλοί, συνιστάται να απευθυνθείτε σε γιατρό.

  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ  ΤΗΣ ANEMOPROTECT

  • Βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος
  • Μειώνει τον κίνδυνο λοιμώξεων
  • Δρα ευεργετικά στην λειτουργία του μυελού των οστών και της αιμοποίησης
  • Βοηθά στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων αιμοσφαιρίνης σε αναιμίες
  • Βοηθά στη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων και μειώνει την αίσθηση κόπωσης και αδυναμίας
  • Συμβάλλει στον σχηματισμό αιμοσφαιρίνης και τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα
  • Παρέχει τη βέλτιστη δόση των μικροστοιχείων που είναι απαραίτητα για την φυσιολογική αιμοποίηση
  • Βοηθά στην κανονική απορρόφηση σιδήρου
  • Μειώνει τον κίνδυνο της επιβλαβούς ακτινοβολίας και ακτινοθεραπείας
  • Βελτιώνει την καλή φυσική κατάσταση
  To ANEMOPROTECT είναι εντελώς ακίνδυνο και μη τοξικό. Η παρατεταμένη λήψη δεν προκαλεί παρενέργειες.

  ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΙΜΙΑ;

  • Καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε σίδηρο, μέλι και βιταμίνη C, π.χ. σκούρα πράσινα λαχανικά, τυριά, αυγά, θαλασσινά και ψάρια
  • Περιλάβετε στο μενού σας συκώτι, βόειο και πρόβειο κρέας, ψάρια, κρόκους αυγού, αποξηραμένα φρούτα,  προϊόντα σόγιας και μελάσα
  • Καταναλώνετε  μεγάλες ποσότητες κρεμμύδι, σκόρδο, φασόλια, μπιζέλια, ξηρούς καρπούς, σπόρους, βότανα – κάρδαμο, μαϊντανό, φύλλα τσουκνίδας και πικραλίδας κόλιανδρο και πράσινα φυλλώδη λαχανικά (εκτός από το σπανάκι)
  • Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C για την επιβράδυνση της πρόσληψης σιδήρου από το σώμα. Είναι καλό να πιείτε ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι.
  • Δώστε έμφαση στα προϊόντα ολικής αλέσεως, καθώς αποτελούν καλή πηγή σιδήρου.
  • Ο σίδηρος είναι εξαιρετικά σημαντικός για το σώμα, καθώς ενισχύει πολλές διαδικασίες και λειτουργίες στο σώμα και συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Ο σίδηρος συμμετέχει στον κανονικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης και προάγει τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα. Η αιμοσφαιρίνη, με τη σειρά της, μεταφέρει οξυγόνο στον εγκέφαλο, την καρδιά, τους μυς και τους ιστούς του σώματος.
  • Το πλούσιο σύνθετο βοτάνων  στο ANEMOPROTECT μειώνει την κόπωση και την κούραση, βελτιώνει την αντοχή, εξασφαλίζει την βέλτιστη δόση μικροθρεπτικών συστατικών που απαιτούνται από την κανονική αιμοποίηση. Κάθε ένα από τα συστατικά του είναι αποδεδειγμένα ωφέλιμα για τον καθαρισμό του οργανισμού. Κάθε ουσία ενισχύει και συμπληρώνει την αποτελεσματικότητα της άλλης.

  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ANEMOPROTECT

  Τα φυτικά εκχυλίσματα έχουν αποδεδειγμένα πιο ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες.
  Η υγρή του μορφή  καθιστά δυνατή την ταχύτερη και πληρέστερη απορρόφηση και την γρήγορη ευεργετική δράση του προϊόντος.
  To ANEMOPROTECT  είναι επιστημονικά αποδεδειγμένος συνδυασμός που λειτουργεί άμεσα σε κυτταρικό επίπεδο για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.
 • Γεράνιο το αιματόχρωο 200 mg

  Το αιματόχρωο γεράνιο φύεται σε χλοώδη και χαλικώδη εδάφη, σε αραιά δάση, ξέφωτα – στην πεδιάδα και στο βουνό, έως και 1770 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε όλη τη Βουλγαρία. Περιέχει αιθέρια έλαια, ουσίες βυρσοδεψίας, βασικά από την ομάδα κατεχινών, ρητίνες, οργανικά οξέα,  βιταμίνη C, προβιταμίνη Β κ.α. Το αιματόχρωο γεράνιο ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, είναι αιμοστατικό, αντιδιαρροϊκό, αντιφλεγμονώδες, κατεβάζει την αρτηριακή πίεση. Στην λαϊκή ιατρική συνιστάται για φλεγμονές στομάχου και εντέρου (γαστρίτιδα, κολίτιδα, διάρροια), αναπαραγωγικά προβλήματα, αναιμία, αϋπνία, ψαμμίαση, κυάνωση, για ενίσχυση του καρδιακού μυός.

  Σπαθόχορτο, βλαστός 50 mg

  Προφανώς δεν υπάρχει άλλο  βότανο που να θεραπεύει τόσες ασθένειες όπως το σπαθόχορτο. Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι το ονομάζουν «το αίμα του Χριστού», ένα μαγικό βότανο, φάρμακο για το σώμα και την ψυχή. Το σπαθόχορτο είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης μεταξύ των βοτάνων στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, του άγχους, της σύγχυσης, της αϋπνίας, της διαταραχής πανικού. Οι αντικαταθλιπτικές του ιδιότητες είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες. Το βότανο αυξάνει το επίπεδο σεροτονίνης (η ορμόνη της ευτυχίας), το οποίο θεωρείται υπεύθυνο για την καλή διάθεση του ανθρώπου.
  Καταπραΰνει το νευρικό σύστημα, έχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και θεραπευτική δράση, καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα. Χρησιμοποιείται για γαστρίτιδα, ακμή, αναιμία, νεφροπάθεια, λευκοδερμία, κεφαλαλγία, επιληψία, προβλήματα με την χολή και τη θυρεοειδούς.

  Φύλλα καρυδιάς 50 mg

  Η καρυδιά  είναι ένα από τα παλαιότερα δέντρα, οι καρποί των οπίων χρησιμοποιούνται ως τρόφιμα και τα φύλλα – ως βότανο. Τα ιστορικά στοιχεία για το φυτό αυτό χρονολογούνται από το 7000 π.Χ. – από την εποχή των Ρωμαίων, οι οποίοι το αποκαλούσαν «το Βασιλικό Δέντρο του Δία».
  Τα φύλλα της καρυδιάς έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό σε μορφή αφεψήματος, αλοιφών, βαμμάτων, τσαγιού και βρίσκουν όλο και περισσότερο τη θέση τους στη φαρμακολογία. Χρησιμοποιούνται ως αντιμικροβιακό, αντιδιαρροϊκό, αντιπαρασιτικό, κερατολυτικό, τονωτικό μέσον και στη αντιμετώπιση του μετεωρισμού.
  Τα φύλλα της καρυδιάς περιέχουν πολλές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και έλαια, τα οποία αυξάνουν την ανοσία του οργανισμού και βελτιώνουν τον μεταβολισμό. Συχνά τα αφεψήματα συνιστώνται για την αποκατάσταση του οργανισμού, ειδικά μετά από ασθένειες ή χειρουργικές επεμβάσεις. Τα καρύδια περιέχουν πολλές ουσίες βυρσοδεψίας, είναι πλούσια σε υδροχλωρικό οξύ, το οποίο αποδεδειγμένα δρα ως αντιμυκητιασικό. Μεταξύ των ευεργετικών συστατικών του καρυδιού είναι η βιταμίνη C και τα φλαβονοειδή.

  Κιχώριον, ρίζα 50 mg

  Το κιχώριον περιέχει μεγάλη ποσότητα ινουλίνης. Από το φυτό αυτό παράγονται μεγάλες ποσότητες ινουλίνης για τη φαρμακοποιία. Η ινουλίνη είναι πολυμερή της  φρουκτόζης. Καθαρίζει τον οργανισμό από τις συσσωρευμένες τοξίνες, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και ρυθμίζει την λειτουργία του πεπτικού συστήματος και τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.
  Περιέχει υψηλή ποσότητα σιδήρου, βιταμίνες της ομάδας Β, πηκτίνη, ένζυμα, αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ουσίες. Στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιείται στην θεραπεία της σπλήνας, κίρρωσης, διαβήτη, ίκτερου, εφίδρωσης, εντερικών σκουληκιών σε παιδιά, βήχα, πυρετό, επιληψίας, δύσκολης ούρησης, αιματουρίας, στομαχικού πόνου, γαστρίτιδας, έλκος στομάχου, επώδυνης εμμηνόρροιας, αιμορροΐδων, ουρικής αρθρίτιδας , ζάλης, ψαμμίασης , δυσπεψίας, σε νευρασθένεια και υστερία.

  Λουΐζα, βλαστός 50 mg

  Η Λουΐζα είναι γνωστή όχι μόνο στη λαϊκή μας παράδοση αλλά και σ΄αυτή της Δυτικής Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Κελτική παράδοση. Είναι επίσης γνωστό ότι, σύμφωνα με το μύθο, οι πληγές του Ιησού Χριστού πλύθηκαν με Λουΐζα.
  Στη λαϊκή πρακτική με την Λουΐζα αντιμετωπίζονταν τα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος σε παιδιά και ενήλικες, σε όλες τις περιπτώσεις γρίπης. Δρα ως αντιπυρετικό και  καταπολεμά το στρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις νευρικών-συναισθηματικών εντάσεων και αϋπνίας. Συνιστάται επίσης για το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο. Κατάλληλο στην καταπολέμηση της αναιμίας, για τον καθαρισμό του αίματος και στην ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.

  Πικραλίδα, βλαστός 50 mg

  Η πικραλίδα είναι γνωστή από τα παιδικά μας χρόνια. Ανθίζει την άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού, όσο υπάρχει υγρασία. Λαϊκή ιατρική συνιστά πικραλίδα κατά της δυσκοιλιότητας, καθαρίζει το αίμα, καταπραΰνει τις αιμορροΐδες, τη φλεγμονή της ουροδόχου κύστης, την υδρωπικία και τον διαβήτη. Η πικραλίδα βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος, συμβάλλει στην αποβολή της χολερυθρίνης, δρα ως διουρητικό, ανθελμινθικό. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στις πικρές ουσίες, τα οργανικά οξέα και τις γλυκοσίδες. Διαπιστώθηκε ότι πικραλίδα ενισχύει τη δράση του παγκρέατος – αυξάνει την έκκριση της ινσουλίνης και μειώνει την ποσότητα της χοληστερόλης στο αίμα.

  Αγριοκάρδαμο, βλαστός 50 mg

  Είναι ένα φυτό, ευρύτατα διαδεδομένο  σε όλες τις περιοχές – στους δρόμους, στα λιβάδια, στα χωράφια και τα περιβόλια, κατέχει υψηλής ποιότητας φαρμακευτικές ιδιότητες και θεωρείται το πιο ενοχλητικό ζιζάνιο. Το τσάι αγριοκάρδαμου συνιστάται για υπερβολική αιμορραγία. Ένα ταμπόν, εμποτισμένο με την έγχυση του βοτάνου, σταματά την αιμορραγία από τη μύτη. Το βότανο αυτό μπαίνει στην σύσταση πολλών αφεψημάτων που καθαρίζουν το αίμα και έχουν τονωτική δράση στην καρδιά. Η δράση αυτή εξηγείται με την υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο: η καρδιά είναι ένας μυς και γι ΄ αυτό χρειάζεται ασβέστιο για να συρρικνωθεί και να επεκταθεί. Η συγκεκριμένη ιδιότητα του αγριοκάρδαμου προκαλεί τη συστολή των μυϊκών κυττάρων, σε συνδυασμό με την στυπτική δράση του εξηγεί την αποτελεσματικότητά του και σε αιμορραγία των αιμορροΐδων. Το αγριοκάρδαμο χρησιμοποιείται επίσης και για άλλου είδους αιμορραγίες.

  Θερμοβότανο, βλαστός 50 mg

  Eίναι ένα από τα καλύτερα αποτοξινωτικά βότανα. Βοηθά  στην αδιαθεσία απ’ το μεθύσι, γιατί καθαρίζει το αίμα από το αλκοόλ. Χρησιμοποιείται σε μειωμένη όρεξη, φλεγμονή του στομάχου, φλεγμονή του ήπατος, αναιμία, διαβήτη. Η  εξωτερική χρήση είναι κατάλληλη για την επούλωση πληγών που θεραπεύονται αργά.

  Τσουκνίδα 50 mg

  Η τσουκνίδα είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φυτά που μας έχει χαρίσει η φύση. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ουσίες βυρσοδεψίας που είναι σημαντικές για την κυκλοφορία του αίματος. Πλούσια πηγή βήτα-καροτίνης, βιταμίνης D, C και Ε, σιδήρου, ασβεστίου, φωσφορικών και ανόργανων αλάτων, πρωτεϊνών και σακχάρων, πολλά από τα οποία ανήκουν στα ουσιώδη αμινοξέα.
  Το τσάι της τσουκνίδας αναγνωρίζεται παγκοσμίως με τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Είναι γνωστή για τη ασφυκτική, αποχρεμπτική, αντιφλεγμονώδη και διουρητική του δράση. Η τσουκνίδα συνιστάται ως ισχυρό εργαλείο για την πρόληψη του ήπατος, των αρθρικών παθήσεων, ρευματισμού και νεφροπάθειας, αλλά και στην θεραπεία των αλλεργιών και της αναιμίας.
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • Μη θερμική υδάτινη – αιθανολική οδός εκχύλισης των δραστικών ουσιών.  Η πιο αποτελεσματική μέθοδος, που εξασφαλίζει μέγιστη συγκέντρωση, ακριβή δοσολογία και διατήρηση της ποιότητας των εκχυλισμάτων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Πρώτο στην κατηγορία του προϊόν, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από βότανα, με υπολογισμένες με ακρίβεια αναλογίες ενεργών θρεπτικών φυτό συστατικών, που εξασφαλίζουν πλήρη κυτταρική απορρόφηση και μέγιστα αποτελέσματα.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα