Arthroactal-ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Το ARTHROACTAL δρα ευεργετικά στις αρθρώσεις του γόνατος και του ισχίου, στις μεσοσπονδύλιες αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης, στις αρθρώσεις των άκρων:
 • Βελτιώνει την αρθρική κινητικότητα
 • Μειώνει την ακαμψία των κινήσεων
 • Ανακουφίζει τον πόνο στα γόνατα, τα ισχία και τις μεσοσπονδύλιες αρθρώσεις
 • Προσθέτει επιπλέον ασβέστιο φυτικής προέλευσης στο σώμα και διεγείρει την απόθεσή του στον οστικό ιστό.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Το ARTROACTAL είναι ένα προϊόν που αποτελείται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά. Συνιστάται για διαστρέμματα, τραύματα, δυσκαμψία, πόνο στις αρθρώσεις. Βοηθά στην αποκατάσταση της ψωριασικής αρθρίτιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και άλλων ασθενειών των αρθρώσεων. Εφαρμόζεται σε ενεργούς αθλητές καθώς και για πρόληψη σε ηλικιωμένους με αποδεδειγμένα προβλήματα των αρθρώσεων και αρχικά στάδια της αρθροπάθειας.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ της άρθρωσης;

  Η άρθρωση αποτελεί έναν τύπον σύνδεσης μεταξύ των οστών, ο οποίος εξασφαλίζει την κίνηση τους σε σχέση τα μεν προς τα δε. Σε μία άρθρωση μπορούν να έρθουν σε επαφή δύο ή περισσότερα από δύο οστά. Οι αρθρώσεις επιτρέπουν την κίνηση σε ένα, δύο ή τρία επίπεδα. Τα άκρα των οστών που έρχονται σε επαφή μεταξύ τους εντός της αρθρώσεως ονομάζονται κοινή επιφάνεια της άρθρωσης. Η επιφάνεια καλύπτεται από άκαμπτο και ελαστικό, λείο και ζελατινώδες υλικό που ονομάζεται αρθρικός χόνδρος. Αυτός αποτελείται από κύτταρα και ενδοκυτταρική ουσία. Η ενδοκυτταρική ουσία αποτελείται από πρωτεΐνη-κολλαγόνο και πρωτεογλυκάνες, το σημαντικότερο από τα οποία είναι το υαλουρονικό οξύ.
  Ο κανονικός χόνδρος παρέχει μια ομαλή ολίσθηση των επιφανειών των αρθρώσεων και τη μεταφορά του βάρους του αντίστοιχου μέρους του σώματος. Το στρώμα του οστού, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον αρθρικό χόνδρο, ονομάζεται υποχονδρικό οστό. Παίζει σημαντικό ρόλο στη μηχανική των αρθρώσεων.
  Έξω, η άρθρωση περιβάλλεται από παχύ και υγιή ιστό, το οποίο ονομάζεται αρθρική κάψουλα. Η αρθρική κάψουλα περιβάλλει την κοιλότητα της άρθρωσης. Η αρθρική κοιλότητα είναι συνήθως ένας κλειστός χώρος. Στο εσωτερικό της η κοιλότητα της άρθρωσης καλύπτεται από ένα μαλακό στρώμα ιστού που ονομάζεται αρθρική μεμβράνη. Η αρθρική μεμβράνη παράγει μια μικρή ποσότητα υγρού που ονομάζεται αρθρικό υγρό, το οποίο  μειώσει ακόμη περισσότερο την τριβή μεταξύ των αρθρικών επιφανειών των χόνδρων, και εξασφαλίζει την ομαλή ολίσθηση των οστών, εν αμοιβαία προς άλληλα σχέσει. Δεν υπάρχουν αιμοφόρα αγγεία στον αρθρικό χόνδρο. Ο  αρθρικός χόνδρος τροφοδοτείται από το αρθρικό υγρό που τον καλύπτει. Ο αρθρικός χόνδρος δεν είναι ευαίσθητος στον πόνο επειδή δεν έχει νευρικές απολήξεις. Το  υποχόνδριο οστό και ειδικά η αρθρική κάψουλα είναι πλούσια εννευρωμένα. Η αίσθηση του πόνου στις αρθρώσεις οφείλεται σε αυτές τις δομές.
  Το ARTHROACTAL είναι εντελώς ακίνδυνο και μη τοξικό. Η παρατεταμένη λήψη του δεν προκαλεί παρενέργειες.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΘΡΟΠΑΘΕΙΑ;

  Η αρθροπάθεια είναι μια νοσηρή κατάσταση μιας ή περισσοτέρων αρθρώσεων και συμβαίνει όταν ο αρθρικός χόνδρος είναι κατεστραμμένος ή φθαρμένος. Αφού επηρεαστεί ο χόνδρος των αρθρώσεων, συμβαίνει δευτερογενής βλάβη στο υποχόνδριο οστό και φλεγμονή της αρθρικής κάψουλας (η κάψουλα) που στις περισσότερες περιπτώσεις  συνοδεύεται και από επακόλουθη συστολή του αρθρικού χόνδρου.
  Αυτή είναι η πιο κοινή αρθρίτιδα που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Οι περισσότεροι άνθρωποι επλήγησαν πριν από την ηλικία των 45 ετών, ενώ μετά την ηλικία των 55 ετών επικρατεί κυρίως στις γυναίκες. Κάθε άνθρωπος αναπτύσσει αρθριτικές αλλαγές, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς σε εξέταση με ακτίνες Χ, στο 50% των ανθρώπων άνω των 40 ετών, καθώς στην πράξη άνω των 65 ετών δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς αρθριτικές αλλοιώσεις  μιας ή μερικών αρθρώσεων. Ωστόσο, παράπονα έχουν μόνο το 25% των προσβεβλημένων ατόμων.
  Το ARTHROACTAL συνδυάζει την αποδεδειγμένη αποτελεσματική δράση των φυτικών εκχυλισμάτων που επηρεάζουν ευνοϊκά τις αρθρώσεις και τον αρθρικό χόνδρο.

  ΕΥΝΟΪΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ στις αρθρώσεις του γόνατος και του ισχίου

  Το ARTHROACTAL δρα ευεργετικά στις αρθρώσεις του γόνατος και του ισχίου, στις μεσοσπονδύλιες αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης, στις αρθρώσεις των άκρων:
  • Βελτιώνει την αρθρική κινητικότητα
  • Μειώνει την ακαμψία των κινήσεων
  • Ανακουφίζει τον πόνο στα γόνατα, τα ισχία και τις μεσοσπονδύλιες αρθρώσεις
  • Προσθέτει επιπλέον ασβέστιο φυτικής προέλευσης στο σώμα και διεγείρει την απόθεσή του στον οστικό ιστό.
  • Χάρη στο ARTHROACTAL είναι ευκολότερο να ξεπεραστεί η πρωινή ακαμψία των άκρων.
  • Ανακουφίζει από την κόπωση που οφείλεται στην ολοήμερη φόρτωση των αρθρώσεων, επιβραδύνει τη γήρανση και διατηρεί την ελαστικότητα του χόνδρινου ιστού.
  ΤΟ ARTHROACTAL είναι απόλυτα αβλαβές και μη τοξικό. Η παρατεταμένη λήψη του δεν προκαλεί παρενέργειες

  ΤΟ ARTΗROACTAL ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ

  Ο πλήρης αυτός  συνδυασμός βοτάνων στην σύνθεση του ARTHROACTAL συμβάλλει στη διατήρηση της κανονικής δομής και της λειτουργίας του αρθρικού χόνδρου και προωθεί την κανονική σύνθεση του χόνδρου και του σχηματισμού κολλαγόνου. Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά απέδειξε σαφή οφέλη για την διατήρηση της φυσικής δομής και της λειτουργίας του αρθρικού χόνδρου στους ηλικιωμένους, σε υπέρβαρα άτομα και σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε υπερφόρτωση. Η λήψη του σύνθετου αυτού προϊόντος ενισχύει και συμπληρώνει την αποτελεσματικότητα του κάθε συστατικού.
  Η υγρή μορφή διευκολύνει την ταχύτερη και πιο πλήρη απορρόφησή του και το ταχύτερο ευεργετικό αποτέλεσμα.
  Το ARTHROACTAL είναι επιστημονικά αποδεδειγμένος συνδυασμός που λειτουργεί άμεσα σε κυτταρικό επίπεδο για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων.

 • Ονωνίδα, ρίζα, 100 mg

  Η ονωνίδα βρίσκεται σε ξηρά, αμμώδη και σημεία με χλοώδη βλάστηση σε όλη τη χώρα. Ιδιαίτερα πολύτιμες είναι οι ρίζες του. Η λαϊκή ιατρική συνιστά να χρησιμοποιηθούν οι ρίζες της ονωνίδας για ασθένειες που σχετίζονται με τη στασιμότητα των υγρών στο σώμα, τη φλεγμονή των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος, νεφρολιθίασης και ψαμμίασης, χολολιθίασης. Η ονωνίδα έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζει τον πόνο στις αρθρώσεις.

  Εκουιζέτο, βλαστοί, 100 mg

  Το μοναδικό εκουιζέτο έχει καθαριστικές, αντιφλεγμονώδεις, τονωτικές, αντισηπτικές, συσφιγκτικές, διουρητικές, αντιμικροβιακές, ανθελμινθικές και αιμοστατικές ιδιότητες. Δρα ως αποτοξινωτικό, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού του σώματος από την μόλυβδο.
  Το εκουιζέτο ενισχύει την ανοσία, μειώνει τον πόνο σε φλεγμονές, βελτιώνει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, απομακρύνει το οίδημα.

  Άρκευθος, καρποί, 50 mg

  Η άρκευθος είναι ένα δέντρο ή θάμνος που ανήκει στην οικογένεια των κυπαρισσοειδών.  Υπάρχει εδώ και περίπου 50 εκατομμύρια χρόνια. Αειθαλής στην εμφάνιση, η άρκευθος μοιάζει με μικρό κυπαρίσσι. Αυτό το φυτό έχει μακρά ζωή. Υπό ευνοϊκές συνθήκες, η άρκευθος ζει από 600 έως και 3000 χρόνια. Κάπου στον κόσμο εξακολουθούν να υπάρχουν ζωντανά φυτά που φύτρωσαν από σπόρους χιλιάδες χρόνια πριν την Κοινή Εποχή.
  Η άρκευθος έχει ισχυρές βακτηριοκτόνες ιδιότητες. Το έλαιό της δρα ως αναλγητικό, αναζωογονεί, καθαρίζει, θερμαίνει και δυναμώνει. Αφαιρεί το πρήξιμο, βοηθά στην δερματίτιδα και τον πονόδοντο. Βοηθάει την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αφαιρεί την φλεγμονή των πνευμόνων και των βρόγχων, βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία. Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και την αρτηριακή πίεση. Βοηθάει σε κολικούς, δυσκοιλιότητα και διάφορες άλλες ασθένειες. Το φάσμα των θεραπευτικών της ιδιοτήτων  αποτελεσμάτων είναι τεράστιο.

  Ράμνος, φλοιός, 50 mg

  Είναι ένα δέντρο που αρχικά διαδόθηκε κυρίως στην Αμερική, του οποίου ο φλοιός χρησιμοποιείται ως αποτελεσματικό φάρμακο για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας. Στην πραγματικότητα, το ισπανικό όνομα αυτού του βοτάνου σημαίνει «ιερός φλοιός». Ο αποξηραμένος φλοιός ράμνου καθαρίζει το σώμα και τη χολή.
  Χρησιμοποιείται εξωτερικά για την αντιμετώπιση της ουρικής αρθρίτιδας και τους ρευματισμούς, φλεγμονώδεις διαδικασίες ασαφούς προέλευσης, φλεγμονή του δέρματος – ακμή, έκζεμα, εγκαύματα, πληγές, δοθιήνες, λεύκανση γεροντικής πορφύρας.

  Άνηθος, καρποί, 50 mg

  Η άνηθος χρησιμοποιείται ευρέως ως μυρωδικό  στην χώρα μας, αλλά γνωρίζουμε  λίγα πράγματα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Προέρχεται από τη νότια Ρωσία, τη Δυτική Αφρική και την περιοχή της Μεσογείου, αλλά αναφέρεται στην Αγία Γραφή και σε αρχαίους αιγυπτιακούς παπύρους.
  Η άνηθος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, Β1, Β2, Ε, PP, P, καροτίνη (προβιταμίνη Α) και ανόργανα άλατα του καλίου, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου, και φολικό οξύ (βιταμίνη Β9). Το έλαιο της ανήθου περιέχει εκαρβόνη, d-λιμονένιο, α-φυλάνδρενο, καρβεόλη, δεϋδρο-καρβόνη, α-τερπινένιο, δεϋδρο-καρβόνη, διπαλιόλη, α-πινένιο, διπεντένιο, ισοευγενόλη.
  Η άνηθος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, γι ‘αυτό συνιστάται σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση ως πρόληψη της οστικής απώλειας και της οστεοπόρωσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνιστάται να καταναλώνεται γιαούρτι με άφθονη ποσότητα ψιλοκομμένη άνηθο. Είναι χρήσιμο για όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα οστά ή αναρρώνουν από κατάγματα. Συνιστάται επίσης για ορισμένες ασθένειες των αρθρώσεων, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

  Καστανιά, καρποί, 50 mg

  Τα κάστανα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πολύ βιταμίνη C, φωσφόρο, κάλιο και άλλα. Το κάστανο περιέχει δύο φορές περισσότερο άμυλο πατάτας, καθιστώντας το ένα από τα σημαντικότερα είδη διατροφής στην Ιαπωνία, την Κίνα και τη νότια Ευρώπη.
  Τα κάστανα περιέχουν ποσότητα βιταμίνης C όπως και τα λεμόνια. Βοηθάνε το σώμα στην καταπολέμηση των ασθενειών και βελτιώνουν την αντίσταση του σώματος. Το κάλιο και ο φώσφορος που περιέχονται στο καρπό τους  ομαλοποιούν το καρδιαγγειακό, οστικό και νευρικό σύστημα. Στη λαϊκή ιατρική, τα κάστανα συνιστώνται σε άτομα που πάσχουν από αναιμία. Σε μορφή κομπρέσας  των ποδιών, τα κάστανα χρησιμοποιούνται για ανακούφιση των ρευματικών πόνων.

  Σημύδα, φύλλα, 50 gr

  Ξέρετε ότι εκτός από ένα όμορφο δέντρο, που ξεχωρίζει με τον άσπρο της φλοιό, η σημύδα είναι επίσης ένα βότανο με αναντικατάστατες θεραπευτικές ιδιότητες; Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C, θεωρείται ότι η σημύδα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη θεραπεία της αναιμίας, των ιών και των κρυολογημάτων. Το τσάι σημύδας χρησιμοποιείται επίσης για τη μείωση του πυρετού καθώς οδηγεί σε άφθονη εφίδρωση. Συνιστάται για την θεραπεία των νεφρών, ρευματισμών, αρτηριοσκλήρυνσης, οξύ και χρόνιο έκζεμα, λειχήνων και άλλων νοσημάτων.

  Μιριόφυλο, βλαστός, 50  gr

  Λόγω των πολλών ιδιότητες το βότανο αυτό ονομάζεται «λύτρωση από όλα τα κακά» . Αιμοστατικό, παυσίπονο, αντιφλεγμονώδες. Χρησιμοποιείται σε παθήσεις του πεπτικού συστήματος, γαστρίτιδα με μειωμένη έκκριση στομαχικού υγρού, έλκος στομάχου, κολιτιδα, μετεωρισμό, για αύξηση της όρεξης, αιμορροΐδες. Συχνά εφαρμόζεται ως αιμοστατικό σε περιπτώσεις αιμοραγλιας της μήτρας, των ούλων, του στομάχου, πληγές κ.λπ. χρησιμοποιείται στην θεραπεία κρυολογήματος, πυρετού, νεφρικών παθήσεων, παθήσεων του ήπατος, κατά την διάρκεια της εμμηνόρροιας, σε κολπικά γαλακτώδη υγρά, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, ταχυκαρδία, αρτηριακή σκλήρυνση,  κεφαλαλγία, ζάλη, νυκτερινή ακράτεια σε παιδιά.
  Δεν γνωρίζει ο καθένας, ότι το μιριόφυλο δρα απευθείας  στον μυελό των οστών και διεγείρει το σχηματισμό του αίματος. Είναι επίσης αποτελεσματικό σε παθήσεις του μυελού των οστών, εκεί που όλα τα άλλα φάρμακα είναι ανίκανα να βοηθήσουν, ακόμη και σε διάβρωση των οστών, για την οποία εφαρμόζονται θεραπείες με τσάι, λουτρά και εντριβές με βάμματα σημύδας.

  Τσουκνίδα, βλαστός, 50 mg

  Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς η τσουκνίδα – ο βλαστός της, τα φύλλα της, ακόμα και τα άνθη – είναι πολύ χρήσιμα. Τιμάται ακόμα από τα αρχαία χρόνια. Καθαρίζει το αίμα, ενισχύει την αιμοποίηση. Δρα ευεργετικά στο πάγκρεας, το τσάι τσουκνίδας μειώνει την ποσότητα του σακχάρου στο αίμα. Θεραπεύει και παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος και την κατακράτηση ούρων.
  Έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και το τσάι από τσουκνίδα βοηθά στην αρθρίτιδα και σε άλλες μακροχρόνιες λοιμώξεις.

  Κολιτσίδα, ρίζα, 50 mg

  Οι θεραπευτικές της ιδιότητες δεν είναι ευρέως γνωστές και επομένως η χρήση στη λαϊκή ιατρική είναι σπάνια. Η κολιτσίδα είναι μια πραγματική αποθήκη χρήσιμων για το σώμα ουσιών. Είναι επίσης ένα βρώσιμο φυτό.
  Έχει ουροποιητικές και καθαρτικές ιδιότητες και αντιφλεγμονώδη δράση. Η αντι-αλλεργική δράση της κολιτσίδας είναι επίσης γνωστή. Η χρήση της αυξάνει την έκκριση του χυμού χολής, αυξάνει την έκκριση των ενζύμων από το πάγκρεας, βελτιώνει την εντερική οδό, ρυθμίζει τον μεταβολισμό. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα τα έλαια της κολιτσίδας αλληλεπιδρά με επικίνδυνες για τον οργανισμό τοξίνες και εξασφαλίσει τη αποβολή τους. Επίσης, ανακουφίζει τον πόνο. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της υδρωπικίας, της ουρικής αρθρίτιδας, ρευματισμών, φυματίωσης, γαστρίτιδας, έλκος στομάχου, νεφρολιθίασης, χρόνιας δυσκοιλιότητας, προδιάθεσης, ραχίτιδας και η εξωτερική της χρήση – για την επούλωση πληγών που κλείνουν αργά , για πόνος από αιμορροΐδες, πόνους στις αρθρώσεις και λειχήνες.
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • Μη θερμική υδάτινη – αιθανολική οδός εκχύλισης των δραστικών ουσιών.  Η πιο αποτελεσματική μέθοδος, που εξασφαλίζει μέγιστη συγκέντρωση, ακριβή δοσολογία και διατήρηση της ποιότητας των εκχυλισμάτων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Πρώτο στην κατηγορία του προϊόν, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από βότανα, με υπολογισμένες με ακρίβεια αναλογίες ενεργών θρεπτικών φυτό συστατικών, που εξασφαλίζουν πλήρη κυτταρική απορρόφηση και μέγιστα αποτελέσματα.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα