BIOACTAL-ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το BIOACTAL εξασφαλίζει την υγεία όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος και αποτρέπει την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών.
Ενισχύει αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά την αποκατάσταση του σώματος μετά από ιογενείς νόσους, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες, αντιμετωπίζει την πεισματική ψωρίαση και το έκζεμα. Επηρεάζει πολύ θετικά τις διατροφικές διαταραχές και την ανορεξία, βελτιώνει την όρεξη.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Το BIOACTAL είναι το ρωσικό θαύμα που παρασκευάστηκε βάσει της συνταγής της φαινομενικής βοτανολόγου Ελένα Ζάιτσεβα. Ήταν μόλις 8 ετών, όταν άρχισε να ασχολείται με τα βότανα. Στα 89 χρόνια της έχει γυρίσει πολλές περιοχές της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων των Αλτάι και της Άπω Ανατολής, για να συλλέξει και να προετοιμάσει διάφορα φυτά. Ξεχωρίζει περισσότερα από 1100 είδη βοτάνων και τα χρησιμοποιεί στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Η Έλενα Ζάιτσεβα απολαμβάνει ευρεία φήμη και αναγνώριση και παρουσιάζει διαλέξεις για την θεραπεία με βότανα, ούσα καλεσμένη σε εκκλησίες και μοναστήρια, διαλέγοντας για τα φαρμακευτικά φυτά στην Μόσχα και σε άλλες πόλεις. Την καλούν ιατρικές ομάδες υψηλής ειδίκευσης σε διάφορα επιστημονικά και ιατρικά ιδρύματα.

  ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και πως μας επηρεάζει αυτό;

  Ζούμε στον 21ο αιώνα. Ο καιρός που η ρύπανση του αέρα, των υδάτων και των τροφίμων δεν είναι ασυνήθιστη, αλλά έχει γίνει μάλλον ρουτίνα. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε βρωμιά, ατμούς αερίου και δηλητηριώδες αέρα. Πως όλα αυτά επηρεάζουν την υγεία μας και πώς να προστατευόμαστε;
  Μια έκθεση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), που δημοσιεύθηκε στις 15 Μαρτίου 2016, προειδοποιεί τους ανθρώπους για τους κινδύνους που κρύβει το περιβάλλον για την υγεία τους. Το 14% των περιπτώσεων καρκίνου του πνεύμονα, π.χ., οφείλεται στη μόλυνση του εξωτερικού αέρα και το 17% – στην ατμοσφαιρική ρύπανση του αέρα εσωτερικού χώρου. Όχι μόνο αυτό: o ΠΟΥ υπολογίζει ότι μέχρι το 2030 ο αριθμός των ατόμων που κινδυνεύουν θα αυξηθεί λόγω της κλιματικής αλλαγής. Μια πρόσφατη μελέτη του παγκόσμιου προβλήματος ανθρώπινης υγείας έδειξε ότι η ρύπανση του αέρα αποτελεί έναν από τους δέκα σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία παγκοσμίως. Οι στατιστικές δείχνουν ότι πάνω από 7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα θύματα πρόωρου θανάτου είναι πάνω από 400 000.
  Όλοι μας, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, έχουνε νοιώσει τις αρνητικές επιπτώσεις του μολυσμένου περιβάλλοντος. Πολλά από τα συμπτώματα εξαρτώνται από την αιτία των ασθενειών. Βασικά συμπτώματα είναι ο πονοκέφαλος, ο βήχας, η κόπωση, η ναυτία. Ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ασθένειας δεν εκδηλώνονται επί χρόνια, μέχρι που η ασθένεια προχωρήσει. Στην αρχή επηρεάζονται το αναπνευστικό, το καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα.
  • Αναπνευστικό σύστημα – Τα αποτελέσματα είναι: επιδεινούμενα αναπνευστικά συμπτώματα, λοιμώξεις, αυξημένη αντιδραστικότητα των αεραγωγών, ερεθισμός, φλεγμονή των πνευμόνων, εξασθενισμένη πνευμονική λειτουργία, άσθμα, αυξημένος κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα.
  • Καρδιαγγειακό σύστημα – Οι επιπτώσεις περιλαμβάνουν: αλλοιωμένη καρδιακή αυτόνομη λειτουργία, έμφραγμα του μυοκαρδίου, στηθάγχη, αυξημένη αρτηριακή πίεση, αρτηριοσκλήρωση, υπέρταση, αυξημένη εγκεφαλοαγγειακή ισχαιμία.
  • Νευρικό και εγκεφαλοαγγειακό σύστημα – Οι τυπικές διαταραχές εκδηλώνονται: στην ανάπτυξη του νευρικού συστήματος, φλεγμονή των νευρώνων, οξειδωτικό στρες, αλλαγές στον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, κεφαλαλγία, άγχος, εγκεφαλικό επεισόδιο, ασθένεια Alzheimer, ασθένεια Parkinson.
  Το BIOACTAL κρατά όλα τα όργανα και τα συστήματα στο σώμα σε καλή κατάσταση και αποτρέπει την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών.

  Υπάρχει πανάκεια για όλες τις ασθένειες που να χρησιμοποιήσουμε όταν αρρωστήσουμε;

  Ναι! Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, η πανάκεια υπάρχει. Και η σύνθεσή της είναι κρυμμένη στη φύση, σε απόσταση τεντωμένου χεριού. Η Έλενα Ζάιτσεβα λέει: «Όλα τα ζιζάνια θεραπεύουν. Αν δεν θέλετε να αρρωστήσετε, σκάψτε τρεις ρίζες – κολλιτσίδα, αγριάδα και πικραλίδα. Από αυτές τις ρίζες, κάντε ένα θεραπευτικό μείγμα βοτάνων και πίνετε το.»
  Η ίδια ακολούθησε έναν εξαιρετικά αυστηρό και ασκητικό τρόπο ζωής. Όλα τα χρήματα που πήρε από ευγνώμονες ασθενείς, τα έδωσε στους άπορους και στην εκκλησία. Ποτέ δεν αγόρασε τίποτα για τον εαυτό της – όλα τα ρούχα και τα αντικείμενα που φορούσε και χρησιμοποιούσε, της τα χάρισαν με ευγνωμοσύνη οι άνθρωποι που βοηθήθηκαν. Το μόνο που αγόραζε ήταν φρούτα και λαχανικά. Σχεδόν ποτέ δεν έτρωγε κρέας, δεν χρησιμοποιούσε καλλυντικά, δεν έβλεπε τηλεόραση και δεν έζησε μια ήσυχη ζωή όπως οι άνθρωποι της ηλικίας της. Στον καιρό μας είναι δύσκολο να φανταστούμε έναν τέτοιο τρόπο ζωής, τόση ζωτική δύναμη, ενέργεια και αγάπη για τους ανθρώπους.
  Σήμερα σας παρουσιάζουμε το φυτικό προϊόν BIOACTAL, το οποίο δημιουργήθηκε βάσει της συνταγής της εξαιρετικής αυτής βοτανολόγου. Μαζέψαμε τα βότανα για εσάς και ετοιμάσαμε εκχυλίσματα των βαμμάτων των τριών φυτών που συνιστώνται από την Έλενα Ζάιτσεβα ως πηγή υγείας και μακροζωίας.

  ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ BIOACTAL

  Το BIOACTAL εξασφαλίζει την υγεία όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος και αποτρέπει την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών.Ενισχύει αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά την αποκατάσταση του σώματος μετά από ιογενείς νόσους, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες, αντιμετωπίζει την πεισματική ψωρίαση και το έκζεμα. Επηρεάζει πολύ θετικά τις διατροφικές διαταραχές και την ανορεξία, βελτιώνει την όρεξη. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε:
  • Ασθένειες του κινητικού συστήματος
  • Ρευματισμούς, ουρική αρθρίτιδα, αρθρίτιδα
  • Καρδιαγγειακές παθήσεις
  • Υψηλή αρτηριακή πίεση
  • Αθηροσκλήρωση
  • Πνευμονοπάθειες
  • Νεφρο– και χολολιθίαση
  • Ηπατίτιδα
  • Διαβήτη
  • Κυστίτιδα
  • Εντερικές παθήσεις
  • Δερματολογικές παθήσεις
  • Καρκίνο
  Μόνο μετά από ένα μήνα λήψης του BIOACTAL το σώμα γεμίζει ζωτική δύναμη, καθαρίζει και βελτιώνεται η εξωτερική σας εμφάνιση.

  ΣΧΟΛΙΑ ικανοποιημένων πελατών μας

  Η Δρ Κόστοβου

  Ως καρδιολόγος με πολυετή εμπειρία, συνιστώ ανεπιφύλακτα το Bioactal στους ασθενείς μου. Το προϊόν έχει γενική ενισχυτική δράση, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση. Εγώ η ίδια το χρησιμοποιώ.

  Ο Ναούμος

  Μετά από τρεις μήνες λήψης δεν έμεινε κανένα σημάδι πόνου στις αρθρώσεις. Με βοήθησε το Bioactal. Αυτό είναι το αγαπημένο μου προϊόν, με το που εμφανίζεται το παραμικρό πρόβλημα υγείας, το εμπιστεύομαι. Το συνιστώ σε όλους.
 • Πικραλίδα, ρίζα – εκχύλισμα, 200 γρ.

  Η πικραλίδα είναι ίσως το πιο κοινό ζιζάνιο που φυτρώνει όχι μόνο στην έρημο, αλλά και στο μακρινό Βορρά. Μπορούμε να πούμε ότι η φύση έκανε να φυτρώνει κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια μας ένα φαρμακευτικό φυτό που προσφέρει προσιτή θεραπεία σε όλους μας για πολλές ασθένειες και χρειάζεται μόνο μια μικρή προσπάθεια, για να επωφεληθούμε από την θεραπευτική του δύναμη.
  Η ρίζα της πικραλίδας χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Με τις έρευνες έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά της στην θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου. Η ρίζα της πικραλίδας θεραπεύει την σπαστική κολίτιδα, την κυστίτιδα, την ηπατίτιδα, την χολοκυστίτιδα, αυξάνει την γαστρική οξύτητα, καταπολεμά την χρόνια δυσκοιλιότητα, την ανορεξία, τις παθήσεις των μαστών, την ουρική αρθρίτιδα, την αρθρίτιδα, το έκζεμα, την δοθιήνωση, τον σακχαρώδη διαβήτη, την αναιμία, την αρτηριοσκλήρωση, την οστεοπόρωση, τις διαταραχές του ύπνου.
  Η πικραλίδα είναι ζιζάνιο. Είναι καλύτερα να συλλέγετε τα φύλλα της στις αρχές της άνοιξης. Οι ρίζες της χρησιμοποιούνται στην θεραπεία της κακοήθους αναιμίας, καρκίνου του στομάχου και του ήπατος, φλεγμονής των λεμφαδένων, προδιάθεσης, αρθροπάθειας, αρθρίτιδας, παραμορφωτικής οστεοχόνδρωσης, τις αρθρώσεις.

  Αγριάδα, ρίζα – εκχύλισμα, 200 γρ.

  Η αγριάδα είναι πολυετές ποώδες βότανο. Είναι ευρέως διαδεδομένο στη Βουλγαρία σε υψόμετρο έως και 800 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Χρησιμοποιείται σε παθήσεις του ήπατος, στειρότητα, βήχα, ρευματισμούς, ψαμμίαση (άμμος στα νεφρά και την ουροδόχο κύστη), προστατίτιδα, δυσκοιλιότητα, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου.Είναι ανθεκτικό ζιζάνιο που στην κυριολεξία φυτρώνει κάτω από τα πόδια μας. Δεν υπάρχει κήπος, όπου να μην τον βρει κανείς. Δεν υπάρχει ασθένεια που να μην μπορεί να θεραπευθεί χάρις σε αυτό, ξεκινώντας από τα μάτια και καταλήγοντας στην ογκολογικές παθήσεις. Όλα τα άγρια ζώα, οι γάτες και τα σκυλιά, θεραπεύονται με αυτό. Για τον άνθρωπο είναι ανεκτίμητο, διότι αποκαθιστά το φυσιολογικό μεταβολισμό. Το έγχυμα και το αφέψημα αυτής της ρίζας χρησιμοποιούνται σε οιδήματα που οφείλονται σε διάφορες αιτίες, κυστίτιδα, πέτρες στα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη, ασθένειες των πνευμόνων, των νεφρών, χρόνια βρογχίτιδα, γαστρεντερικές παθήσεις, διαβήτη, υπέρταση.

  Κολλιτσίδα, ρίζα – εκχύλισμα, 200 γρ.

  Εξαιρετικά αποτελεσματική σε δερματικές παθήσεις και φλεγμονές, ιδιαίτερα στην θεραπεία εκζέματος, δοθιηνών, ακμής, σμηγματόρροιας, ρευματισμών. Το βότανο έχει διουρητικές ιδιότητες, δρα εφιδρωτικά, διεγείροντας το μεταβολισμό και την ανάπτυξη των κυττάρων. Χρησιμοποιείται για τις ασθένειες των νεφρών και των ουροφόρων οδών, σε ριζίτιδα και παθήσεις των αρθρώσεων, φλεγμονή του στομάχου και των εντέρων. Εξωτερικά εφαρμόζεται σε τραύματα, εγκαύματα, αιμορροΐδες, απώλεια μαλλιών.
  Η κολλιτσίδα – «καθηγητής της φύσης» που αντιμετωπίζει όλες τις ασθένειες: όλες τις μορφές καρκίνου, διαβήτη, βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα, ρευματισμούς, ουρική αρθρίτιδα, αρθρίτιδα, πόνους στην πλάτη, κατάγματα οστών, κήλη μεσοσπονδύλιων, αθηροσκλήρωση, παθήσεις του αυτιού, χρόνια στεφανιαία ανεπάρκεια. Η κολλιτσίδα θεραπεύει την ηπατίτιδας, όγκους του ήπατος ακόμη και κίρρωση του ήπατος, χολοκυστίτιδα, νεφρική νόσο, πέτρες στα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη. Αυτό το εξαιρετικό βότανο θεραπεύει και όλες τις ασθένειες του δέρματος, εγκαύματα, δερματικά έλκη, έκζεμα, αλωπεκία, ψωρίαση, ερυθηματώδη λύκο, κ.λπ. Κανένας δερματολόγος δεν μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες του δέρματος, η κολλιτσίδα όμως μπορεί! Κατά τη διάρκεια της επιδημίας γρίπης οι άνθρωποι συχνά πηγαίνουν στο γιατρό για συνταγογράφηση αντιβίωσης, ενώ οι ρίζες της κολλιτσίδας θεραπεύουν τη γρίπη, ανακουφίζουν το πυρετό.
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • Μη θερμική υδάτινη – αιθανολική οδός εκχύλισης των δραστικών ουσιών.  Η πιο αποτελεσματική μέθοδος, που εξασφαλίζει μέγιστη συγκέντρωση, ακριβή δοσολογία και διατήρηση της ποιότητας των εκχυλισμάτων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Πρώτο στην κατηγορία του προϊόν, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από βότανα, με υπολογισμένες με ακρίβεια αναλογίες ενεργών θρεπτικών φυτό συστατικών, που εξασφαλίζουν πλήρη κυτταρική απορρόφηση και μέγιστα αποτελέσματα.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα