CalmoFix – βοηθά στην ανακούφιση και την χαλάρωση

To CalmoFix είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος και την καλή λειτουργία του. Το ειδικά επιλεγμένο σύμπλεγμα δραστικών συστατικών έχει ευεργετική επίδραση στο στρες, την ένταση, το άγχος.
Το CalmoFix βοηθά στην ανακούφιση και την χαλάρωση, έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην αϋπνία και την δυσκολία στον ύπνο.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Διαταραχές ύπνου, άγχος, καταθλιπτηκές καταστάσεις

  Οι καταστάσεις αυτές επηρεάζουν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και οδηγούν σε μείωση της εργασιακής ικανότητας και επιδείνωση της ποιότητας ζωής. Διαφορετικοί παράγοντες άγχους μπορούν να προκαλέσουν αυτές τις συνθήκες. Οι επιστημονικές έρευνες διαπίστωσαν κοινά νευροβιολογικά αίτια μεταξύ αυτών. Για παράδειγμα, το στρες μπορεί να οδηγήσει σε  ψυχικό άγχος, το οποίο με την σειρά του προκαλεί  δυσκολίες στον  ύπνο ή πρώιμο ξύπνημα. Από την άλλη, οι διαταραχές ύπνου οδηγούν σε άγχος ή κατάθλιψη, που επιδεινώνουν περαιτέρω την ποιότητα του ύπνου. Προκειμένου να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο, είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η ισορροπία ορισμένων νευροδιαβιβαστών που είναι υπεύθυνοι για την κανονική λειτουργία του ύπνου.

  Το άγχος, η κόπωση και η μειωμένη συγκέντρωση είναι συνηθισμένοι σύντροφοι μας. Μέρα με τη μέρα συσσωρεύονται, αποδυναμώνουν το σώμα, μειώνουν την αντοχή του. Μας κάνουν άτονους, φιλάσθενους και αδιάφορους, καταστρέφουν τις δυνατότητες της μνήμης και της συγκέντρωσής μας, σκοτώνουν την επιθυμία μας για ζωή. Σε μια τέτοια κατάσταση, μην βιαστείτε και καταλίξετε σε ισχυρά ηρεμιστικά φάρμακα ή / και διεγερτικά. Για χιλιετίες, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν βότανα προκειμένου να βοηθηθούν.

  Σας προσφέρουμε το CalmoFix που αναπτύχθηκε με βάση τα δοκιμασμένα φαρμακευτικά φυτά, εμπλουτισμένα με βιταμίνες και βιοδραστικές ουσίες. Το παρασκέυασμα αυτό έχει αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση, βοηθά στην αντιμετώπιση της κόπωσης και των επιπτώσεων του στρες, διεγείρει την εγκεφαλική και την ψυχική δραστηριότητα γενικώς.

  Το CalmoFix έχει τονωτική-προσαρμοστική ιδύναμη και ενδέικνυται για χρήση στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • κατά τη διάρκεια περιόδων ανάρρωσης, αδυναμία του σώματος, σωματική και πνευματική κόπωση, εξασθενημένη μνήμη και τη συγκέντρωση
  • για καλύτερη αντιμετώπηση ξαφνικών έντονων συναισθημάτων και μόνιμου στρες.
  • ανάγκη ενίσχυσης της ικανότητας μάθησης, μνήμης και συγκέντρωσης των μαθητών και των σπουδαστών.
  • για βελτίωση της μνήμης στους ηλικιωμένους
  • αναπλήρωση τόνωσης, αύξηση της διαύγειας και της δύναμης του νου

  Ποια είναι τα συστατικά του CalmoFix και ποια οφέλη έχουν για τον οργανισμό μας;

  Τ αβότανα δρουν σε συνέργεια και  μειώνουν τη σωματική και την ψυχική κόπωση, αυξάνουν της βιωσιμότητα και της αποτελεσματικότητα. Με ητν βοήθεια τους οι ικανότητες για μάθηση μεγαλώνουν, καλυτερεύει η μνήμη και η συγκέντρωση.
  Η φόρμουλα του CalmoFix περιλαμβάνει βιοενεργές ουσίες όπως η L-Teanin και φωσφατιδυλοσερίνη για τη διέγερση της εγκεφαλικής δραστηριότητας, τη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης και για την εξουδετέρωση του στρες.
 • Απόσπασμα Σάλβιας

  Οι σύγχρονες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν με κατηγορηματικό τρόπο την επιρροή του βοτάνου το σώμα να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος. Το εκχύλισμα Σάλβιας ενισχύει τη σωματική αντοχή και  βοηθάει την αντιμετώπιση της  σωματικής και ψυχικής εξάντλησης. Παρατηρείται μείωση του χρόνου αντίδρασης, αύξηση των ικανοτήτων μάθησης και  βελτίωση της μνήμη και συγκέντρωσης. Αυξάνεται η ικανότητα του σώματος να αντιμετωπίσει του υπερβολικού στρες.

  Εκχύλισμα Σπαθόχορτου

  Η σύγχρονη επιστήμη μελετά με μεγάλο ενδιαφέρον την σύνθεση του σπαθόχορτου και ήδη σε μεγάλο βαθμό έχει  αποσαφηνηθεί ο μηχανισμός επίδρασης των χαρατηριστικών συστατικών του (βιτανολίδιο, στεροειδή λακτόνες) στο κεντρικό νευρικό σύστημα και τον οργανισμό γενικώς. Εξαιρετικά πολύτιμες θεωρούνται οι ιδιότητες του σπαθόχορτου να αντιστέκεται στο στρες και να διεγείρει τις  γνωστικές ικανότητες. Συνιστάται σε περιπτώσεις διαταραχής  ελλειμματικής  προσοχής και για βελτίωση της μνήμης.

  Εκχύλισμα Πασιφλόρας

  Είναι γνωστή για την ικανότητά της να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και να χαλαρώνει τον εγκέφαλο. Με την βοήθειά της το μυαλό σας είναι καθαρό, γρήγορο και κοφτερό, μειώνεται η συναισθηματική πίεση, αυξάνονται οι γνωστικές ικανότητες, δυναμόνει η μνήμη και η συγκέντρωση. Οι επιστήμονες γνωρίζουν ήδη ότι αυτά οφείλονται στην ικανότητα της πασσιφλόρας να αυξάνει σημαντικά την παραγωγή του GABA (αμινοξύ που βοηθάει για την βέλτιστη λειτουργία του εγκεφάλου και του κεντρικού νευρικού συστήματος), ντοπαμίνης και σεροτονίνης (η ορμόνη της ευτυχίας).

  Εκχύλισμα Λευκάγκαθου

  Εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η ιατρική έχει ήδη αναγνωρίσει τις ιδιότητες του συμπλόκου των πολυφαινολών που περιέχονται σε αυτό το φρούτο να αναστέλλει την οξείδωση της LDL (LDL – χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες) και για την προστασία έναντι της αθηροσκλήρωσης. Τα καθαρά αιμοφόρα αγγεία είναι σημαντικά τόσο για την υγεία της καρδιάς, όσο και για τη βέλτιστη κατάσταση του εγκεφάλου. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το λευκάγκαθο είναι γνωστό για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες, ενεργώντας ηρεμηστικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

  Εκχύλισμα Μέντας

  Η μέντα αντιμετωπίζει το άγχος και βελτιώνει  τη μνήμη. Δρα θετικά στην ψυχική, χρησιμοποιείται σε αγχωτικές και καταθλιπτικές καταστάσεις και εμιώνει τα συμπτώματα πονοκεφάλου. Αυτό το αρωματικό βότανο βελτιώνει τη μνήμη και βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.

  Εκχύλισμα Βαλεριάνας

  Καταπραΰνει το κεντρικό νευρικό σύστημα και συμβάλλει στην αποκατάσταση της συναισθηματικής ισορροπίας. Μειώνει την ψυχική και νευρική κόπωση και προάγει την αποκατάσταση του νευρικού συστήματος. Έχει πολύ καλή επίδραση στον σφυγμό, εξομαλύνει την ένταση και την ταραχή. Έχει ισχυρό τονωτικό αποτέλεσμα, προάγει την αίσθηση της ζωτικότητας. Συμβάλλει στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης ως αποτέλεσμα νευρική σταραχής. Το άγχος είναι πολύ δυσμενές για την πέψη και προκαλεί υποτροπιάζουσα κεφαλαλγία. Το εκχύλισμα Βαλεριάνας δρα πολύ αποτελεσματικά έναντι αυτών των συμπτωμάτων, ομαλοποιώντας την πεπτική δραστικότητα, αναστέλλει την γαστρική δυσφορία και μειώνει τα συμτπώματα του ισχυρού πονοκέφαλο. Έχει μέτρια αλλά αποτελεσματική επίδραση στον ύπνο. Μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται κανείς να κοιμηθεί και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Ο ύπνος είναι βαθύς και ήρεμος.

  Εκχύλισμα Μελισσόχορτου

  Αν και η σύνθεση του εκχυλίσματος μελισσόχορτου είναι πάρα πολύ πλούσια, το ροσμαρινικό οξύ καθορίζει τη βασική βιολογική δραστηριότητα. Το ροσμαρινικό οξύ αναστέλλει το ένζυμο GABA – τρανσαμινάση, η οποία οδηγεί σε ταχεία αποδόμηση του GABA και συνεπώς αυξάνει τα επίπεδα αυτού του νευροδιαβιβαστή, μειώνωντας την νευρωνική διεγερσιμότητα. Έχει διαπιστωθεί ότι ανάμεσα σε όλα τα εκχυλίσματα διαφόρων φυτών το εκχύλισμα του μελισσόχορτου έχει την υψηλότερη ανασταλτική ικανότητα σε θέματα GABA-τρανσαμινάση. Οι επιδράσεις αυτές είναι η αφορμή το εκχύλισμα μελισσόχορτου να συμβάλλει στην απομάκρυνση της νευρικής έντασης, αίσθησης του φόβου και της ανασφάλειας και να ενισχύσει την αίσθηση της ψυχολογικής άνεσης και ηρεμίας σε στρεσογόνες καταστάσεις.
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα