CarcinoFix – ως μέσον υποστήριξης στην καταπολέμηση του καρκίνου

Το CarcinoFix έχει ανοσοδιεγερτική, ανοσοδιαμορφωτική, αντιοξειδωτική, αντι-ιική, αντιμικροβιακή και αντικαρκινική δράση, διευκολύνοντας την ταχεία ανάρρωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το CarcinoFix προωθεί την ταχεία και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού που έχει μπλοκαριστεί από την τεράστια ποσότητα τοξινών μετά από χημειοθεραπεία και  ακτινοθεραπεία.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Το CarcinoFix είναι εντελώς φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με θεραπευτική και προφυλακτική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Χάρη στη σύνθεση των βοτάνων, αυτό το συμπλήρωμα διατροφής βοηθά στην καταπολέμηση των ογκολογικών ασθενειών και στην πρόληψή τους. Δημιουργήθηκε ως παράλληλο θεραπευτικό προϊόν των καθιερωμένων συμβατικών ογκολογικών θεραπειών – χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας. Το CarcinoFix βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος και  ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα σε αυτές τις αγχωτικές και εξουθενωτικές για τον οργανισμό καταστάσεις.

  Πλεονεκτήματα του CarcinoFix

  Το CarcinoFix ως μέσον υποστήριξης  στην καταπολέμηση του καρκίνου
  • 100% φυτική σύσταση.
  • Ασφαλής και χωρίς παρενέργειες.
  • Κατάλληλο για ασθενείς όλων των ηλικιών.
  • Συμβατό με οποιοδήποτε είδος συμβατικής ογκολογίας και θεραπείας.
  • 100% φυσικό.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στη διάρκεια της λήψης.
  • Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε είδος ογκολογικής ασθένειας.
  • Εφαρμόζεται σε μη διαγνωσθείσα ασθένεια, ως πρόληψη.

  Τι είναι ο καρκίνος;

  Το σώμα μας αποτελείται από εκατομμύρια κύτταρα που συνεργάζονται για να διατηρήσουν τις χιλιάδες δομικές και βιολογικές λειτουργίες του οργανισμού. Γερνώντας, αυτά τα κύτταρα αντικαθίστανται με αρκετό νέο για τη διατήρηση του σώματος.
  Από τη γέννησή μας εκτιθέμετα σε διάφορους κινδύνους –  βακτήρια, ρύπους και τοξίνες, που προσπαθούν να βλάψουν τον οργανισμό μας. Δεν είναι μόνο οι εξωτερικές επιρροές που αποτελόυν απειλή, αλλά και κάποιοι εσωτερικοί παράγοντες. Κατά τη διάρκεια της διαίρεσης των κυττάρων, μερικές φορές τα γονίδιά τους παρουσιάζουν σφάλματα, π.χ. αλλαγή στο DNA (δεσοξυριβονουκλεϊνικό οξύ) των υγιών κυττάρων. Αυτά τα σφάλματα που ονομάζονται μεταλλάξεις παρουσιάζονται  σχετικά συχνά, αλλά το σώμα είναι συνήθως σε θέση να τα διορθώσει. Εάν αποτύχει, τα κατεστραμμένα κύτταρα απλώς πεθαίνουν και αντικαθίστανται από νέα. Αυτό δεν συμβαίνει με τις κακοήθεις αλλαγές. Τα κύτταρα που φέρουν τη μετάλλαξη συνεχίζουν να ζουν, αρχίζουν να αναπτύσσονται και διαιρούνται χαοτικά και ανεξέλεγκτα – ο καρκίνος αναπτύσσεται.

  Πώς μας επηρεάζει το CarcinoFix;

  • Διεγείρει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Διεγείρει την παραγωγή «ιντερφερόνης γάμμα (INF-γ)».
  • Διεγείρει την ανάκτηση του κατεστραμμένου DNA.
  • Καταστρέφει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα υγειή.
  • Προκαλεί μια διαδικασία προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου στα καρκινικά κύτταρα.
  • Αυξάνει τη δραστικότητα των κυτοκινών ενεργοποιώντας τα κύτταρα NK – κύτταρα φυσικοί δολοφόνοι.
  • Καθαρίζει το σώμα από τη συσσώρευση τοξινών ως αποτέλεσμα της κύριας θεραπείας των ογκολογικών ασθενειών.
  • Έχει ισχυρές αντιιικές, αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.
  • Ενισχύει την καρδιαγγειακή υγεία, μειώνοντας τα επίπεδα της LDL-χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
  • Προσφέρει λιποδιαλυτές βιταμίνες (Ε, Α, D, F) στο σώμα και στοιχεία όπως ψευδάργυρο, σελήνιο, ιώδιο, πεύκο, χαλκό κλπ.
  Μια ισχυρή φόρμουλα βοτάνων για την υποστήριξη του αγώνα κατά του καρκίνου!

  Συμβατική θεραπεία και CarcinoFix

  Σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης της σύγχρονης ιατρικής, η καλύτερη θεραπεία για τις ογκολογικές παθήσεις είναι συμβατική. Περιορίζεται στην χειρουργική επέμβαση, μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων, ορμονοθεραπεία, θεραπεία-στόχο, ανοσοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία. Κάθε θεραπεία χορηγείται ανάλογα με τον τύπο και την ειδικότητα της ογκολογικής νόσου. Η ακτινοθεραπεία και η χημειοθεραπεία είναι τα πιο εφαρμόσιμα και πιο διαδεδομένα σε αυτό το στάδιο και η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αναμφισβήτητη είναι η επίδρασή τους στα καρκινικά κύτταρα και η επίδραση στην ασθένεια. Προκαλόυν όμως και πολλές αρνητικές επιτπωσεις το σώμα, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας, οι οποίες είναι σημαντικό να ξεπεραστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
  Μετά την αγωγή με χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, η κατάσταση στο σώμα μοιάζει με πυρηνικό βομβαρδισμό. Καταστράφηκαν  όσο τα καλά, τόσο και τα καρκινικά κύτταρα και τα χρήσιμα βακτήρια στον οργανισμό που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Τα κύτταρα μπλοκάρονται από την τεράστια ποσότητα τοξινών. Η ισχυρή δηλητηρίαση μετά τη χημειοθεραπεία οδηγεί σε ένα συνολικό μπλοκάρισμα της ζωτικής ενέργειας και απόφραξη του σώματος με τοξίνες και σκωριές, καθώς και στην ανεμπόδιστη εισβολή  και διάδοση μικροπαράσιτων και μυκήτων, τα οποία δημιουργούν και πάλι προϋποθέσεις για τον σχηματισμό νέων όγκων. Τα παράσιτα γρήγορα αποικίζουν όλα τα όργανα και οι συσσωρευμένες τοξίνες στο σώμα εμποδίζουν την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Τα όργανα και τα συστήματα φυσικής αποτοξίνωσης επίσης παρενοχλούνται. Επίσης, το πεπτικό σύστημα έχει καταστραφεί σοβαρά και η απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών που είναι απαραίτητες για την αναζωογόνηση του σώματος δεν πραγματοποιείται.
  Το CarcinoFix δημιουργήθηκε για να λειτουργεί σε διάφορες κατευθύνσεις και να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις επιπτώσεις που προκλήθηκαν από την ακτινοθεραπεία και τη χημειοθεραπεία. Το Carcinofix διεγείρει αποτελεσματικά τη βασική λειτουργία του ήπατος για να αποτοξινώσει το σώμα, καθαρίζοντάς το από τις συσσωρευμένες τοξίνες, ως αποτέλεσμα της ακτινοθεραπείας ή της χημειοθεραπείας. Άλλη ουσιόδη λειτουργία του Carcinofix είναι η αποτελεσματική αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος που καταστρέφεται από την ακτινοβολία και την χημειοθεραπεία. Το Carcinofix βοηθάει το σώμα να αποκαθιστήσει τις συνήθεις προστατευτικές του λειτουργίες και επιτρέπει τη συνέχιση του αγώνα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

  CarcinoFix ως προληπτικό μέσο κατά του καρκίνου

  Οι λόγοι για την ανάπτυξη μιας ογκολογικής ασθένειας είναι πολλοί και περίπλοκοι. Ως κυριότεροι παράγοντες μπορούν να αναφερθούν η ανθυγιεινή διατροφή, μια σειρά από κακές συνήθειες, η γενετική προδιάθεση, το περιβάλλον και τα επίπεδα της ρύπανσης, η φυσική και τεχνητή ακτινοβολία, το άγχος, η κατάσταση ανοσίας. Από μόνος του ο κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες μπορεί πολύ δύσκολα να συμβάλει στην ανάπτυξη του καρκίνου. Όμως, ως μέρος της καθημερινής μας ζωής, δύο ή περισσότεροι από τους προαναφερθέντες παράγοντες αναπόφευκτα αυξάνουν τον κίνδυνο μια τόσο σοβαρή διάγνωση να γίνει γεγονός.
  Πολλοί από αυτούς τους παράγοντες υπόκεινται σε προσωπικό έλεγχο, πράγμα που μας δίνει την εξαιρετική ευκαιρία να επηρεάσουμε το καθένα από αυτά. Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί ισχυρό μέσον που συνοδεύει την συμβατική θεραπεία του καρκίνου, το CarcinoFix θα μπορούσε επίσης να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της ανάπτυξής τους. Η λήψη του CarcinoFix επηρεάζει τους λεγόμενους εσωτερικούς παράγοντες, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα που είναι τόσο σημαντικό για εμάς και την αποτοξίνωση του σώματός μας.
 • Βιταμίνη C

  Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Είναι σημαντική για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των κυτταρικών ιστών, των ούλων, των αιμοφόρων αγγείων, των οστών και των δοντιών. Βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό και αυξάνει τις αναγεννητικές δυνάμεις. Τα οφέλη του είναι τεράστια για την προστασία του σώματος από λοιμώξεις. Λειτουργεί ως ανοσοδιεγερτής.

  Εκχύλισμα Ρίγανης

  Οι πιθανές ιατρικές χρήσεις της Ρίγανης περιλαμβάνουν θεραπεία διαταραχών της αναπνευστικής οδού, γαστρεντερικές διαταραχές (GI), εμμηνορροϊκές κράμπες και διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος.
  Αυξάνει την ανοσία. Δυο από τα σημαντικότερα συστατικά της ρίγανης είναι το ροζμαρινικό οξύ και η θυμόλη, τα οποία είναι ισχυρές αντιοξειδψτικές ενώσεις που συνδέονται στενά με την μείωση του οξειδωτικού στρες στον οργανισμό. Οι ελέυθερες ρίζες είναι τα καταστροφικά υποπροίόντα του κυτταρολού μεταβολισμού, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα.
  Αντιβακτηριακή δραστηριότητα –  Η ρίγανη επίσης έχει έντονες αντιβακτηριακές ιδιότητες όσον αφορά το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτές οφείλονται στη θυμόλη και την καρβακόλη.
  Αυτές οι σημαντικές οργανικές ενώσεις μπορούν να προστατεύσουν τον οργανισμό από έναν εκτεταμλενο φάσμα επιβλαβών βακτηρίων που μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα, τα έντερα και άλλα μέρη του σώματος. Η ρίγανη είναι επίσης ελαφρώς διεγερτικός παράγοντας, ο οποίος μπορεί να αυξήσει την παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων και να επιταχύνει τον μεταβολισμό που με την σειρά τους συνεισφέρουν στην γρηγορότερη ανάρρωση μετά από τις πιο συχνές ασθένειες.
  Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς. Η ρίγανη αποτελεί φυσική μορφή Ω-3 λιπαρών οξέων, δηλ. η καλή χοληστερόλη, η οποία στην ουσία βελτιώνει την υγεία της καρδιάς σας.
  Αποτοξινώνει το σώμα. Η πλούσια σε θρεπτικές ουσίες ρίγανη με υψηλή περιεκτηκότητα μαγγάνιου, ασβεστίου, σιδήρου, βιταμίνης Κ, ινών και ευρύτατου φάσματος άλλων οργανικών συστατικών την καθιστά ιδανικό βότανο αποτοξίνωσης του σώματος. Οι μελέτες δείχνουν πως η ρίγανη μπορεί να βοηθήσει το ήπαρ να επιταχύνει την διαδικασία απομάκρινσης των τοξίνων.
  Βελτιώνει την υγεία των οστών

  Εκχύλισμα Θυμαριού

  Όλο και συχνότερα μιλάμε για το πώς οι ελεύθερες ρίζες συμβάλλουν στη γήρανση και προκαλούν βλάβη των κυττάρων, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει διαφορετικές παθολογικές διεργασίες. Το θυμάρι περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά – φλαβονοειδή, τερπινένιο, β-καροτένιο, τα οποία καθαρίζουν τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και μας βοηθήσουν να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν αυτές.
  Αυτό το βότανο περιέχει θυμόλη – ειδικός αντιμικροβιακός παράγοντας που δρα ενεργά για την καταπολέμηση των διαφόρων τύπων παθογόνων μικροοργανισμών- ιούς, μύκητες, παράσιτα, βακτήρια.

  Εκχύλισμα Κουρκουμά

  Το Κουρκουμά είναι ίσως το πιο ισχυρό βότανο στον πλανήτη στον αγώνα και στην πιθανή αναστροφή πολλών ασθενειών. Οι προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες του κουρκουμά οφείλονται στο ενεργό συστατικό κουρκουμίνη – μία ουσία με τόσες ποικίλες και ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, που όπως δείχνουν οι μελέτες,  προστατεύει και τη βελτιώνει την υγεία του σχεδόν κάθε όργανο του σώματος.
  Οι διεξαχθέντες μέχρι σήμερα χιλιάδες μελέτες σε ζώα και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι η κουρκουμίνη μπορεί να αντιμετωπίσει περισσότερες από 70 ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης τύπου 2 και η νόσος του Alzheimer , διάφορες αρθρωπάθειες. Η λίστα συνεχίζει να αυξάνεται.
  Οι διεθνείς μελέτες αποδεικνύουν στην πραγματικότητα ότι η κουρκουμίνη με τη μορφή συμπληρώματος διατροφής είναι εξίσου αποτελεσματική με τα φαρμακευτικά φάρμακα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη πιο αποτελεσματική, αλλά χωρίς τις παρενέργειες τους. Πρόσφατα με τους συναδέλφους μου στο , Κέντρο Καρκίνου MD Anderson του Πανεπιστήμιου του Τέξας έχουμε κάνει μια σύγκριση μεταξύ κουρκουμίνης και άλλων αντιφλεγμονοδών, αναλγητικών και αντικαρκινικών φαρμάκων, δοκιμάζοντας τησ αποτελεσματικότητά τους όσον αφορά την μείωση της φλεγμονής και την διακοπή του πολλαπλασιασμού των καρκινικών κυττάρων. Αποδείχθηκε ότι η κουρκουμίνη είναι πιο αποτελεσματική στη μείωση της φλεγμονής από την ασπιρίνη και την ιβουπροφαίνη και είναι πιο αποτελεσματική από το ισχυρό φάρμακο Celecoxib (Celebrex). Αποδείξαμε επίσης ότι η αποτελεσματικότητά του στην καταστολή της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων σε περιπτώσεις καρκίνου του μαστού είναι ίδια με εκείνη του φαρμάκου Tamoxifen,  το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης και εξάπλωσης αυτού του είδους καρκίνου. Τα αποτελέσματα είναι, για να το θέσουμε ήπια, εκπληκτικά.

  Εχλυλισμα Ουνκάριας

  Στην χημική σύνθεση της η Ουνκάρια περιλαμβάνει 17 διαφορετικές αλκαλοειδείς, τανίνες, φλαβονοειδή, στερόλες και άλλες ουσίες. Η Ουνκάρια περιέχει οξινδόλη- αλκαλοειδείς ουσίες, η οποίες έχουν εποδεδειγμένη βιολογική δραστικότητα. Η Ουνκάρια διεγείρει τις διαδικασίες της αποκατάστασης των κατεστραμμένων DNA, κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί μετά τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία. Αυξάνει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και αναστέλλει τη φλεγμονή. Εκτός από αλκαλοειδή, η Ουνκάρια είναι επίσης πλούσια σε φλαβονοειδή, τα οποία οφείλονται στις βιολογικές επιδράσεις του φυτού – ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτική, διουρητική και ηπατοπροστατευτικά αποτοξινωτική δράση. Η Ουνκάρια έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τις τοξίνες από το έντερο και το αίμα, το οποίο  καθιστά αποτελεσματική την θεραπεία με Ουνκάρια για παθήσεις του παχέος εντέρου και της γαστρεντερικής οδού. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε σύνθετη θεραπεία της αρθρίτιδας, τις αναπνευστικές ασθένειες, την προστατίτιδα, των φλεγμονώδων ασθενειών του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος, τις διαταραχές του εμμηνορροϊκού κύκλου και άλλα.

  Εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου

  Το γαϊδουράγκαθο προστατεύει το ήπαρ από επιβλαβείς επιρροές και βελτιώνει τη λειτουργία του, αποτρέποντας τις ζημιές που προκλήθηκαν από τοξίνες και διεγείρει την ανάπτυξη των νέων ηπατικών κυττάρων για την αντικατάσταση παλαιών και των κατεστραμμένων. Το βότανο βοηθά επίσης στην καταπολέμιση  ενός ευρύτατου φάσματος  ασθενειών του ήπατος, συμπεριλαμβανομένων κίρρωσης και χρόνιας ηπατίτιδας, προλαμβάνει τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών, ασκώντας μια αντιοξειδωτική δράση δέκα φορές υψηλότερη από εκείνη της βιταμίνης Ε Αυτό το βότανο βελτιώνει την ανοσία και μειώνει τα συμπτώματα του εμμηνορροϊκού συνδρόμου. Χάρη σε αυτό ενισχύεται η απελευθέρωση πλακών χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Οι σπόροι γαϊδουράγκαθου περιέχουν σιλυμαρίνη, η οποία αυξάνει την ικανότητα ανάπλασης των κυττάρων του ήπατος μέσω μιας ζωτικής σημασίας διαδικασίας γνωστή ως σύνθεση πρωτεΐνης. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η σιλυμαρίνη εξουδετερώνει τις επιπτώσεις των δηλητηρίων μιας απο τις πιο επικίνδυνες τοξίνες του ήπατος. Το γαϊδουράγκαθο είναι πλούσιο σε λιποδιαλυτές βιταμίνες (Ε, Α, D, F). Περαιτέρω περιλαμβάνει ανεπάρκεια μικρο και μακρο-στοιχεία όπως ο ψευδάργυρος, σελήνιο, ιώδιο, βόριο, χαλκό και άλλα.
  • 2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή το προϊόν χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα