Cardioxin - ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ

Το CARDIOXIN βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα και ταυτόχρονα στην διατήρηση φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.
Χάρη στο CARDIOXIN, μπορείτε να έχετε υγεία, να  απολαύσετε μια δυνατή καρδιά και να μοιραστείτε τη χαρά της ζωής με τους αγαπημένους σας.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Το εντελώς φυσικό προϊόν CARDIOXIN – συνδυασμένο εκχύλισμα σαλβουρίας και αρώνιας – λειτουργεί τέλεια για τους σκοπούς της πρόληψης αυτής, όπως και για δυσλειτουργίες του καρδιοαγγειακού συστήματος, του εγκεφάλου και του ενδοκρινικού συστήματος.    
  Το φυσικό ελιξίριο εξασφαλίζει καλύτερη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων, καλύτερη απορρόφηση των ζωτικών μικροστοιχείων, και δίνει ενέργεια. Το προϊόν είναι ιδανικό για υπέρβαρα άτομα και άτομα μέσης και τρίτης ηλικίας. Λόγω των ιδιοτήτων της σαλβουρίας να βελτιώνει τη ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο, το CARDIOXIN συνιστάται για την διέγερση της μνήμης σε φοιτητές. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το ελιξίριο είναι μια πλούσια πηγή πολλών πολύτιμων ιχνοστοιχείων και βιταμινών που συμπληρώνουν την καθημερινή διατροφή και διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή όλων των ζωτικών λειτουργιών στον οργανισμό.
  Η επιστημονική εξήγηση για αυτό έγκειται και πάλι στην ακριβή αναλογία των δύο δραστικών συστατικών – της σαλβουρίας και της αρώνιας, τα οποία αποτελούν αναντικατάστατη πηγή πολύτιμων βιοενεργών ουσιών όπως οι γλυκοζίτες φλαβονοειδών, βιοφλαβονοειδή, προανθοκυανιδίνες, φυτοστερόλες, λακτόνες τερπενίων, ένζυμα με ισχυρή αντιριζική δράση, υπεροξειδική δισμουτάση, πολυσακχαρίτες, οργανικά οξέα, ασπαραγίνη, γλυκολικά οξέα, αλκυλοφαινόλες, κηροί, αιθέρια έλαια, μεταλλικά στοιχεία, ιώδιο, ανθοκυανίνες, κατεχίνες, υψηλή δραστικότητα Ρ-βιταμίνης (οι καρποί της αρώνιας έχουν την υψηλότερη δράση της P-βιταμίνης), βιταμίνη C, καροτίνη, βιταμίνη Β1 , Β2, Β6, Β9, PP, E, K κ.λπ.
  Οι ουσίες αυτές παρέχουν ευρεία δράση του βάμματος και επιτρέπουν την ευρεία εφαρμογή τόσο προληπτικά, όσο και σε περίπτωση δυσλειτουργιών του καρδιαγγειακού συστήματος, του εγκεφάλου και σε ορισμένες διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας ιχνοστοιχείων στους καρπούς της αρώνιας, το βάμμα της είναι κατάλληλο και σε μερικές δυσλειτουργίες του θυρεοειδούς αδένα. Η υψηλή αντιοξειδωτική και συνεργιστική δράση των δύο βοτάνων αναζωογονούν την αντιριζική επίδραση στον οργανισμό και βοηθούν την καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης. Το βάμμα εφαρμόζεται και για την αποτοξίνωση του οργανισμού μετά από ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία.
  Το CARDIOXIN βασίζεται εξ ολοκλήρου σε βότανα και δεν κρύβει κινδύνους για την υγεία σας. Το προϊόν μπορεί να συνδυαστεί και με την συνοδεύουσα φαρμακευτική αγωγή, χορηγηθείσα από τον γιατρό σας, χωρίς κίνδυνο για την υγεία σας και παρενέργειες.

  Η ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΎ

  Δρ. Β. Κουρτιδου, Ιατρικό Κέντρο «Νόρα»

  «Στην πρακτική μου άσκηση έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις με υπέρταση. Μερικές φορές πετυχαίνουμε τη σωστή φαρμακευτική αγωγή για να τεθεί υπό έλεγχο η υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά μερικές φορές αυτό είναι δύσκολη αποστολή. Υπόψη, ότι κάθε ασθενής αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και χρειάζεται ατομική προσέγγιση. Συστήνω στους ασθενείς μου το «CARDIOXIN» ως συνοδεύουσα θεραπεία σε φαρμακευτική αγωγή και μερικές φορές διεξάγουμε θεραπεία μόνο με τον συνδυασμό βοτάνων του «CARDIOXIN».

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΣΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ;

  Καρδιαγγειακή πάθηση, η οποία χαρακτηρίζεται από μόνιμη αύξηση της αρτηριακής πίεσης και μείωση της καρδιακής παροχής, ονομάζεται υπερτασική καρδιοπάθεια. Η καρδιά δεν είναι σε θέση να αντλεί την απαιτούμενη ποσότητα αίματος για την κάλυψη των μεταβολικών αναγκών των ιστών, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη υποξίας.
  Εάν δεν θεραπευτεί, η υψηλή πίεση μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή, εγκεφαλική αιμορραγία και άλλες περιστάσεις, απειλητικές για τη ζωή. Η θεραπεία της πάθησης είναι φαρμακευτική, αλλά σήμερα πολλοί άνθρωποι στρέφονται προς τα βότανα και τη σωστή διατροφή για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, όπως επιπλέον φυσικός και αβλαβής για τον οργανισμό τρόπος.

  Χοληστερόλη – ποιος είναι ο ρόλος του στον ανθρώπινο οργανισμό;

  Καλή ή κακή, η χοληστερόλη πάντα υπάρχει στο σώμα μας. Υπάρχουν δύο τύποι χοληστερόλης: ΚΑΛΗ HDL και η ΚΑΚΗ LDL. Όταν υπάρχουν αυξημένα επίπεδα της κακής χοληστερόλης, η αύξηση της συσχετίζεται με την αθηροσκλήρωση – την εναπόθεση πλάκας που στενεύει ή μπλοκάρει πλήρως τα αιμοφόρα αγγεία. Αν οι στεφανιαίες αρτηρίες μπλοκαριστούν, το αποτέλεσμα είναι καρδιακή προσβολή (ή εγκεφαλικό επεισόδιο).
  Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2011, πάνω από ο μισός πληθυσμός σε ώριμη ηλικία έχει χοληστερόλη πάνω από 190 mg/ dL. Δυστυχώς, μόνο λίγο περισσότερο από το 10 τοις εκατό από αυτούς έχουν επίγνωση του προβλήματος. Οι μισοί από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν λάβει κανένα μέτρο για να αντιμετωπίσουν την  κατάσταση αυτή.

  Πώς λειτουργεί η χοληστερόλη στο σώμα;

  Όταν υπάρχουν πάρα πολλά LDL σωματίδια στο αίμα, αυτά συσσωρεύονται στα τοιχώματα των στεφανιαίων αρτηριών. Όταν αυτή η συσσώρευση υπερβεί το επιτρεπόμενο κατώτατο όριο, η διαπερατότητα των αρτηριών γίνεται όλο και μικρότερη και αυτό εμποδίζει τη ροή του αίματος προς τον καρδιακό μυ. Αυτή είναι η βασική αιτία για την ανάπτυξη καρδιακών προβλημάτων στο μέλλον.
  Η υπέρταση είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για εγκεφαλικά επεισόδια, έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή), καρδιακή ανεπάρκεια, ανευρύσματα αρτηριών (π.χ. ανεύρυσμα αορτής), περιφερική αρτηριακή νόσο και είναι επίσης αιτία για χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.
  Ακόμη και η μέτρια αύξηση της αρτηριακής πίεσης συνδέεται με την βράχυνση του προσδόκιμου ζωής.
  Οι αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής μπορούν να βελτιώσουν τον έλεγχο της αρτηριακής  πίεσης και να μειώσουν τον κίνδυνο από επιπλοκές για την υγεία.

  ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠ’ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!

  • ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Περιορίστε τη λήψη δυσκολοχώνευτων και βαριών φαγητών. Μειώστε τα ζωικά λίπη. Να προσλαμβάνετε όσο γίνετε περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Να πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα.
  • ΚΙΝΗΣΗ: Οι βόλτες στην φύση φορτώνουν το σώμα με οξυγόνο. Η κίνηση επιταχύνει την λειτουργία της καρδιάς, παρακινεί τη ροή του αίματος και συμβάλλει για την εύρυθμη λειτουργία όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος.
  • CARDIOXIN: Το CARDIOXIN είναι απολύτως φυσικό προϊόν που παράγεται με βάση τα πιο ισχυρά φυτοθρεπτικά συστατικά που επηρεάζουν άμεσα την εύρυθμη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και την λειτουργία της καρδιάς.

  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ

  Σε ποιες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσουμε το CARDIOXIN:
  • Για την διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος
  • Για την διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων της πίεσης του αίματος
  • Για την διατήρηση της κανονικής διαπερατότητας των αιμοφόρων αγγείων (είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους με εγκεφαλικά
  • επεισόδια και καρδιακές προσβολές)
  • Για την διατήρηση της φυσιολογικής αιμάτωσης των άκρων (σύνδρομο κρύων χεριών και ποδιών)
  • Για ισχυρή μνήμη και συγκέντρωση (ιδιαίτερα κατάλληλο για φοιτητές)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

  Πώς λειτουργεί το CARDIOXIN;

  Το CARDIOXIN βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα και ταυτόχρονα στην διατήρηση φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.
  Χάρη στο CARDIOXIN, μπορείτε να έχετε υγεία, να  απολαύσετε μια δυνατή καρδιά και να μοιραστείτε τη χαρά της ζωής με τους αγαπημένους σας.
  Μόνο δύο φορές λήψη την ημέρα είναι αρκετές, μία φορά το πρωί και μία το βράδυ, για την σωστή φροντίδα της υγείας της καρδιάς σας.

  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ;

  Το πόρισμα μιας ομάδας επιστημόνων από το Γαλλικό Ινστιτούτο INSERM έδειξε ότι: «τα βιοφλαβονοειδή είναι τα καλύτερα δραστικά συστατικά για φλεβική ανεπάρκεια, επειδή λειτουργούν σχεδόν σε κάθε παράγοντα που ευθύνεται για την εμφάνιση της».
  Το υγρό ελιξίριο CARDIOXIN αποτελεί συμπυκνωμένο σκεύασμα από τον συνδυασμό της σαλβουρίας και της αρώνιας, τα οποία είναι αναντικατάστατη πηγή πολύτιμων βιοενεργών ουσιών όπως οι γλυκοζίτες φλαβονοειδών, βιοφλαβονοειδή, προανθοκυανιδίνες, φυτοστερόλες, λακτόνες τερπενίων, ένζυμα με ισχυρή αντιριζική δράση, υπεροξειδική δισμουτάση, πολυσακχαρίτες, οργανικά οξέα, ασπαραγίνη, γλυκολικά οξέα, αλκυλοφαινόλες, κηροί, αιθέρια έλαια, μεταλλικά στοιχεία, ιώδιο, ανθοκυανίνες, κατεχίνες, υψηλή δραστικότητα Ρ-βιταμίνης (οι καρποί της αρώνιας έχουν την υψηλότερο δράση της P-βιταμίνης), βιταμίνη C, καροτίνη, βιταμίνη Β1 , Β2, Β6, Β9, PP, E, K κ.λπ..
 • Εκχύλισμα Αρώνια (Aronia melanocarpa)

  Η αρώνια είναι το φυτό με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες (βιταμίνη P), περιέχει και φλαβονόλες, κατεχίνες και ανθοκυανίνες. Σε σύγκριση με το γκρέιπφρουτ και τα σταφύλια, η αρώνια περιέχει 5 φορές περισσότερες πολυφαινόλες. Η αρώνια τονώνει το σώμα, επανακτά την ζωντάνια, βοηθά στην αντιμετώπιση νευρικών διαταραχών και κόπωσης, διεγείρει την ανάπλαση των μυών και των ιστών των οστών, το σχηματισμό του αίματος και τον μεταβολισμό. Η αρώνια καθαρίζει τα αγγειακά τοιχώματα από τις αθηροσκληρωτικές πλάκες, διατηρώντας υψηλή ελαστικότητα και φυσιολογική διαπερατότητα των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει την αρτηριακή πίεση. Η αρώνια είναι ανεκτίμητη και ως προληπτικό μέσο και κατά την αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή και άλλες παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος.

  Εκχύλισμα σαλβουρία (Gingo Bilobae)

  Το εκχύλισμα της σαλβουρίας επίσης συνδέεται με μείωση της αρτηριακής πίεσης και την απομάκρυνση των θρόμβων αίματος από το καρδιαγγειακό σύστημα. Αυτές οι επιδράσεις σε συνδυασμό μπορεί να έχουν ιδιαίτερα ευεργετική σημασία για την υγεία της καρδιάς. Τα διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία μειώνουν την επιφόρτιση της καρδιάς, ενώ η απομάκρυνση των θρόμβων αίματος μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου. Μελέτες έχουν δείξει ότι η σαλβουρία μπορεί να αυξήσει και να τονώσει την ροή αίματος προς τα άκρα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων του δέρματος και των κυρίων οργάνων, και η παροχή σε όλο το σώμα οξυγόνου οδηγεί σε αύξηση της ενέργειας και της δύναμης. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος, βοηθά τους ανθρώπους που πάσχουν από κακή κυκλοφορία και κουτσαίνουν, επιτρέποντάς τους να περπατούν σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς πόνο. Η σαλβουρία συχνά λαμβάνεται από άτομα που πάσχουν από ουρική αρθρίτιδα, επειδή έχει καθαρά αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  Έχει αποδειχθεί ότι ορισμένα συστατικά που βρίσκονται στα φυτά, έχουν τη δύναμη να ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και των βαλβίδων, να διατηρήσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα και επηρεάσουν την αρτηριακή πίεση.
  Τα βιοφλαβονοειδή βελτιώνουν την καρδιαγγειακή δραστηριότητα, ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τη διαπερατότητα τους, αυξάνουν την τόνωση και την ελαστικότητα τους και βελτιώνουν την περιφερική μικροκυκλοφορία τους.
  • 60 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • Μη θερμική υδάτινη – αιθανολική οδός εκχύλισης των δραστικών ουσιών.  Η πιο αποτελεσματική μέθοδος, που εξασφαλίζει μέγιστη συγκέντρωση, ακριβή δοσολογία και διατήρηση της ποιότητας των εκχυλισμάτων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Πρώτο στην κατηγορία του προϊόν, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από βότανα, με υπολογισμένες με ακρίβεια αναλογίες ενεργών θρεπτικών φυτό συστατικών, που εξασφαλίζουν πλήρη κυτταρική απορρόφηση και μέγιστα αποτελέσματα.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα