Cholesterol Cleaner-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ

ΤΟ CHOLESTEROL CLEANER ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ στην εντόπιση έντονου πόνου που οφείλεται σε:
 • Συστηματικό πονοκέφαλο
 • Πόνος κατά την εμμηνόρροια
 • Πονόδοντο
 • Πόνο στις αρθρώσεις
 • Πόνους στους μυς
 • Ημικρανία
 • Γρίπη και κρυολογήματα


Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Το CHOLESTEROL CLEANER είναι ένα προϊόν που αποτελείται από εντελώς φυσικά συστατικά και αποδεδειγμένα μειώνει την ποσότητα κακής χοληστερόλης στο οργανισμό. Περιέχει συμπυκνωμένα εκχυλίσματα λευκού γαϊδουράγκαθου, πράσινου τσαγιού, σκόρδου, βιταμίνης Β3 (νιασίνη), φολικού οξέος, βιταμίνης C (ασκορβικό οξύ).

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ;

  Η χοληστερόλη είναι μια κηρώδης ουσία που μοιάζει με λίπος. Βρίσκεται στα τοιχώματα των κυττάρων σε όλα τα μέρη του σώματος, για παράδειγμα στο νευρικό σύστημα, το ήπαρ και τη καρδιά.
  Το σώμα χρησιμοποιεί την χοληστερόλη για την παραγωγή ορμονών, χολικών οξέων, βιταμίνης D και άλλων ουσιών. Για τους αθλητές χωρίς χοληστερόλη θα ήταν αδύνατο να επιτευχθούν υψηλά αποτελέσματα καθώς συνθέτει την πλέον αναβολική ορμόνη – την τεστοστερόνη.
  Ο οργανισμός είναι σε θέση να παράγει την απαραίτητη ποσότητα χοληστερόλης. Η χοληστερόλη κυκλοφορεί στο αίμα, αλλά δεν μπορεί να κινηθεί μόνη της. Η κίνησή της επιτυγχάνεται μέσω μορίων που ονομάζονται λιποπρωτεΐνες.

  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ της χοληστερόλης στο αίμα

  Η παρουσία υπερβολικής ποσότητας χοληστερόλης στο αίμα μπορεί να παρεμποδίσει την κυκλοφορία της, διότι έχει την ικανότητα να συσσωρεύεται στα τοιχώματα των αρτηριών. Με την πάροδο του χρόνου, τα συσσωρευμένα αυτά σωματίδια μπορεί να προκαλέσουν στένωση των αγγείων και να τα κάνουν λιγότερο ευέλικτα – μια κατάσταση που ονομάζεται αθηροσκλήρωση ή σκλήρυνση των αρτηριών.
  Αυτή η διαδικασία μπορεί να συμβεί σε αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καρδιάς (αυτές ονομάζονται στεφανιαίες αρτηρίες). Αν οι στεφανιαίες αρτηρίες αποφράσσονται μερικώς με πλάκα, το αίμα δεν μπορεί να μεταφέρει επαρκή ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικά συστατικά στον καρδιακό μυ.
  Μερικές πλάκες που είναι πλούσια σε χοληστερόλη είναι ασταθείς – έχουν λεπτή επικάλυψη, η οποία μπορεί να σκάσει και να απελευθερώσει τη χοληστερόλη και τα λίπη στο αίμα. Αυτή η απελευθέρωση μπορεί να προκαλέσει πήξη αίματος, εμποδίζοντας τη ροή του αίματος μέσω των αρτηριών και να προκαλέσει καρδιακή προσβολή.
  Αν και αποκαλείται «κακή» χοληστερόλη (LDL), κατά κάποιο τρόπο είναι ωφέλιμη για το σώμα. Για παράδειγμα, ο διαβήτης προκαλεί αυξημένη οξύτητα αίματος, η οποία είναι επικίνδυνη για τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Η χοληστερόλη LDL συγκεντρώνεται σε αυτό το μέρος για να τα προστατεύσει.

  Δύο βασικές λιποπρωτεΐνες βοηθούν στην προώθηση της χοληστερόλης στο αίμα:

  • Η λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας (LDL – Low density lipoprotein) - Ονομάζεται επίσης «κακή» χοληστερόλη επειδή μετακινεί τη χοληστερόλη στους ιστούς και τις αρτηρίες. Ο όγκος της χοληστερόλης στο αίμα έχει τη μορφή λιποπρωτεΐνης χαμηλής πυκνότητας. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της LDL χοληστερόλης στο αίμα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος για καρδιαγγειακές παθήσεις.
  • Η λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας (HDL – High density lipoprotein)- Ονομάζεται «καλή» χοληστερόλη επειδή  η χοληστερόλη μετακινείται έξω από τους ιστούς στο ήπαρ, το οποίο με τη σειρά τους την αποβάλλει από το σώμα. Το χαμηλό επίπεδο HDL αποτελεί προϋπόθεση για την καρδιαγγειακή νόσο και εγκεφαλικά επεισόδια. Η παρουσία υπερβολικής ποσότητας χοληστερόλης στο αίμα μπορεί να παρεμποδίσει την κυκλοφορία της, διότι έχει την ικανότητα να συσσωρεύεται στα τοιχώματα των αρτηριών. Με την πάροδο του χρόνου, τα συσσωρευμένα αυτά σωματίδια μπορεί να προκαλέσουν στένωση των αγγείων και να τα κάνουν λιγότερο ευέλικτα – μια κατάσταση που ονομάζεται αθηροσκλήρωση ή σκλήρυνση των αρτηριών. Αυτή η διαδικασία μπορεί να συμβεί σε αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καρδιάς (αυτές ονομάζονται στεφανιαίες αρτηρίες). Αν οι στεφανιαίες αρτηρίες αποφραχθούν μερικώς με πλάκα, το αίμα δεν μπορεί να μεταφέρει επαρκή οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στον καρδιακό μυ. Μερικές πλάκες που είναι πλούσιες σε χοληστερόλη είναι ασταθείς – έχουν λεπτή επικάλυψη, η οποία μπορεί να σκάσει και να απελευθερώσει τη χοληστερόλη και τα λίπη στο αίμα. Αυτή η απελευθέρωση μπορεί να προκαλέσει πήξη αίματος, εμποδίζοντας τη ροή του αίματος μέσω των αρτηριών και να προκαλέσει καρδιακή προσβολή. Αν και αποκαλείται  «κακή» χοληστερόλη (LDL), κατά κάποιο τρόπο είναι ωφέλιμη για το σώμα. Για παράδειγμα, ο διαβήτης προκαλεί αυξημένη οξύτητα αίματος, η οποία είναι επικίνδυνη για τους τοίχους των αιμοφόρων αγγείων. Η χοληστερόλη LDL συγκεντρώνεται σε αυτό το μέρος για να τα προστατεύσει.
  Η προληπτική λήψη CHOLESTEROL CLEANER  βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

  ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ από τι εξαρτώνται;

  Διάφοροι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν μη υγιεινά επίπεδα της χοληστερόλης. Ορισμένα από αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν, αλλά άλλα μπορούν να υποστούν σε μια σοβαρή θετική επιρροή.

  Παράγοντες που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε:

  • Δεν κοιμόμαστε αρκετά, τρώμε σάντουιτς στην δουλειά και το κύριο γεύμα μας είναι αργά το βράδυ ή ακόμα και τη νύχτα. Οι διαταραχές της διατροφής μας αναμφισβήτητα οδηγούν σε υπερβολικό βάρος. Η χρόνια έλλειψη ύπνου επίσης επηρεάζει αρνητικά την παραγωγή πεπτικών ζυμών.
  • Η κληρονομικότητα – Η ποσότητα της LDL χοληστερόλης («κακή» χοληστερόλη) που παράγει το σώμα και ο ρυθμός με τον οποίο αποβάλλεται, εν μέρει καθορίζεται από τα γονίδια. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι έχουν υψηλή χοληστερόλη μόνο λόγω κληρονομικότητας και ο καθένας μπορεί να αναλάβει δράση πρκειμένου να μειωθούν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης.
  • Ηλικία και φύλο – Η χοληστερόλη του αίματος αρχίζει να αυξάνεται σε ηλικία περίπου 20 ετών και συνεχίζει της αύξουσα πορεία της έως και τα 60-65.
  Παράγοντες που μπορούμε να επηρεάσουμε:
  • Σωματικό βάρος – Το ανθυγιεινό σωματικό βάρος είναι ενδεικτικό για τα υψηλότερα επίπεδα τριγλυκεριδίων και αυξημένου κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων. Ο λιπαρός ιστός γύρω από τα όργανα δημιουργεί πρόσθετο άγχος.
  • Καθηστική ζωή – Η σωματική δραστηριότητα συνδέεται άμεσα με την αύξηση της καλής χοληστερόλης στο σώμα.
  • Αλκοόλ – Εκτιμάται ότι ένα ελάχιστο ποσό αλκοόλ (ειδικά το κόκκινο κρασί ποιότητας) μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση στη χοληστερόλη, αλλά η τακτική κατανάλωση θα επηρεάσει αρνητικά την  ικανότητα μείωσης των επιπέδων της  χοληστερόλης.  Αν δεν καταναλώνετε αλκοόλ, μην ξεκινήσετε και εάν καταναλώνετε – ο περιορισμός της ποσότητας του μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα.
  • Κάπνισμα – Το κάπνισμα έχει άμεση σχέση με τη μείωση της καλής χοληστερόλης. Ορισμένες μελέτες ανακοινώνουν: «Ο κίνδυνος εμφάνισης στεφανιαίας νόσου σε ανθρώπους που καπνίζουν είναι δύο έως τέσσερις φορές υψηλότερος από αυτούς που δεν καπνίζουν».
  Αν και η ηλικία, το φύλο, η γενετική είναι εκτός ελέγχου μας, πολλά μπορούν να γίνουν για τη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης μέσω της διατροφής.

  ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ: τι μπορούν να προκαλέσουν;

  Όταν τα επίπεδα της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων (λίπη του αίματος) αυξηθούν υπερβολικά, αυξάνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης πλακών που περιέχουν χοληστερόλη στα αιμοφόρα αγγεία. Με την πάροδο του χρόνου, προκαλούν στένωση των αγγείων, καθιστώντας τη ροή του αίματος δύσκολη και δημιουργώντας διαταραχές, γνωστές ως αθηροσκλήρωση.
  Η στενότητα των αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν την καρδιά με αίμα (στεφανιαίες αρτηρίες) μειώνει την ποσότητα οξυγόνου που χορηγείται στον καρδιακό μυ. Με την σειρά του αυτό σημαίνει αύξηση κινδύνου εμφράγματος του μυοκαρδίου.
  Ομοίως, η μειωμένη ροή αίματος στον εγκέφαλο οδηγεί σε κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου. Η μειωμένη παροχή αίματος στα κάτω άκρα οδηγεί σε πόνο που σχετίζεται με την φόρτωση και σε κίνδυνο γάγγραινας.

  Το CHOLESTEROL CLEANER συνιστάται σε ασθενείς με:

  • Υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση)
  • Ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος
  • Εγκεφαλικά επεισόδια και εγκεφαλικά επεισόδια
  • Υπερβολικό βάρος και υψηλή αρτηριακή πίεση
  • Διαβήτη
  • Αρρυθμία και ταχυκαρδία
 • Εκχύλισμα λευκού γαϊδουράγκαθου (7% σιλυμαρίνη), 200 mg

  Αυτό το βότανο έχει αποδεδειγμένη θεραπευτική δράση σε ασθένειες του ήπατος και της χολής. Βελτιώνει την ανοσία και δρα καταπραϋντικά στο έμμηνο σύνδρομο. Χάρη σε αυτό, ενισχύεται η απελευθέρωση πλακών χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Οι σπόροι του γαϊδουράγκαθου περιέχουν σιλυμαρίνη, η οποία αυξάνει την ικανότητα των ηπατικών κυττάρων να αναγεννηθούν μέσω μιας ζωτικής διαδικασίας που είναι γνωστή ως πρωτεϊνική σύνθεση. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η σιλυμαρίνη εξουδετερώνει τις επιπτώσεις της δηλητηρίασης της πιο επικίνδυνης ηπατικής τοξίνης. Πλούσιο σε λιποδιαλυτές βιταμίνες (E, A, D, F). Περιέχει επίσης ελαττωματικά μικρο- και μακρο-στοιχεία όπως ψευδάργυρο, σελήνιο, ιώδιο, βόριο, χαλκό κ.λπ.

  Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού, 199,6 mg

  Το πράσινο τσάι είναι ένα εξαιρετικό ρόφημα. Τα πολλαπλά αποτελέσματά του στο σώμα περιλαμβάνουν επιτάχυσνη του μεταβολισμού και toy περισταλτισμού, ταχεία καύση θερμίδων και καύση λίπους. Το τσάι περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C και αντιοξειδωτικά. Η σύνθεση των συστατικών του τσαγιού έχει παραμείνει ανεξερεύνητη μέχρι τώρα. Αξιόπιστο είναι μόνο ότι τα μικροσκοπικά φύλλα τσαγιού περιέχουν έως και 300 διαφορετικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων τα πιο σημαντικά είναι η καφεΐνη, η τανίνη, τα αιθέρια έλαια και οι βιταμίνες.

  Εκχύλισμα σκόρδου, 100 mg

  Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Περιέχει υψηλά επίπεδα ιωδίου που βοηθούν στην αντιμετώπιση υπερλειτουργίας του θυρεοειδή αδένα. Το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της  υψηλής αρτηριακής πίεσης, στην συσσώρευση πλάκας στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, στην μείωση της υψηλής χοληστερόλης και της αρτηριακής σκλήρυνσης. Το σκόρδο είναι μια μεγάλη πηγή αντιοξειδωτικών, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β6, η οποία είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και την αποτελεσματική ανάπτυξη νέων κυττάρων.

  Νιασίνη (βιταμίνη Β3), 100 mg

  Είναι σημαντική για την σωστή κυκλοφορία του αίματος και την υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Διατηρεί τις κανονικές λειτουργίες του γαστρεντερικού σωλήνα και είναι απαραίτητη για τον σωστό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων.

  Φολικό οξύ, 400 μικρογραμμάρια

  Το φολικό οξύ είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη (βιταμίνη Β9), η οποία είναι απαραίτητη  για την κυτταρική διαίρεση και την ανάπτυξη. Συμμετέχει  στη βιοσύνθεση των νουκλεϊνικών οξέων. Τα ταχέως διαιρούμενα κύτταρα, ερυθροκύτταρα και κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος χρειάζονται αρκετή ποσότητα φoλικού οξέως.

  Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), 200 mg

  Πρώτον, ενισχύει τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία με τη σειρά τους, ανιχνεύουν,  καταστρέφουν και εξαλείφουν τους ιούς, τα βακτήρια και τα καρκινικά κύτταρα. Τα λευκά αιμοσφαίρια των ατόμων που λαμβάνουν βιταμίνη C τάξεως από 2 έως 3 γραμμάρια ημερησίως είναι πολύ πιο δραστήρια.
  Η βιταμίνη C είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό οξειδωτικό. Ενισχύει τη δράση των άλλων αντιοξειδωτικών, όπως οι γνωστές βιταμίνες Α και Ε. Μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτές οι τρεις βιταμίνες είναι ζωτικής σημασίας, έχοντας συνεργιστική δράση, γιατί το καθένα από αυτά έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει και να υποστηρίξει τις σημαντικές επιπτώσεις των άλλων δύο.
  Η βιταμίνη C διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον εγκέφαλο. Το υποστηρίζει προστατεύοντάς το από την έλλειψη οξυγόνου.а
  • 2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή το προϊόν χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα