ColoFix – Αποτοξίνωση του παχέος εντέρου = Αποτοξίνωση του σώματος

 • Εκκαθάριση πολύποδων στο παχύ έντερο.
 • Αφαίρεση λίπους και βλέννας στο παχύ έντερο.
 • Καλύτερη και αποτελεσματικότερη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.
 • Εξομάλυσνη στομαχικών διαταραχών: αέρια, πρήξιμο και οιδήματα.
 • Μείωσει του ερεθισμού των αιμορροΐδων.
 • Ρύθμιση του μεταβολισμού των υδατανθράκων και των λιπιδίων.
 • Αφαίρεση μη επεξεργασμένων τροφίμων από το παχύ έντερο.
 • Παρεμπόδιση της κατακράτησης γαλακτικού οξέος και βλέννας στην λεμφαδένια και το έντερο.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Αποτοξίνωση του παχέος εντέρου = Αποτοξίνωση του σώματος

  Κάθε μέρα στον οργανισμό μας εισβάλλουν  ακαθαρσίες και τοξίνες που το σώμα μας δεν μπορεί να καταπολεμήσει μόνο του. Κάθε μέρα, αυτά τα επιβλαβή απόβλητα συσσωρεύονται, φράζουν τις αρτηρίες, εμποδίζουν την λειτουργία των οργάνων μας, και αρχίζουμε να αισθανόμαστε χειρότερα, πιο κουρασμένοι, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα συγκέντρωσης της προσοχής μας. Εμφανιζονται δυσκοιλιότητα, διάρροια, σκιές κάτω από τα μάτια, παίρνουμε βάρος, δυσοσμία στόματος  και δυσπεψία, αισθανόμαστε πρησμένοι, άρρωστοι και ανίκανοι να απολαύσουμε τη ζωή. Η αποτοξίνωσης του σώματος είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε αυτό το σενάριο. Αυτός είναι ο τρόπος για να βοηθήσουμε το ήπαρ, τα νεφρά, το λεμφικό σύστημα, το δέρμα και το αίμα να εργαστούν με πλήρη ταχύτητα και να αντιμετωπίσουν τις τοξίνες. Η τακτική αποτοξίνωση εξαγνίζει ολόκληρο το σώμα αφαιρώντας τοξικές ουσίες, ακαθαρσίες, παράσιτα και βαρέα μέταλλα από το παχύ έντερο.

  Αν το πούμε αλλιώς, το ColoFix βοηθά το σώμα με φυσικό τρόπο να απελευθερωθεί από τις συσσωρευμένες τοξικές ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία και την ποιότητα της ζωής.

  Πλεονεκτήματα της χρήσης του ColoFix

  • Κάνει το πεπτικό σύστημα να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά – το ξαθαρό παχύ έντερο επιτρέπει την εύκολη διέλευση των αποβλήτων.
  • Διατηρεί την κανονική εκκένωση και αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα – αυτό μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης ορισμένων παθήσεων και ερεθισμών, όπως οι αιμορροΐδες και οι κιρσοί.
  • Αυξάνει την ενέργεια – οι άνθρωποι που έχουν υποστεί αποτοξίνωση του παχέος εντέρου λένε ότι έχουν καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, πιο ξεκούραστο ύπνο και αυξημένη ενέργεια.
  • Αυξάνει την απορρόφηση βιταμινών και θρεπτικών συστατικών από το σώμα – το αγνό παχύ έντερο επιτρέπει στο νερό, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά να απορροφηθούν στην κυκλοφορία του αίματος, δημιουργώντας μια ανεμπόιδιστη διέλευση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που πρέπει να φιλστράρονται στο σώμα σας.
  • Βελτιώνει τη συγκέντρωση – η κακή διατροφή και η αναποτελεσματική απορρόφηση των βιταμινών μπορούν να συμβάλουν στη συστηματική έλλεψη προσοχής και συγκένρτωσης.
  • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους- η τροφή, φτωχή σε φυτικές ίνες, κινείται μέσα από την πεπτική οδό με το ένα τέταρτο της ταχύτητας των τροφίμων υψηλών σε φυτικές ίνες. Αυτό το αργά κινούμενο φαγητό παράγει περοττό βλεννογόνο, ο οποίος κυριολεκτικά προσκολλάται στα τοιχώματα του εντέρου, επιβαρύνοντας την εντερική οδό με κιλά κοπράνων που αποσυντίθεται.
  • Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του εντέρου – απελευθερώνοντας στάσιμα σωματικά απόβλητα, μειώνοντας τις αιτίες και τον κίνδυνο σχηματισμού πολυπόδων, κύστεων και καρκινοειδών όγκων στο παχύ έντερο και στο γαστρεντερικό σωλήνα.
  • Αυξάνει τη γονιμότητα – η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου ελευθερώνει το σώμα από πολλές χημικές ουσίες και τοξίνες που επηρεάζουν άμεσα τη γονιμότητα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.
  • Ρυθμίζει τα κανονικά επίπεδα του pH της ροής του αίματος – τα τρόφιμα που μπλοκάρουν το παχύ έντερο, σχηματίζουν οξύτητα. Αυτό οδηγεί σε μια γενική δυσφορία στο σώμα.

  Λειτουργίες του παχέος εντέρου

  Το παχύ έντερο αποτελεί το τελικό μέρος του πεπτικού συστήματος. Δεν διασπάται όλη η τροφή μηχανικά και χημικά στην πεπτική οδό και δεν χρησιμοποιείται από το σώμα. Το υπόλοιπο που δεν διαπσπάται μπορεί να ενσταλχθεί από το λεπτό έντερο και να μπεί στο παχύ. Οι λειτουργίες του παχέος εντέρου αποτελούνται από τη μικροβιακή πέψη των ακατέργαστων τροφίμων και την απορρόφηση των ηλεκτρολυτών και του νερού, καθώς και την διάσπαση και την εξάλειψη μιας μεγάλης ποσότητας τοξινών στο σώμα. Χωρίς αυτό, θα είμασταν σαν βόμβες με βρώμικη, μισοαλεσμένη τροφή μέσα μας.
  Για μία ημέρα στον άνθρωπο, περίπου 1,5 λίτρα υγρών προϊόντων μετά την πέψη στο μικρό έντερο εισέρχονται στο παχύ έντερο. Μένουν εκεί για περίπου 12 ώρες. Ως αποτέλεσμα της θεραπείας, σχηματίζονται 450 γραμμάρια ημι-υγρών περιττωμάτων. Και οι δύο λειτουργίες του παχέος εντέρου απαιτούν καθυστερημένη διέλευση των τροφίμων μέσω αυτού του τμήματος του πεπτικού συστήματος. Στο παχύ έντερο πραγματοποιείται η κύρια άλεση των ζάχαρων και των πρωτεϊνών  υπό την επήρεια μικροβιακών ενζύμων.
  Ο μέσος άνθρωπος έχει περίπου 10 κιλά τοξικών αποβλήτων στο παχύ έντερο, το οποίο εμποδίζει την απορρόφηση των τροφίμων που καταναλώνει και την απομάκρυνσή τους από το σώμα.
  Όταν ένα άτομο καταναλώνει κρέας, τηγανητά τρόφιμα, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλάτι, ζάχαρη, συντηρητικά και άλλα παρόμοια για μεγάλο χρονικό διάστημα, το πεπτικό σύστημα παθάινει απόφραξη με πλάκα βλέννας και γίνεται διάδοχος των παρασίτων. Τα δευτερεύοντα προϊόντα αυτών των παρασίτων είναι πολύ τοξικά για το σώμα και το ήπαρ και άλλα όργανα αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν αυτή την επίθεση της αρνητικότητας και τελικά εξασθενήζουν και διασπόνται. Αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία οι ασθένειες, τόσο συνηθισμένες στον δυτικό κόσμο σήμερα, όπως ο καρκίνος, οι παθήσεις του εντέρου, οι καρδιακές παθήσεις, η αϋπνία, η δυσκοιλιότητα, ο διαβήτης, το σύνδρομο του ερεθισμένου εντέρου, η νόσος του Κρον, η ακμή κ. λπ., αρχίζουν να λαμβάνουν θέσεις.


  Η ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΎ:

  Δρ. Dr. Jorgen Bernard Jensen, DC, ND, PhD Διδάκτωρ

  «Ο θάνατος αρχίζει από το παχύ έντερο;»
  «Σοβαρή επικάλυψη βλέννας στο παχύ έντερο πυκνώνει και γίνεται κατάλληλη βάση διεργασιών σήψεως. Τα τριχοειδή αγγεία του παχέος εντέρου αρχίζουν να απορροφούν τοξίνες, δηλητήρια και επιβλαβή κατάλοιπα που διέρχονται από τα τοιχώματα του εντέρου. Όλοι οι ιστοί και τα όργανα του σώματος παίρνουν τώρα τοξικές ουσίες. Εδώ είναι η αρχή της πραγματικής αυτοδηλητηρίασης του σώματος σε φυσικό επίπεδο. »

  Δρ. Τζωρτζ Φίσερ, Διδάκτωρ Ιατρικής

  «Το αποτέλεσμα μιας αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι το εν λόγω έντερο είχε διάμετρο 15 cm και με δυνατότητα διαπερατότητα όχι μεγαλύτερη από τη διάμετρο ενός μολυβιού. Το υπόλοιπο αποτελόυσε ένα πολυεπίπεδο υλικό κοπράνων. Μια άλλη αυτοψία αποκάλυψε ένα παχύ έντερο που ζύγιζε 19 κιλά. »

  Δρ. Richard Schulze

  «Τα δικά μας κόπρανα αρχίζουν να μας δηλητηριάζουν αργά, μολύνοντας και σαπίζοντας περιβάλλοντες ιστούς, εκφυλίζοντας τα έντερα μας, προκαλώντας φλεγμονές, πολυπότες, ρωγμές, έλκη, όγκους, καρκίνο και τελικά θάνατο. Είμαστε αυτοδηλητηριασμένοι. »
 • Εκχύλισμα Αλόης Βέρα 412 mg

  Υποστηρίζει τη θεραπεία της βλεννογόνου του στομάχου, διατηρεί τις πτυχές και τις κάμπες του παχέος εντέρου καθαρές, αποτρέποντας τη συσσώρευση δηλητηριωδών ουσιών σε αυτά. Ενεργοποιεί τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.

  Εκχύλισμα Senna (φύλλα) 138 mg

  Έχει ισχυρές καθαρτικές ιδιότητες. Θεωρείται το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό βοτάνων, καλύτερα από οποιοδήποτε γνωστό φυσικό φάρμακο. Το βότανο διεγείρει την εντερική περισταλτική, εμποδίζει την απορρόφηση υγρού από το κόλον. Βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος, καταπραΰνει τις αιμορροΐδες και τις ρωγμές. Το Senna χρησιμοποιείται επίσης σε φλεγμονές του δέρματος, οφθαλμικές παθήσεις, αναιμία, αρτηριοσκλήρωση, ίκτερο.

  Εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας 138 mg

  Περιέχει σε συμπυκνωμένη μορφή αμέτρητες βασικές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και ένζυμα για το ποιοτικό μεταβολισμό. Οι σπόροι κολοκύθας συμβάλλουν στην αποφυγή σχηματισμού λίθων στα νεφρά, έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζουν τον πόνο της αρθρίτιδας και εξαλείφουν αποτελεσματικά τα παράσιτα και τα σκουλήκια. Το εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας συνηστάται επίσης στην αντιμετόπηση της διεύρυνσης του προστάτη. Βοηθά στην διατήρηση φυσιολογικής στάθμης σακχάρου αίματος. Οι σπόροι κολοκύθας αφαιρούν από το σώμα την περίσσεια χοληστερόλης, βελτιώνουν την τροφοδότηση του καρδιακό μυ, ρύθμιζουν την κυτταρική ανάπτυξη, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις βλαβερές επιδράσεις, αποκαθιστούν  και ανανεώνουν τα κύτταρα, τα τροφοδοτούν με ενέργεια και επιβραδύνουν τη γήρανση.

  Εκχύλισμα / Zingiber Officinale / 5% gingerol – 100mg
  Εκχύλισμα/Astragalus/ – 100 mg
  Εκχύλισμα / Silybum Marianum / 200mg*

  • 2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή το προϊόν χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα