FiguraFix – Επαναστατική μέθοδος για την απώλεια ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Επαναστατική μέθοδος για την απώλεια ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

 • Επιταχυνόμενη καύση λίπους
 • Ενίσχυση της ανοσίας
 • Επιτάχυνση του μεταβολισμού
 • Βελτίωση της διάθεσης
 • Καταστολή της όρεξης


Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Η νηστεία  και τα κουραστικά αθλήματα δεν είναι πλέον η μόνη επιλογή!

  Ας το παραδεχτούμε – δεν έχουν όλοι χρόνο να μετράνε τις θερμίδες και να κάνουν προπόνηση κάθε μέρα. Σίγουρα έχετε δοκιμάσει δεκάδες μεθόδους και κανείς δεν έχει δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας έχει τύχει μετά την δίαιτα, τις ασκήσεις και τα χάπια απώλειας βάρους  να αισθάνεστε μόνο απογοήτευση;

  Κύρια πλεονεκτήματα του FiguraFix

  • Μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης
  • Βελτιώνει την επεξεργασία τροφίμων
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό
  • Ενισχύει την ανοσία
  • Μειώνει την όρεξη
  • Αποτοξινώνει το σώμα
  Το 98% των πελατών μας μοιράζονται ότι το FiguraFix έχει αλλάξει τη ζωή τους!

  Γιατί ακριβώς αυτά τα 4 στοιχεία;

  Η σύγχρονη διαιτολόγια προσφέρει εκατοντάδες επιλογές αδυνατίσματος. Στην πραγματικότητα, η επιστήμη γνωρίζει μόνο 4 φυσικά συστατικά, πολύ ισχυρότερα από ό, τι τα άλλα συστατικά, που μπορούν να βοηθήσουν το σώμα να απαλλαγεί από το υπερβολικό λίπος. Το πρώτο είναι το  συμπυκνωμένο εκχύλισμα αστραγάλου, γνωστό ως το φαγητό της πείνας-ένα μοναδικό μέσο για τη μείωση της όρεξης και την καταπολέμηση του διαβήτη. Το δεύτερο είναι το συμπυκνωμένο εκχύλισμα σιβηρικού τζίνσενγκ, που κατέχει την ικανότητα να συνδεθεί και να εξάγει τα λίπη και τις τοξίνες από το σώμα. Το τρίτο είναι το συμπυκνωμένο εκχύλισμα Γαρκινίας – ένα εξωτικό φρούτο, το οποίο μειώνει το επίπεδο της ζάχαρης στο αίμα και τη χοληστερόλη. Τέλος, η βιταμίνη C με τη μορφή ασκορβικού οξέος, η οποία εξάγει το περιττό νερό από το σώμα και ενισχύει την ανοσία. Όλα αυτά τα συστατικά τα συλλέξαμε για σένα σε μια λύση – το FiguraFix!

  Ξεφορτωθείτε το λίπος με το FiguraFix!

  Ο συνδυασμός των συστατικών επιλέχθηκε έτσι ώστε σε πρώτη φάση να μειώσει το λίπος της κοιλιάς – η πιο δύσκολη περιοχή. Το λίπος της κοιλιάς συνήθως οφείλεται σε ανεξέλεγκτη κατανάλωση τροφής και μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες όπως ο διαβήτης ή το υπέρβαρος.
  Τα καψάκια συμβάλλουν στον καθαρισμό του ήπατος, την πρόληψη της συσσώρευσης λίπους. Με αυτόν τον τρόπο, το FiguraFix όχι μόνο που ρυθμίζει το βάρος, αλλά επίσης αποτρέπει τη συσσώρευση πλακών και μειώνει το σάκχαρο του αίματος.
  Τα τέσσερα πιο αποτελεσματικά συστατικά για την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα και την απώλεια βάρους!

  Ο γιατρός συστήνει και εξηγεί!

  Δρ Όλγα Ζλάτσεβου

  «Όταν μου ζήτησαν να σχολιάσω τη δράση και την αποτελεσματικότητα του  FiguraFix ήμουν σκεπτική. Φυσικά, είχα ακούσει για τις κάψουλες και ξέρω ότι αναπτύχθηκαν από έναν συνάδελφό μου στον τομέα αυτό, μετά το ταξίδι του στην Ινδία.
  Κάποιοι γνωστοί μου συμμετείχαν στην ανάπτυξη του προϊόντος. Ωστόσο, εγώ σκεφτόμουνα ότι η απώλεια βάρους είναι απλά μια κίνηση μάρκετινγκ με σκοπό επιτεύξεως κέρδους. Μετά που έκανα όμως την έρευνά μου για το FiguraFix, άλλαξα γνώμη. Θα  εξηγήσω γιατί.
  Το συμπυκνωμένο εκχύλισμα αστραγάλου είναι ένα βασικό στοιχείο του FiguraFix, με βάση το οποίο δημιουργείται η φόρμουλα του προϊόντος. Το εκχύλισμα περιέχει αμινοξέα που «μπλοκάρουν» τα σήματα της πείνας στον υποθάλαμο – ο κύριος αδένας στον εγκέφαλό μας που είναι υπεύθυνος για τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα. Όταν συμβαίνει αυτό, το σώμα μας αρχίζει να παίρνει ενέργεια από το δικό του λίπος, το οποία είναι περίσσειας. Σταδιακά, μέρα με τη μέρα, το βάρος μειώνεται με την αποτελεσματική καύση του λίπους.

  Με αυτό το προϊόν, το σώμα σας όχι μόνο αδυνατίζει, αλλά γίνεται πιο υγιές και καθαρίζει. Απαλλαγείτε από τις τοξίνες και τις σκωρίες, μειώστε το σάκχαρο στο αίμα και τη χοληστερόλη, ομαλοποιήστε το μεταβολισμό και αυξήστε την ανοσία σας. »

  Αποτοξίνωση – σημαντικό μέρος της απώλειας βάρους

  Το συμπυκνωμένο εκχύλισμα σιβηρικού τζίνσενγκ στη σύνθεση των καψακίων διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να ενώνεται με τα τοξικά κύτταρα και ανώδυνα να τα εξάγει από το σώμα. Αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής περιεκτικότητας των ενζύμων που διαπερνούν το λίπος μέσω του ήπατος και έτσι απαλλαγούν το σώμα από τις σκωρίες.

  Τι είναι το FiguraFix;

  Το FiguraFix είναι ένα εντελώς φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με θεραπευτική και προφυλακτική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Χάρη στη φυτική σύνθεσή του, αυτό το συμπλήρωμα κατευθύνει τη δράση του  σε 5 διαφορετικές κατευθύνσεις, όχι μόνο μειώνοντας το υπερβολικό βάρος και καίγοντας τα λίπη, αλλά και απελευθερώνοντας το σώμα από τα διατηρούμενα υγρά και τις τοξίνες, αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα, συσσωρευμένη  σε προβληματικές περιοχές.
  • Πρώτο βήμα: Κάψιμο λίπους.
  • Δεύτερο βήμα: Επιτάχυνση του μεταβολισμού.
  • Τρίτο βήμα: Καταστολή της όρεξης.
  • Τέταρτο βήμα: Αποτοξίνωση του οργανισμού.

  Το FiguraFix είναι μια γρήγορη, συγκεντρωμένη φόρμουλα που αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά.

  • Καταπολεμά την κυτταρίτιδα
  • Διεγείρει τη ροή ενέργειας στο σώμα
  • Ενισχύει την θερμογένεση
  • Ρυθμίζει το μεταβολισμό
  • Καίει λίπος
  • Ελέγχει το σωματικό βάρος
  • Ελέγχει την όρεξη
  • Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση
  • Παρέχει πλήρη αποτοξίνωση του σώματος
  • Απομακρύνει τα περιττά υγρά από το σώμα
  • Ρυθμίζει αποτελεσματικά την αυξημένη εφίδρωση.
  • Μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών
  • Καταπολεμά την αϋπνία και τον ανήσυχο ύπνο.
  • Προϊόν που διαθέτει αποστραγγθιστικές ιδιότητες με έντονο συνδυαστικό αποτέλεσμα.

  μια νέα προοπτική στην απώλεια βάρους

  Για πρώτη φορά μια ομάδα επιστημόνων – μοριακοί βιολόγοι – δίνει μια νέα προοπτική στην απώλεια βάρους. Με βάση την ίδια τη μελέτη που διήρκεσε για χρόνια, κατέληξαν στο συγκλονιστικό συμπέρασμα ότι δεν αδυνατίζουμε κάνοντας δίαιτα. Οι ίδιοι δημιούργησαν μια επαναστατική θεωρία ότι η αποθήκευση λίπους καθορίζεται από βιολογικά προγράμματα προστασίας του οργανισμού.
  Όταν ένα άτομο κάνει δίαιτες, δηλαδή λιμοκτονεί, το σώμα αποδέχεται ότι η τροφή είναι περιορισμένη και έχουν έρθει «πεινασμένα χρόνια». Αυτό τον αναγκάζει να αντισταθεί και να πολεμήσει για κάθε γραμμάριο, και να θέλει να είναι πάντα παχύτερο, ενεργοποιώντας το λεγόμενο πρόγραμμα FAT (από famine and temperature, δηλαδή «πείνα και κρύο»), όπου ο οργανισμός επιβραδύνει δραστικά τον μεταβολισμό – το άτομο κοιμάται, θέλει να καταναλώνει λιπαρά και ζαχαρούχα τρόφιμα. Όταν πεινάμε με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα  FAT, μπορεί να αρχίσουν να διαλύονται οι μύες, αλλά όχι το λίπος. Εάν παρ’ όλα αυτά το άτομο τα καταφέρει και αδυνατίσει, τότε το δέρμα του κρέμεται, δεδομένου ότι η κορτιζόλη είναι υπεύθυνη για την σπαργή του δέρματος, και σε αυτό το πρόγραμμα αυτή είναι αρκετή. Οι βιολόγοι βρίσκουν ότι η μόνη εφαρμόσιμη προσέγγιση για τη ρύθμιση του μεταβολισμού είναι η επανακωδικοποίηση των μηχανισμών βιολογικής προστασίας μέσω του μοριακού επαναπρογραμματισμού. Για να το κάνουν αυτό, χρησιμοποιούν ενώσεις που εκχυλίζονται με μη θερμική μέθοδο, ένα μέρος των οποίων είναι τα συστατικά στοιχεία της FiguraFix: σιβηρικό τζίνσενγκ, αστάγαλος, γαρκινία, βιταμίνη C.
  Η φόρμουλα που δημιουργήθηκε με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ περισσότερο από ένα μέσο μείωσης του υπερβολικού βάρους. Βοηθά την απέκκριση των πεπτικών χυμών και αποκλείει τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή λιποκυττάρων.
 • Συμπυκνωμένο εκχύλισμα αστραγάλου – 200 mg

  Ξεφορτωθείτε το αίσθημα της πείνας.
  ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
  Ο αστάγαλος είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικές ενώσεις που μπορεί να τροποποιούν την παχυσαρκία και τις συναφείς μεταβολικές διαταραχές. Η κροκίνη είναι το κύριο βιοδραστικό συστατικό στο αστάγαλο, το οποίο είναι καρτονοειδές, ικανό να μειώσει την απορρόφηση του λίπους… Οι μελέτες δείχνουν ότι ο αστράγαλος ενεργοποιεί τους υποδοχείς, οι οποίοι έχουν καίριο ρόλο στη ρύθμιση της γλυκόζης και του μεταβολισμού των λιπιδίων σε όλο το σώμα.

  Συμπυκνωμένο εκχύλισμα σιβηρικού τζίνσενγκ – ρίζα /Eleutherococcus Senticosus/ 200 mg

  Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα.
  ΣΙΒΗΡΙΚΟ ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
  Το σιβηρικό τζίνσενγκ /Eleutherococcus senticosus/ είναι προσαρμογόνο. Τα προσαρμογόνα είναι βότανα που προστατεύουν το σώμα από τις επιδράσεις του στρες και των επιπτώσεων του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένης της εξάντλησης, της έκθεσης σε κρύο, θερμότητα, ακτινοβολία κλπ. Οι μελέτες δείχνουν ότι το σιβηρικό τζίνσενγκ ενισχύει την ενέργεια, το μεταβολισμό και τη σωματική απόδοση των συμμετεχόντων στην έρευνα. Έχει επίσης θετική επίδραση στην καρδιαγγειακή υγεία τους, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και την πίεση. Σε μια άλλη μελέτη, από τους Eleutherococcus sessiliflorus ήταν απομονωμένα τριγλυκερίδια τριτερπενιών, τα οποία είναι γνωστά για την ικανότητά τους να αναστέλλουν την αύξηση του σωματικού βάρους των ποντικών που τρώνε λιπαρές τροφές…

  Συμπυκνωμένο εκχύλισμα Γακρινίας – 200 mg

  Αφαιρεί το λίπος από τον οργανισμό.
  Γαρκινία – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
  Η Γαρκινία περιέχει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό διεγερτικών ουσιών όπως η καφεΐνη, η θεοφυλλίνη και η θεοβρωμίνη. Είναι επίσης μια πηγή αντιοξειδωτικών, όπως τανίνες, σαπωνίνες και κατεχίνες. Οι μελέτες δείχνουν ότι η Γαρκινία μπορεί να αναστέλλει τα γονίδια που ενισχύουν την παραγωγή λιποκυττάρων και διεγείρουν τα γονίδια που το επιβραδύνουν. Σε γενικές γραμμές, η Γαρκινία αυξάνει το μεταβολισμό του λίπους (των λιπιδίων), βελτιώνει την απώλεια βάρους και αυξάνει την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται για την κύρια μεταβολική λειτουργία, όπως η αναπνοή και η πέψη. Εκτός από την καύση του λίπους, η Γαρκινία μπορεί να αποτρέψει το σχηματισμό λίπους, μειώνοντας την παραγωγή γονιδίων που συμβάλλουν στο σχηματισμό λίπους και αυξάνουν την παραγωγή γονιδίων που το αποτρέπουν.

  Βιταμίνη C με τη μορφή ασκορβικού οξέος

  Αφαιρεί την περίσσεια του νερού από το σώμα.
  Βιταμίνη C – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
  Οι μελέτες δείχνουν ότι η λήψη της βιταμίνης C βοηθά στην απώλεια βάρους. Η βιταμίνη C είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει την απορρόφηση των ζάχαρων στο γαστρεντερικό σωλήνα, διεγείρει τη μεταβολική δραστηριότητα του ήπατος και αυξάνει την αφαίρεση της περίσσειας υγρών από το σώμα, και μαζί τους τις συσσωρευμένες τοξίνες. Η βιταμίνη C είναι αντικείμενο μιας σειράς κλινικών μελετών που υποδηλώνουν πιθανές αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες…
  • 2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή το προϊόν χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα