FlevoFix – ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ

Το FlevoFix είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που αναπτύχθηκε από μια ομάδα επιστημόνων για τη μείωση της εμφάνισης στην επιφάνεια του δέρματος και των ορατών ατελειών του δέρματος λόγω των κιρσών. Το προϊόν έχει τις ακόλουθες ωφέλιμες ιδιότητες:
 • Αφαιρεί την αιτία των θρόμβων αίματος, κι όχι μόνο ένα καλλυντικό αποτέλεσμα
 • Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων
 • Εγγυάται μια ζωντανή, υγιή εμφάνιση και τόνο

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Η μη ισορροπημένη δυναμική της ζωής μας συχνά οδηγεί στην εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προβλήματος – οι κιρσοί. Αναπτύσσονται για χρόνια, συχνά ακόμη και χωρίς να εντοπίσει κανείς την εμφάνισή του. Αυτή η ασθένεια χαρακτηρίζεται από αναδιαμόρφωση των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα σοβαρό πόνο στα πόδια και δυσκολία στην κίνηση.
  Είναι γεγονός, ότι η αγορά προσφέρει τώρα ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των κιρσών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζεται η καινοτόμος λύση FlevoFix. Πρόκειται για ένα προϊόν που βοηθά για την πιο γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση της φυσιολογικής κίνησης του σώματος και την αφαίρεση των διευρυμένων φλεβών.

  Οι κιρσώδεις φλέβες κρύβουν σοβαρούς κινδύνους!

  Οι διογκωμένες φλέβες είναι μέρος του κυκλοφορικού συστήματος όπου το αίμα δεν κυκλοφορεί σωστά, καθιστώντας δύσκολη τη ροή από τα πόδια προς την καρδιά. Συχνά οι κιρσώδεις φλέβες ονομάζονται «φλεβίτιδα», αλλά αυτή δεν είναι η επίσημη ιατρική ονομασία τους.
  Πολλοί ασθενείς που πάσχουν από κιρσούς πιστεύουν ότι οι πρησμένες, δύσβατες φλέβες είναι απλά αισθητική βλάβη που εύκολα μπορούμε να κρύψουμε, καλύπτοντας τις πληγείσες περιοχές με κατάλληλα ρούχα ή με τη χρήση μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα για να θεραπεύσουν το ίδιο το πρόβλημα!
  Θρόμβωση:
  • Τα φλεβικά τοιχώματα λεπταίνουν και συγχωνεύονται με το δέρμα
  • Κάθε αλλοίωση του δέρματος μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία
  • Η εμφάνιση τροφικών ελκών λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων και έλλειψης θρεπτικών ουσιών στους ιστούς

  Η αιτία εμφάνισης θρόμβων στο αίμα

  Οι θρόμβοι αίματος είναι το αποτέλεσμα της προστατευτικής λειτουργίας του σώματος που προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία. Αυτοί οι θρόμβοι αίματος μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνοι για τους ακόλουθους τρεις λόγους:
  • λέπτυνση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων
  • αυξημένη πήξη του αίματος
  • καθυστέρηση της κυκλοφορίας του αίματος
  Η εμφάνιση θρόμβων αίματος μπορεί να φράξει τα αιμοφόρα αγγεία εν μέρει ή πλήρως

  Παράγοντες κινδύνου για τους κιρσούς

  • κληρονομικότητα
  • καθιστικός τρόπος ζωής
  • εγκυμοσύνη
  • έντονη σωματική δραστηριότητα
  • αύξηση βάρους
  • κάπνισμα

  FlevoFix – ΠΡΟΪΟΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ 

  Το FlevoFix είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αναπτύχθηκε από μια ομάδα επιστημόνων με σκοπό να μειώσει την εμφάνιση στην επιφάνεια του δέρματος των ορατών ατελειών  στο δέρμα, ως αποτέλεσμα των κιρσών. Το προϊόν έχει τις ακόλουθες ωφέλιμες ιδιότητες:
  Καταργεί την αιτία εμφάνισης θρόμβων αίματος, δηλ. δεν έχει όχι μόνο αισθητικό αποτέλεσμα
  Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων
  Ζωντανή, υγιή εμφάνιση και τόνωση

  ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ 

  Το προϊόν σταματά το σχηματισμό προσταγλανδινών – ουσιών που ενεργοποιούν τη φλεγμονώδη διαδικασία και καταστέλλει τα ένζυμα που επιτρέπουν την ανάπτυξη φλεγμονής.

  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

  Το προϊόν συμβάλλει στη μείωση της διεύρυνσης και της απόφραξης της φλέβας. Το FlevoFix λειτουργεί σε βάθος και περιορίζει την ευθραυστότητα των τριχοειδών αγγείων και τη διαπερατότητα των φλεβικών τοιχωμάτων, ενισχύοντας την αντοχή τους.
  Οι φλέβες έχουν υγιή εμφάνιση και οι ουλές εξαφανίζονται. Η κυκλοφορία του αίματος ομαλοποιείται με άμεση βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας, της λειτουργίας του εγκεφάλου και των εσωτερικών οργάνων.
  Η σύνθεση του FlevoFix είναι απόλυτα φυσική. Μεταξύ των σημαντικότερων εκχυλισμάτων που περιλαμβάνονται στην φόρμουλα του τελικού προϊόντος, υπάρχουν τρία βότανα και ένα σύμπλοκο φρούτων-βιταμινών. Η δράση τους στο σώμα είναι αδιαμφισβήτητη και η συνδυασμένη τους ισχύς προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο προϊόν στην τελική του μορφή. Εκτός του ότι το FlevoFix ταχέως και ουσιαστικά ανακουφίζει από τον πόνο στα πόδια και μειώνει την διεύρυνση των φλεβών, είναι γνωστό ότι η τακτική χρήση του δεν προκαλεί την εμφάνιση οποιωνδήποτε δυσμενών παρενεργειών.

  Γνώμη ειδικού

  Δρ Γκραντσάροσ, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός

  «Πολλοί εκπρόσωποι του ωραίου φύλου, καθώς και οι άντρες, γνωρίζουν το αίσθημα του πόνου και βάρους στα πόδια. Η διαβούλευση με έναν ειδικό συμβαίνει συχνά όταν η ασθένεια εξελίσσεται και υπάρχουν εμφανείς εκδηλώσεις κιρσωδών φλεβών. Όπως κάθε γιατρός, νομίζω ότι η καλύτερη θεραπεία για την ασθένεια είναι η προφύλαξή της. Συστήνω το FlevoFix στους ασθενείς μου. Αντιμετωπίζει  οριστικά τα ορατά αποτελέσματα της διεύρυνσης των κιρσών και μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση της νόσου. Εκτός από αυτές τις σημαντικές ιδιότητες, το προϊόν έχει εξαιρετικές ιδιότητες καταπραϋντικότητας και αποστράγγισης. Το FlevoFix θα σας απαλλάξει  γρήγορα και εύκολα από την αίσθηση των «κουρασμένων» ποδιών, θα σας δώσει ελαφρότητα και δύναμη στο τέλος της εργάσιμης ημέρας. »

  Δρ Μονόφ

  «Στις φλεβίτιδες, συνιστάται συνήθως χειρουργική επέμβαση ή θεραπεία με λέιζερ. Αυτές οι παραδοσιακές ιατρικές πρακτικές παρέχουν διαρκή ανακούφιση, αλλά σχετίζονται με την παραμονή στο νοσοκομείο, τον πόνο, την προσωρινή ανικανότητα για εργασία και τη σχετικά αργή αποκατάσταση. Φυσικά, η πρόληψη είναι το πρώτη που πρέπει να κάνουμε. Με άλλα λόγια, στοιχειώδης προφύλαξη: ισορροπημένη διατροφή, αρκετή κίνηση, καλή προσωπική υγιεινή, λήψη τονωτικών προϊόντων – ένα είδος φαρμακευτικά παρασκευάσματα που φροντίζουν για την ελαστικότητα των φλεβικών τοιχωμάτων.
  Προσωπικά, συστήνω ανεπιφύλακτα ένα άλλο φάρμακο που μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τους κιρσούς, χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις  ή δυσάρεστες εμπειρίες. Αυτό είναι το FlevoFix, το οποίο έχει αποδεδειγμένη επίδραση τόσο στην προφύλαξη, όσο και στις βαριές κιρσώδεις καταστάσεις.
  Το FlevoFix βασίζεται σε φυσικά συστατικά. Με τον συνδυασμό των συμπυκνωμένων εκχυλισμάτων, ενισχύει και δυναμώνει τα φλεβικά τοιχώματα. Το προϊόν ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην ανακούφιση της φλεβικής στάσης. Έτσι, τα πόδια σας έχουν μια ελκυστική εμφάνιση, το δέρμα είναι απαλό, και η υγεία των φλεβών σας είναι υπό τον έλεγχό σας.
  Το FlevoFix λειτουργεί προοδευτικά και ολοκληρωμένα, με ορατά αποτελέσματα σε μόλις ένα μήνα χρήση. Λειτουργώντας στο επίπεδο της μικροκυκλοφορίας, το FlevoFix μειώνει την ευθραυστότητα των τριχοειδών αγγείων και τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων. Αυξάνει τη συνολική αντίσταση των φλεβών. Οι φλέβες αποκτούν υγιή εμφάνιση, οι σβώλοι εξαφανίζονται στην επιφάνεια του δέρματος και ομαλοποιείται η κυκλοφορία του αίματος. Ως αποτέλεσμα, η λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και του εντέρου βελτιώνεται σημαντικά.
  Επιπλέον, το FlevoFix αποτρέπει τον σχηματισμό προσταγλανδινών, οι οποίες αποτελούν πηγή φλεγμονής «.
 • Εκχύλισμα Σίλλυβου

  Χρησιμοποιείται για ηπατική αποτοξίνωση, βοηθώντας τα ηπατικά κύτταρα να εξαλείψουν τις συσσωρευμένες τοξίνες και να βελτιώσουν τη λειτουργία του ήπατος μετά τη λήψη φαρμάκων και τροφίμων που το βλάπτουν. Ενεργοποιεί τη δραστηριότητα των ηπατικών ενζύμων σε κατάχρηση αλκοόλ και άλλων τοξικών ουσιών. Μειώνει σημαντικά τις συνέπειες της μακροχρόνιας κατάχρησης οινοπνεύματος. Επιδρά με ευεργετικό ρόλο στην λειτουργία της χολής. Έχει μαλακτική επίδραση στην χολολιθίαση. Καθαρίζει το αίμα και βελτιώνει τις λειτουργίες αποστράγγισης του σώματος.

  Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

  Το πράσινο τσάι, ακόμη και σε χαμηλές δόσεις, επιδρά ευεργετικά στοκαρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα, μειώνει την εξέλιξη της αθηροσκλήρωσης, του μεταβολικού συνδρόμου, του διαβήτη, της παχυσαρκίας και πολλά άλλα. Η αντιοξειδωτική του δράση βοηθά στην προστασία από τις κακοήθειες, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, μειώνει τις επιπτώσεις της γήρανσης.

  Εκχύλισμα καλενδούλας

  Η καλενδούλα  είναι καθαριστικό του αίματος, έχει αντιμικροβιακή δράση και ικανότητα επιτάχυνσης της επούλωσης των τραυμάτων. Η καλεντούλα χρησιμοποιείται ευρέως στα μέρη μας για επούλωση των πληγών, αντιμετώπιση εξανθημάτων, φαγούρας, εκζέματος, κιρσών, ακμής και άλλων δερματικών προβλήματων. Πολλοί χρησιμοποιούν τη καλενδούλα για να αντιμετωπίσουν τις αιμορροΐδες και τους κιρσούς.

  Εκχύλισμα αγριόσκορδου

  Μειώνει την αρτηριακή πίεση, μεγεθύνει τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνει τη χοληστερίνη του αίματος και την εναπόθεσή της.
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα