GallFix – Βοηθά στη διάσπαση των χολόλιθων

Βοηθά στη διάσπαση των χολόλιθων. Οι χολόλιθοι διαλύονται με την χρήση του προϊόντος. Μειώνεται η συγκέντρωση χοληστερόλης στην χοληδόχο κύστη. Το παρασκεύασμα έχει ισχυρή χολαιρετική δράση (διεγείρει την έκκριση χολής) εξαιτίας της οποίας μειώνεται η συγκράτηση της χολής (χολόσταση). Ως αποτέλεσμα της ανακουφιστικής δράσης του προϊόντος  μειώνονται οι πόνοι που οφείλονται σε σπασμούς. Αντιμετωπίζονται οι σχετιζόμενες πεπτικές διαταραχές, χωρίς να είναι απαραίτητη επιπλέον χορήγηση φαρμακευτικών προϊόντων.


Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Ενδείξεις:

  • Για ασθένειες του ήπατος και των χοληφόρων.
  • Για χολολιθίαση.
  • Για φλεγμονή της χοληδόχου κύστης.
  • Για σπασμούς της χοληδόχου κύστης.
  • Για δυσκινησία της χοληφόρου οδού – μειωμένη κινητική δραστηριότητα των χολικών αγωγών. Για φλεγμονή των χολικών αγωγών.
  • Συνιστάται επίσης για προεγχειρητική και μετεγχειρητική θεραπεία του ήπατος και της χοληφόρου οδού και για την πρόληψη της χολολιθίασης.
  Οι άνθρωποι συσχετίζουν συνήθως τα ηπατικά προβλήματα περισσότερο με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή με ασθένειες όπως η ηπατίτιδα και ο καρκίνος του ήπατος. Αυτές οι ασθένειες είναι μόνο μια εκδήλωση του ήπατος που έχει επηρεαστεί από την ανθυγιεινή ζωή. Όταν το ήπαρ και η χοληδόχος κύστη δεν λειτουργούν σωστά, η νωθρότητα και η βραδεία δράση τους μπορεί να εκδηλώνει διαφορετικά προβλήματα και συμπτώματα όπως καρκίνος, αρθρίτιδα, καρδιακές παθήσεις και άλλες, ως αποτέλεσμα συμβιβασμών της δραστηριότητάς του.

  Ουσιώδες λειτουργίες της χολής:

  • Διασπά το λίπος και βελτιώνει την απορρόφησή του.
  • Κάνει δυνατή την πέψη.
  • Συμμετέχει στη μεταφορά και την απορρόφηση των τελικών προϊόντων της πέψης.
  • Ενθαρρύνει την εξάλειψη των ηπατικών αποβλήτων όπως υπερβολική χοληστερόλη και χολερυθρίνη.

  Χολολιθίαση

  Οι πέτρες στη χοληδόχο κύστη (χολολιθίαση) είναι μορφές τοξικών προϊόντων που αποτελούνται κυρίως από κρύσταλλα χοληστερόλης, άλας ασβεστίου, φωσφολιπιδία και λεκιθίνη. Αυτά τα προϊόντα με την πάροδο του χρόνου φιλτράρονται μέσω του ήπατος και συσσωρεύονται στη χοληδόχο κύστη. Η χοληδόχος κύστη είναι μια μικρή σακκούλα που συνδέεται με το ήπαρ και η οποία συλλέγει τις εκκρίσεις της χολής. Όταν ένα από τους μικρούς κόκκους φράξει τους χολικούς αγωγούς που οδηγούν στο έντερο, αισθανόμαστε ένα ισχυρό κολικό που ξεκινά στην άνω κοιλιακή κοιλότητα και εξαπλώνεται προς την πλάτη.

  Πώς μας επηρεάζει το GallFix:

  • Ανακουφίζει τους πόνους, διευκολύνοντας έτσι τη διέλευση των λίθων μέσω της χοληδόχου κύστης και μειώνοντας τους κολικούς της χοληδόχου κύστης.
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα ενζύμων στο ήπαρ.
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό των λιπιδίων.
  • Καθαρίζει το ήπαρ από τοξίνες, βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις, ναρκωτικά, εντομοκτόνα, φάρμακα και αλκοόλ.
  • Προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες.
  • Βελτιώνει τη δραστηριότητα του γαστρεντερικού συστήματος.
  • Προστατεύει το ήπαρ από βλάβες.

  Επιπλέον θετικά αποτελέσματα από τη λήψη του GallFix

  • Παχυσαρκία – Το GallFix απελευθερώνει το ήπαρ από τα αποθέματα λίπους που εμποδίζουν τη αφαίρεση των συσσωρευμένων τοξινών. Ως μέρος του πεπτικού συστήματος, ένα ήπαρ που λειτουργεί σωστά, θα διευκολύνει την τακτική αφαίρεση των σκωρίων από το έντερο. Το εσωτερικό αδυνάτισμα και η απώλεια λίπους θα εκδηλωθούν και προς τα έξω.
  • Προβλήματα αρθρώσεων – καθαρίζοντας τον οργανισμό, το GallFix μειώνει τη σωματική μάζα και συνεπώς τον πόνο και την ένταση στις αρθρώσεις. Αυτό βελτιώνει την ποιότητα ζωής και αυξάνει τη σωματική δραστηριότητα .
  • Κυτταρίτιδα – ο καθαρισμός του ήπατος με το GallFix και η αποτελεσματική αφαίρεση των σκωρίων συμβάλλουν στην καταπολέμηση του πορτοκαλί δέρματος και της περίσσειας υγρού στο σώμα.
  • Δερματικά προβλήματα – το GallFix βοηθά το ήπαρ να αποβάλλει τις τοξίνες πιο αποτελεσματικά. Με αυτόν τον τρόπο, όλα όσα «φράζουν» το ανθρώπινο σώμα, δεν μπορούν να βγουν προς τα έξω, προκαλώντας εξανθήματα, ερυθρότητα και απολέπιση του δέρματος.

  Το GallFix έχει την ιδιότητα να ενισχύει την έκκριση χολής και να βελτιώνει τον μεταβολισμού των λιπών. Επιπλέον, το προϊόν διεγείρει την παραγωγή άλλων τύπων πεπτικών ενζύμων και δρα πολύ καλά στον βλεννογόνο της πεπτικής οδού για να βελτιώσει την πέψη και να αποτρέψει τις εστίες φλεγμονής στην επιφάνειά του.
 • Εκχύλισμα  γαϊδουράγκαθου /Silybum Marianum/ 150mg 

  Χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση του ήπατος, βοηθώντας τα κύτταρα του ήπατος να αποβάλλουν τις συσσωρευμένες τοξίνες και για την βελτίωση της λειτουργίας του ήπατος μετά τη λήψη βλαβερών φαρμάκων και τροφίμων. Ενεργοποιεί τη δραστηριότητα των ηπατικών ενζύμων σε περιπτώσεις κατάχρησης αλκοόλ και άλλων τοξικών ουσιών. Μειώνει σημαντικά τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας κατάχρησης οινοπνεύματος. Ευνοεί τη λειτουργία της χολής και δρα χαλαρωτικά σε περίπτωση χολολιθίασης.

  Εκχύλισμα σκόρδου / Allium Sativum / 2% αλικίνη – 150 mg 

  Το σκόρδο είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιβιοτικά που υπάρχουν. Περιέχει υψηλά επίπεδα ιωδίου που βοηθάει στην αντιμετώπιση του υπερθυρεοειδισμού. Το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση της  υψηλής αρτηριακής πίεσης, την συσσώρευση πλάκας στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, την μείωση της υψηλής χοληστερόλης και της αρτηριακής σκλήρυνσης. Το σκόρδο είναι μια μεγάλη πηγή αντιοξειδωτικών, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β6, η οποία είναι απαραίτητη για την διατήρηση της κανονικής λειτουργίας του  ανοσοποιητικού συστήματος και την αποτελεσματική ανάπτυξη νέων κυττάρων. Πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, ιδιαίτερα κατάλληλο σε κρούσματα γρίπης. Το σκόρδο έχει ευνοϊκή επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, το γαστρεντερικό σωλήνα, το προστάτη και το ήπαρ. Επίσης, το εκχύλισμα σκόρδου μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης. Το σκόρδο είναι επίσης πολύ κατάλληλο για τη θεραπεία λοιμώξεων και φλεγμονωδών διεργασιών.

  Εκχύλισμα πικραλίδας – ρίζα /Taraxacum Officinale / – 150mg 

  Ένα θαυματουργό βότανο, του οποίου οι ρίζες καθαρίζουν  το αίμα, αφαιρώντας τις τοξίνες και τα δηλητήρια από τα νεφρά και το συκώτι, αλλά εκτός αυτού, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για θεραπεία του ίκτερου. Συνιστάται για θεραπεία γαστρεντερικών προβλημάτων που προκύπτουν από εξασθενισμένη λειτουργία της χοληδόχου κύστης, καθώς και για διέγερση της όρεξης και της διούρησης (εκκρίσεις ούρων).

  Εκχύλισμα ρίγανης /Oríganum/ – 15 mg

  Οι πιθανές ιατρικές εφαρμογές της ρίγανης περιλαμβάνουν διαταραχές της αναπνευστικής οδού, γαστρεντερικές διαταραχές (GI), κράμπες εμμηνόρροιας και διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος.
  Δρα αποτοξινωτικά στο σώμα: η ρίγανη είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μαγγάνιο, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Κ, φυτικές ίνες και ευρύ φάσμα άλλων οργανικών συστατικών που το καθιστούν ένα θαυμάσιο βότανο για την αποτοξίνωση του σώματος. Οι μελέτες δείχνουν ότι η ρίγανη μπορεί να βοηθήσει το ήπαρ και τη χολή για την επιτάχυνση της διαδικασίας απομάκρυνσης τοξινών και λίθων.

  Εκχύλισμα Κουρκουμά / Curcuma longa / – 200mg

  O Κουρκουμάς είναι ίσως το πιο ισχυρό βότανο στον πλανήτη στον αγώνα και στην πιθανή αναστροφή πολλών ασθενειών. Οι προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες του κουρκουμά οφείλονται στο ενεργό συστατικό κουρκουμίνη – μία ουσία με τόσες ποικίλες και ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, που όπως δείχνουν οι μελέτες,  προστατεύει και τη βελτιώνει την υγεία του σχεδόν κάθε όργανο του σώματος.
  Οι διεξαχθέντες μέχρι σήμερα χιλιάδες μελέτες σε ζώα και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι η κουρκουμίνη μπορεί να αντιμετωπίσει περισσότερες από 70 ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης τύπου 2 και η νόσος Αλτσχάιμερ, διάφορες αρθρωπάθειες. Η λίστα συνεχίζει να αυξάνεται.
  Οι διεθνείς μελέτες στην ουσία αποδεικνύουν ότι η κουρκουμίνη με τη μορφή συμπληρώματος διατροφής είναι εξίσου αποτελεσματική με τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη πιο αποτελεσματική, αλλά χωρίς τις παρενέργειες τους. Πρόσφατα με τους συναδέλφους μου στο , Κέντρο Καρκίνου MD Anderson του Πανεπιστήμιου του Τέξας έχουμε κάνει μια σύγκριση μεταξύ κουρκουμίνης και άλλων αντιφλεγμονωδών, αναλγητικών και αντικαρκινικών φαρμάκων, δοκιμάζοντας την  αποτελεσματικότητά τους όσον αφορά την μείωση της φλεγμονής και την διακοπή του πολλαπλασιασμού των καρκινικών κυττάρων. Αποδείχθηκε ότι η κουρκουμίνη είναι πιο αποτελεσματική στη μείωση της φλεγμονής από την ασπιρίνη και την ιβουπροφαίνη και είναι πιο αποτελεσματική από το ισχυρό φάρμακο Celecoxib (Celebrex). Αποδείξαμε επίσης ότι η αποτελεσματικότητά του στην καταστολή της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων σε περιπτώσεις καρκίνου του μαστού είναι ίδια με εκείνη του φαρμάκου Tamoxifen,  το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης και εξάπλωσης αυτού του είδους καρκίνου. Τα αποτελέσματα είναι, για να το θέσουμε ήπια, εκπληκτικά.

  Νιασίνη – 50 mg

  Η νιασίνη ή το νικοτινικό οξύ είναι ένα άλλο στοιχείο, γνωστό για την τονωτική του ιδιότητα στον σχηματισμού χολικών χυμών. Οι φυτικές ίνες και η νιασίνη βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα, καθώς αποτελούν ένα είδος πρώτες ύλες των χολικών υγρών.
  • 2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή το προϊόν χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα