GlykoFix – απαλλαγείτε από τον διαβήτη

Το GlykoFix Το έχει παρόμοια δράση με την ινσουλίνη, διεγείρει την απέκκριση της ινσουλίνης από τα βήτα κύτταρα του παγκρέατος και μειώνει το σάκχαρο του αίματος, ενεργώντας σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Επιβραδύνει τη γαστρική εκκένωση για να μειώσει τις απότομες αυξήσεις του σακχάρου στο αίμα μετά το φαγητό και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της ινσουλίνης και την ευαισθησία σε αυτό.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • GlykoFix – απαλλαγείτε από τον διαβήτη

  • Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα και τα ούρα
  • Επανασυντονίζει τον μεταβολισμό και την όρεξη
  • Αυξάνει την ανοσία
  • Αφαιρεί τοξίνες και υπολείμματα βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό
  • Ομαλοποιεί τον ύπνο και βελτιώνει τη διάθεση
  Το GlykoFix είναι ένα μοναδικό φυσικό παρασκεύασμα – τελευταία αριστεία της σύγχρονης επιστήμης. Επαναφέρει την ισορροπία των ουσιών στο σώμα και απομακρύνει τις επιπτώσεις του σακχαρώδους διαβήτη. Η τακτική χρήση των καψακίων συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων του σακχάρου στο αίμα και τονώνει τον φυσιολογικό μεταβολισμό της γλυκόζης. Ο κύκλος λήψης GlykoFix επιτρέπει να επιτευχθεί πλήρης ίαση του διαβήτη, εμποδίζοντας τις θανατηφόρες επιπλοκές και σταθεροποιώντας την κατάσταση του ασθενούς.

  Υπογλυκαιμία  και  υπεργλυκαιμία

  • Η υπογλυκαιμία σημαίνει πολύ χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η ορμόνη ινσουλίνη βοηθά τα κύτταρα να χρησιμοποιούν τη γλυκόζη για ενέργεια. Εάν η κατανάλωση ζάχαρης είναι μεγαλύτερη από ό, τι πρέπει, το σώμα το αποθηκεύει στο συκώτι και τους μύες ή το μετατρέπει σε λίπος ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να παράγει ενέργεια όταν χρειάζεται. Χωρίς αρκετή γλυκόζη, το σώμα δεν μπορεί να εκτελέσει τις κανονικές λειτουργίες του.
  • Η υπεργλυκαιμία σημαίνει πολύ υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Μερικές φορές το σώμα σταματά να παράγει ινσουλίνη ή η ορμόνη δεν λειτουργεί σωστά. Τα κύτταρα δεν λαμβάνουν αρκετή γλυκόζη, έτσι η ζάχαρη παραμένει στο αίμα και αυξάνει τη συγκέντρωσή της. Όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα παραμένουν υψηλά για αρκετές ώρες, μπορεί να εμφανιστεί αφυδάτωση ή πιο σοβαρές επιπλο

  Διαβήτης και προδιαβητικές καταστάσεις

  • Ο διαβήτης είναι μια ασθένεια στην οποία τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, που αλλιώς ονομάζεται  «γλυκόζη αίματος», είναι πάνω από τα φυσιολογικά.  Ο μεταβολισμός των ατόμων που πάσχουν από διαβήτη δεν επιτρέπει την πλήρη μεταβολή των τροφίμων σε ενέργεια. Κανονικά, τα κύτταρα χρειάζονται ινσουλίνη (ορμόνη που παράγεται από το πάγκρεας) για τη μετατροπή του σακχάρου στο αίμα. Ο διαβήτης αναπτύσσεται ως αποτέλεσμα μιας εξασθενισμένης ή απούσας παραγωγής ινσουλίνης από το πάγκρεας (Τύπου 1) ή όταν τα κύτταρα στους μυς, το ήπαρ ή του λιπώδους  ιστού δεν απορροφούν την ινσουλίνη (Τύπου 2).
  • Προδιαβητική κατάσταση θεωρείται μια κατάσταση όπου τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι υψηλότερα από το κανονικό, αλλά όχι αρκετά υψηλά για να υποθέσουμε ότι υπάρχει διαβήτης. Τα περισσότερα άτομα με προδιαβήτη αναπτύσσουν διαβήτη (Τύπου 2) εντός 10 ετών. Οι εγκεφαλοαγγειακές και καρδιαγγειακές επιπλοκές του προδιαβήτη είναι οι ίδιες με εκείνες του διαβήτη.

  Πώς μας επηρεάζει το GlykoFix:

  • Ομαλοποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
  • Βοηθά στη δημιουργία γλυκογόνου στους μύες.
  • Ενισχύει τις αντιοξειδωτικές διεργασίες στο σώμα.
  • Ενισχύει την προστασία λόγω επιπλοκών ως αποτέλεσμα διαβητικών νοημάτων.
  • Υποστηρίζει τις διαδικασίες πρόληψης σε άτομα που είναι επιρρεπή σε διαβήτη.
  • Υποστηρίζει τη διατήρηση του μεταβολισμού των υδατανθράκων στο σώμα.
  • Υποστηρίζει τη διατήρηση των φυσιολογικών μεταβολικών λειτουργιών των κυττάρων.
  • Βοηθά στη βελτίωση της ευαισθησίας των υποδοχέων ινσουλίνης.
  • Έχει ευεργετική επίδραση στη μεταφορά γλυκόζης στον μυϊκό ιστό.
  • Βοηθά το σώμα να αποφύγει χρόνιες επιπλοκές σε περιπτώσεις σακχαρώδους διαβήτη Τύπου 1 και 2.
  • Επιβραδύνει την απορρόφηση του σακχάρου που εισέρχεται στον οργανισμό με την τροφή και επηρεάζει ευεργετικά τη δράση της ινσουλίνης.
  • Τα σύγχρονα φάρμακα για τον διαβήτη στοχεύουν στην εξάλειψη των συμπτωμάτων και όχι στις αιτίες. Οι κάψουλες για διαβήτη GlykoFix στοχεύουν σε μακροχρόνια ύφεση. Μετά τον πρώτο κύκλο λήψης, ο διαβήτης περνά σταδιακά, αποκαθιστώντας την λειτουργία όλων των συστημάτων του σώματος.
  Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος έχει επιβεβαιωθεί τόσο σε εργαστηριακές μελέτες, όσο και στην πράξη.
  «Μετά την λήψη, η δυναμική της διαβητικής θεραπείας βελτιώθηκε σημαντικά στους ασθενείς μου. Συνιστώ αυτό το σύγχρονο και αποτελεσματικό φάρμακο». Δρ. Κατσάρσκι, ενδοκρινολόγος, Kέντρο διαβήτη

  Επιπλοκές εξαιτίας των υψηλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα

  Η διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα κοντά στις φυσιολογικές τιμές μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών.
  Η διαβητική νευροπάθεια είναι μία από τις πιο συχνές επιπλοκές του διαβήτη. Αυτό οφείλεται σε μια αλλαγή στα μικρά αιμοφόρα αγγεία που «τρέφουν» τα αισθητηριακά και τα κινητικά νεύρα. Χαρακτηρίζεται από ένα αίσθημα καύσου, μυρμηγκιάσματος ή πόνο στα άκρα, πιο συχνά στις πατούσες. Μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στο βάδισμα και αναισθητοποίηση που εκ μέρους της να γίνει η αιτία άλλων τραυματισμών.
  • Διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια – τα μειωμένα επίπεδα γλυκόζης αίματος προκαλούν διαταραχές στα μικρά αιμοφόρα αγγεία του αμφιβληστροειδούς. Διογκώνονται και είναι δυνατόν να φέρουν μόνιμες αλλαγές στον συνδετικό ιστό του οφθαλμού και βλάβη της όρασης.
  • Η διαβητική νεφροπάθεια – ο σακχαρώδης διαβήτης και ιδιαίτερα ο Τύπος 2 είναι η κύρια αιτία της νεφρικής νόσου. Σταδιακά, τα νεφρά χάνουν την ικανότητά τους να φιλτράρουν τοξικά απόβλητα από την κυκλοφορία του αίματος και να τα αποβάλλουν μέσω των ούρων.
  • Καρδιαγγειακά νοσήματα – Τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα για μεγάλη χρονική διάρκεια επιταχύνουν την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης. Τα αιμοπετάλια στενεύουν τα αιμοφόρα αγγεία – συνήθως εκείνα που τροφοδοτούν την καρδιά και εκείνα που μεταφέρουν αίμα προς τον εγκέφαλο και τα κάτω άκρα.
  • «Διαβητικό πόδι» – στο 50% όλων των διαβητικών επιπλοκών των ποδιών, η πολυνευροπάθεια είναι η κυρίαρχη αιτία. Επιπλέον, εξαιτίας της εξασθενημένης ανοσίας, της ανεπαρκούς τροφοδότηση με αίμα των άκρων και των υψηλών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, η μόλυνση είναι ευκολότερη, η επούλωση δύσκολη, επαναλαμβάνονται συχνά οι βακτηριακές και μυκητιασικές λοιμώξεις.
 • Τι είναι το εκχύλισμα πικραλίδας  – βλαστός;  /Taraxacum Officinale / 200 mg

  Τα βιοενεργά συστατικά της πικραλίδας επιδεικνύον μια σειρά από αντιδιαβητικές ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται στις φαρμακολογικές δράσεις των συστατικών όπως σεσκιτερπενικές λακτόνες, τριτερπένια / φυτοστερόλες (ταραξατερόλη), φαινόλες, φλαβονοειδή και φαινολικά οξέα, και άλλα. Η λήψη εκχυλίσματος πικραλίδας αυξάνει την απορρόφηση γλυκόζης στα μυϊκά κύτταρα, λόγω της διέγερσης της έκκρισης ινσουλίνης στο πάγκρεας. Περαιτέρω αναστέλλει την α-γλυκοσιδάση και την α-αμυλάση, εμποδίζοντας την απορρόφηση των σύνθετων υδατανθράκων, όπως άμυλο, και ως εκ τούτου συμβάλλει περαιτέρω στην αντιυπεργλυκαιμική δράση. Η πικραλίδα χρησιμοποιείται στην θεραπεία γαστρεντερικών παθήσεων και παθήσεων της χοληδόχου κύστης και των χοληφόρων, νεφρολιθίασης, ηπατικής νόσου, υψηλής χοληστερόλης, αλλεργιών, δυσκοιλιότητας, αθηροσκλήρωσης, αρθρίτιδας και ρευματισμού, ουρικής αρθρίτιδας, βήχα, ασθενειών του σπλήνα, αιμόπτυσης, αναιμίας, νευρικότητας και αϋπνίας, κονδυλωμάτων, ακμής, εκζέματος και άλλων δερματικών παθήσεων, καταστάσεων αβιταμίνωσης και διαβήτη, υδρωπικίας, αιμορροΐδων και ίκτερου.

  ΠΙΚΡΑΛΙΔΑ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
  Τα βιοενεργά συστατικά της πικραλίδας επιδεικνύον μια σειρά από αντιδιαβητικές ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται στις φαρμακολογικές δράσεις των συστατικών όπως σεσκιτερπενικές λακτόνες, τριτερπένια / φυτοστερόλες (ταραξατερόλη), φαινόλες, φλαβονοειδή και φαινολικά οξέα, και άλλα. Η λήψη εκχυλίσματος πικραλίδας αυξάνει την απορρόφηση γλυκόζης στα μυϊκά κύτταρα, λόγω της διέγερσης της έκκρισης ινσουλίνης στο πάγκρεας. Περαιτέρω αναστέλλει την α-γλυκοσιδάση και την α-αμυλάση, εμποδίζοντας την απορρόφηση των σύνθετων υδατανθράκων, όπως άμυλο, και ως εκ τούτου συμβάλλει περαιτέρω στην αντιυπεργλυκαιμική δράση. Μελέτες σε διαβητικούς αρουραίους έδειξε ότι η πικραλίδα προκαλεί μείωση στη συγκέντρωση γλυκόζης πλάσματος, η οποία ενισχύει τη δραστικότητα της έκκρισης ινσουλίνης των β-κυττάρων .

  Εκχύλισμα κανέλας – φλοιός / Cinnamomum Verum / 200 mg

  Το εκχύλισμα κανέλας έχει ρυθμιστικό ρόλο για τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος και τα λιπίδια και μπορεί επίσης να φέρει αποτέλεσμα καταστολής της γλυκόζης στο αίμα με τη βελτίωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη ή / και επιβράδυνση της απορρόφησης των υδατανθράκων στο λεπτό έντερο. Από τα αποτελέσματα των διαφόρων μελετών, μπορεί να συναχθεί ότι η στοματική χορήγηση του εκχυλίσματος κανέλας έχει μια υψηλή φαρμακολογική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

  ΚΑΝΕΛΑ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
  Τα αποτελέσματα των μελετών δείχνουν ότι το εκχύλισμα κανέλας ρυθμίζει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα και των λιπιδίων και μπορεί επίσης να προκαλέσει την καταστολή του σακχάρου στο αίμα, βελτιώνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη ή / και την επιβράδυνση της απορρόφησης των υδατανθράκων στο λεπτό έντερο. Από τα αποτελέσματα των διαφόρων μελετών μπορεί να συναχθεί, ότι η στοματική χορήγηση του εκχυλίσματος κανέλας έχει μια υψηλή φαρμακολογική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα .

  Εκχύλισμα Κουρκουμά / Curcuma longa / – 200mm

  O Κουρκουμάς είναι ίσως το πιο ισχυρό βότανο στον πλανήτη στον αγώνα και στην πιθανή αναστροφή πολλών ασθενειών. Οι προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες του κουρκουμά οφείλονται στο ενεργό συστατικό κουρκουμίνη – μία ουσία με τόσες ποικίλες και ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που όπως δείχνουν οι μελέτες,  προστατεύει και βελτιώνει την υγεία σχεδόν κάθε ενός οργάνου του σώματος.

  Οι διεξαχθέντες μέχρι σήμερα χιλιάδες μελέτες σε ζώα και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι η κουρκουμίνη μπορεί να αντιμετωπίσει περισσότερες από 70 ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης τύπου 2 και η νόσος του Alzheimer , διάφορες αρθρωπάθειες. Η λίστα συνεχίζει να αυξάνεται.

  Οι διεθνείς μελέτες αποδεικνύουν στην πραγματικότητα ότι η κουρκουμίνη με τη μορφή συμπληρώματος διατροφής είναι εξίσου αποτελεσματική με τα φαρμακευτικά φάρμακα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη πιο αποτελεσματική, αλλά χωρίς τις παρενέργειες τους. Πρόσφατα με τους συναδέλφους μου στο , Κέντρο Καρκίνου MD Anderson του Πανεπιστήμιου του Τέξας έχουμε κάνει μια σύγκριση μεταξύ κουρκουμίνης και άλλων αντιφλεγμονοδών, αναλγητικών και αντικαρκινικών φαρμάκων, δοκιμάζοντας την  αποτελεσματικότητά τους όσον αφορά την μείωση της φλεγμονής και την διακοπή του πολλαπλασιασμού των καρκινικών κυττάρων. Αποδείχθηκε ότι η κουρκουμίνη είναι πιο αποτελεσματική στη μείωση της φλεγμονής από την ασπιρίνη και την ιβουπροφαίνη και είναι πιο αποτελεσματική από το ισχυρό φάρμακο Celecoxib (Celebrex). Αποδείξαμε επίσης ότι η αποτελεσματικότητά του στην καταστολή της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων σε περιπτώσεις καρκίνου του μαστού είναι ίδια με εκείνη του φαρμάκου Tamoxifen,  το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης και εξάπλωσης αυτού του είδους καρκίνου. Τα αποτελέσματα είναι, για να το θέσουμε ήπια, εκπληκτικά.

  Εκχύλισμα ρίγανης /Origanum/ – 100 mg

  Οι πιθανές ιατρικές εφαρμογές της ρίγανης περιλαμβάνουν διαταραχές της αναπνευστικής οδού, γαστρεντερικές διαταραχές (GI), κράμπες εμμηνόρροιας και διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος.

  Αυξάνει της ανοσία: δυο από τους σημαντικότερους συντελεστές της ρίγανης είναι το ροσμαρινικό οξύ και η θυμόλη – και τα δυο είναι ισχυρότατα αντιοξειδωτικά που συνδέονται στενά με την μείωση του οξειδωτικού στρες  στον οργανισμό. Οι ελεύθερες ρίζες είναι προϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού που έχουν καταστρεπτική δράση και μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις.

  Αντιβακτηριακή δράση: η ρίγανη έχει αντιβακτηριδιακή επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο οφείλεται και πάλι στο ροσμαρινικό οξύ και τη θυμόλη. Αυτοί είναι σημαντικοί παράγοντες που βοηθούν στην προστασία από ευρύτατο φάσμα βακτηριδίων που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στο δέρμα, το έντερο και άλλα μέλη του σώματος. Η ρίγανη είναι επίσης αδύναμος διεγερτικός παράγοντας που μπορεί να αυξήσει την παραγωγή λευκών κυττάρων και να επιταχύνει τον μεταβολισμό, που εκ μέρους του οδηγεί σε ταχύτερη αποκατάσταση μετά από τις πιο συχνές ασθένειες.

  Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς: η ρίγανη είναι φυσιολογική μορφή των Ω-3 λιπαρών οξέων – την καλή χοληστερόλη που στην ουσία βελτιώνει την κατάσταση της υγείας της καρδιάς σας.

  Εκχύλισμα τσουκνίδας – στέλεχος / Urtica Dioica / 100 mg

  Το εκχύλισμα τσουκνίδας έχει υπογλυκαιμικές και αντιδιαβητικές ιδιότητες χωρίς επιβλαβή δυσμενή επίδραση επί των ηπατικών ενζύμων. Οι βιοδραστικές ουσίες της τσουκνίδας έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και ενισχύουν τις ανοσοαποκρίσεις. Οι βιοδραστικές ενώσεις στους στελέχους της τσουκνίδας τείνουν να μειώσουν την αίσθηση του πόνου, μειώνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε διαβητικούς και έχουν μια ισχυρή στυπτική επίδραση. Η αποτελεσματικότητα της τσουκνίδας έχει μελετηθεί λεπτομερώς και δείχνει υποσχόμενα αποτελέσματα στην αγωγή της βρογχίτιδας, του διαβήτη, της νόσου Αλτσχάιμερ, της αρθρίτιδας, του άσθματος, των λοιμώξεων της ουροδόχου κύστης, της θυλακίτιδας, της ουλίτιδας, της ουρικής αρθρίτιδας, της κνίδωσης, της νεφρολιθίασης, της λαρυγγίτιδας, της σκλήρυνσης κατά πλάκας, του PMS, της διόγκωσης του προστάτη, της ισχιαλγίας και της τενοντίτιδας (φλεγμονή των τενόντων).

  ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
  Μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα τσουκνίδας έχει υπογλυκαιμικές και αντιδιαβητικές ιδιότητες χωρίς επιβλαβή αρνητική επίδραση στα ηπατικά ένζυμα. Οι βιοδραστικές ουσίες στην τσουκνίδα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και ενισχύουν τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιοδραστικές ενώσεις στους στελέχους της τσουκνίδας έχουν την ικανότητα να μειώνουν την αίσθηση του πόνου. Η αποτελεσματικότητα της τσουκνίδας έχει μελετηθεί λεπτομερώς και δείχνει υποσχόμενα αποτελέσματα στην αγωγή της βρογχίτιδας, του διαβήτη, της νόσου του Alzheimer, της αρθρίτιδας, του άσθματος, των λοιμώξεων της ουροδόχου κύστης, της θυλακίτιδας, της ουλίτιδας, της ουρικής αρθρίτιδας, της κνίδωσης, της νεφρολιθίασης, της λαρυγγίτιδας, της σκλήρυνσης κατά πλάκας, του PMS, της διόγκωσης του προστάτη, της ισχιαλγίας και της τενοντίτιδας (φλεγμονή των τενόντων).

  Βιταμίνη C / Ασκορβικό οξύ / 100 mg

  Η βιταμίνη C βελτιώνει τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία με τη σειρά τους έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν, να καταστρέφουν και να «τρώνε» τους ιούς, τα βακτηρίδια και τα καρκινικά κύτταρα. Τα λευκά αιμοσφαίρια των ανθρώπων που λαμβάνουν βιταμίνη C κατά τη διάρκεια 2 – 3 ετών σε ημερήσια βάση έχουν σημαντικά μεγαλύτερη δραστηριότητα. Η βιταμίνη C είναι εξαιρετικά σημαντικό αντιοξειδωτικό. Ενισχύει τη δράση άλλων αντιοξειδωτικών, όπως η γνωστή μας βιταμίνη Α.

  • 2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή το προϊόν χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα