ImmuniFix – βελτιώνει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος

Το ImmuniFix περιέχει αλκαλοειδή οξινδόλη που αυξάνει την ανοσία και ενισχύει την ικανότητα του σώματος να καταστρέφει τους παθογόνους οργανισμούς. Το ImmuniFix είναι ένας πολύ ισχυρός ανοσοδιαμροφωτής που βοηθά στην παραγωγή φυσικών αντισωμάτων, βελτιώνει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος και προσπαθεί να διατηρήσει βέλτιστα επίπεδα της λειτουργικότητάς του. Τα ενεργά συστατικά του αυξάνουν τη δραστικότητα των φυσικών «δολοφόνων κυττάρων», τα οποία συνιστούν 90% των ανοσολογικών κυττάρων που ευθύνονται για την ανοσία και καταπολεμάνε τα «κακά κύτταρα» στο σώμα.
Το ImmuniFix διεγείρει την παραγωγή της «ιντερφερόνης γάμμα (INF-γ)». Το προϊόν έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Βελτιώνει την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος.

  • Μειώνει την κόπωση και δρα αναζωογονητικά.
  • Βοηθά στην αποκατάσταση του οργανισμού μετά από ασθένεια.
  • Έχει αντιική, αντιπολλαπλασιαστική και ανοσορυθμιστική δράση.
  • Διεγείρει την παραγωγή «ιντερφερόνης γάμμα (INF-γ)».
  • Βοηθά το σώμα να αντιμετωπίσει το στρες και την κατάθλιψη.
  • Ανοσοδιεγερτικό και αντιφλεγμονώδες.
  • Φροντίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος, των νεφρών και του παγκρέατος.
  • Βοηθάει για την γρήγορη αποκατάσταση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.

  Λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος

  Η ανοσία παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για τον οργανισμό μας. Τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι πολλά και συνεχώς φροντίζουν για την προστασία της υγείας μας. Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελείται από εξειδικευμένα κύτταρα, πρωτεΐνες, ιστούς και όργανα που παρέχουν προστασία στο σώμα έναντι των μικροοργανισμών, ιών και ξένων πρωτεϊνών, τους οποίους  αυτό αντιμετωπίζει κάθε μέρα. Η ανοσία είναι η αντίσταση του οργανισμού σε ξένα προς αυτόν μακρο μόρια, προϊόντα ξένου γενετικού προγράμματος. Με άλλα λόγια, η ανοσία είναι η ικανότητα του σώματος να αντισταθεί στην εισβολή των παρασίτων, να καταπολεμήσει και εξαλείψει τις λοιμώξεις, καθώς επίσης να εξοντώσει τα παθολογικά κύτταρα και μορφώματα, προκειμένου να διατηρήσει  το δικό του γενετικό πρόγραμμα και τη μοναδικότητά του. Μπορεί όμως να δεχθεί επίθεση από διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και αυτό με τη σειρά του απαιτεί συνεχή φροντίδα για την διατήρησή της σε άριστη κατάσταση.

  Οφέλη από τη χρήση του ImmuniFix

  • ImmuniFix έχει ανοσοδιεγερτική δράση – διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τις λοιμώξεος. Ως ανοσολογικά δραστικότερο αλκαλοειδές θεωρείται το Isopteropodin (ισομερές Α), το οποίο ενισχύει την ανοσοανταπόκριση του σώματος και δρα ως αντιοξειδωτικό (καταπολεμά τα αποτελέσματα της δράσης των ελευθέρων ριζών στο σώμα).
  • Το ImmuniFix έχει ανοσοτροποποιητική δράση – βοηθά στην παραγωγή φυσικών αντισωμάτων, βελτιώνει την ανοσοποιητική λειτουργία και φροντίζει την διατήρηση βέλτιστων επιπέδων λειτουργίας.
  • Το ImmuniFix δρα αντιοξειδωτικά – βοηθά το σώμα να αποβάλει τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για μια σειρά βλάβες των κυττάρων και τα πιο κοινά προβλήματα υγείας, όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο καρκίνος.
  • Το ImmuniFix έχει αντιιική δράση – η παρουσία των γλυκοζιτών, προανθοκυανιδίνων και βήτα σιτοστερόλης συμβάλλουν στην αντιιική και αντιφλεγμονώδη στήριξη του σώματος. Αυτά τα αλκαλοειδή έχουν επίσης ευεργετική επίδραση στη μνήμη.
  • Το ImmuniFix έχει αντικαρκινική δράση – εξασθενίζει άμεσα την αντιπολλαπλασιαστική δραστηριότητα στη περίπτωση MCF-7. Μειώνει επίσης τον κίνδυνο κακοήθους εκφυλισμού των υγιών κυττάρων.
  • Το ImmuniFix έχει προσαρμοσιογόνο δράση – βοηθά για τη διατήρηση της ομοιόστασης και την αντίσταση του οργανισμού σε αντιδράσεις του στρες.
  • Το ImmuniFix έχει αντιμικροβιακή δράση – έχει δραστικότητα ενάντια σε ιούς, βακτήρια, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες.

  Τι είναι η «ιντερφερόνη γάμμα (INF-γ)»;

  Όταν εμφανίζεται μόλυνση στο ανθρώπινο σώμα, ενεργοποιούνται οι ανοσολογικές αντιδράσεις με σύνθετες κυτταρικές αλληλεπιδράσεις. Ρυθμιστές αυτών των αλληλεπιδράσεων είναι ειδικά μόρια πρωτεΐνης που ονομάζονται κυτοκίνες. Μέχρι σήμερα έχουν μελετηθεί πάνω από 200 διαφορετικές κυτοκίνες. Από μόνες τις δεν  έχουν καμία επίπτωση στα ξένα αντιγόνα και χρησιμεύουν κυρίως για τη μεταφορά πληροφοριών από ένα κύτταρο σε άλλο. Χωρίς τη συμμετοχή των κυτοκινών είναι αδύνατο να αναπτυχθεί μια φυσιολογική ανοσοανταπόκριση. Μία από τις κύριες κυτοκίνες είναι η ιντερφερόνη.
  Υπάρχουν τρεις τύποι ιντερφερόνης-ιντερφερόνη άλφα (INF-α), ιντερφερόνης βήτα (INF-β) και ιντερφερόνης γάμα (INF-γ). Όλες οι ιντερφερόνες έχουν ανοσοδιαμορφωητική, αντιιική, αντιογκωτική (μειώνουν την ανάπτυξη του όγκου) και αντιπολλαπλασιαστική (αναστέλλουν τον πολλαπλασιασμό του συνδετικού ιστού στο ήπαρ) δράση.

  Ανοσοθεραπεία – μια «νέα εποχή» στην καταπολέμηση του καρκίνου

  Η ανοσοθεραπεία είναι το μέλλον της θεραπείας του καρκίνου!
  Η ανοσοθεραπεία αποτελεί μέρος ενός ιατρικού τομέα, ο οποίος ονομάζεται «Βιολογική Θεραπεία». Χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς δράσης του ανοσοποιητικού συστήματος για να προκαλέσει αντίδραση στα κύτταρα του όγκου. Ένας λόγος που αναπτύσσονται τα καρκινικά κύτταρα είναι ότι έχουν την ικανότητα να προστατεύονται από το ανοσοποιητικό σύστημα. Ορισμένοι τύποι ανοσολογική θεραπεία μπορεί να σημαδέψουν τα καρκινικά κύτταρα, έτσι ώστε να γίνουν αναγνωρίσιμα για το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο στη συνέχεια να τους εντοπίσει πιο εύκολα και να καταστρέψει. Ένας άλλος τύπος ανοσοθεραπείας διεγείρει την υφιστάμενη φυσική ανοσία στο σώμα του ανθρώπου να ενεργεί πιο δραστικά έναντι των καρκινικών κυττάρων.
 • Εκχύλισμα μυριόφυλλου /Achillea Millefolium /

  Λόγω των πολλών ιδιοτήτων του, το βότανο αποκαλείται  «σωτηρία από όλα τα κακά». Χρησιμοποιείται ως αιμοστατικό, αναλγητικό και αντιφλεγμονώδη, σε παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος, γαστρίτιδα με μειωμένη έκκριση γαστρικού χυμού, έλκος στομάχου, κολίτιδα, μετεωρισμό, για διέγερση της όρεξης, αιμορροΐδες. Κάτι που δεν το  γνωρίζουν όλοι, είναι ότι το μυριόφυλλο δρα άμεσα και πολύ αποτελεσματικά στο μυελό των οστών και διεγείρει το σχηματισμό αίματος. Είναι αποτελεσματικό στην θεραπεία παθήσεων του μυελού των οστών, κατά την οποία κάθε άλλο φάρμακο δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, ακόμα και σε περιπτώσεις διάβρωση των οστών. Τότε εφαρμόζεται θεραπεία με μυριόφυλλο.

  ΜΥΡΙΟΦΥΛΛΟ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
  Τα βιοδραστικά συστατικά του βοτάνου έχουν ανοσομορφωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, βοηθούν στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας και επηρεάζουν ευνοϊκά τη γαστρεντερική οδό. Άλλες κλινικά αποδεδειγμένες ιδιότητές του είναι οι αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές. Το βότανο έχει επίσης ηπατοπροστατευτική και αντισπασμωδική δράση …

  Εκχύλισμα τσουκνίδας

  Η τσουκνίδα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την αιματοποιητική λειτουργία του οργανισμού. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αναιμία και χρόνια κόπωση. Ανακτά και καθαρίζει το συκώτι. Μειώνει τον κίνδυνο τροφικών αλλεργιών. Η τσουκνίδα είναι κατάλληλη για μείωση της όρεξης και  σε πεπτικές διαταραχές.

  ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
  Οι βιοενεργές ουσίες της τσουκνίδας έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και ενισχύουν την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιοδραστικές ενώσεις στους στελέχους της τσουκνίδας τείνουν να μειώσουν την αίσθηση του πόνου. Η αποτελεσματικότητα της τσουκνίδας ερευνήθηκε λεπτομερώς και δείχνει υποσχόμενα αποτελέσματα στην αγωγή της βρογχίτιδας, του διαβήτη, της νόσου του Alzheimer, την αρθρίτιδα, του άσθματος, των λοιμώξεων της ουροδόχου κύστης, της θυλακίτιδας, της ουλίτιδας, της ουρικής αρθρίτιδας, της κνίδωσης, της νεφρολιθίασης, της λαρυγγίτιδας, της σκλήρυνσης κατά πλάκας, του PMS, της διεύρυνσης του προστάτη, της ισχιαλγίας και της τενοντίτιδας (φλεγμονή των τενόντων) …

  Εκχύλισμα ουνκάριας

  Η ουνκάρια είναι ισχυρός ανοσορυθμιστής, με εντυπωσιακή επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού έναντι διαφόρων ερεθισμάτων και ενισχύει την λειτουργία των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

  ΟΥΝΚΑΡΙΑ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
  Η ουνκάρια κατέδειξε ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, ανοσοδιεγερτικές και ανοσορυθμιστικές και αντιπολλαπλασιαστικές ιδιότητες. Έχει αποδειχθεί ότι τα εκχυλίσματα της ουνκάριας ενισχύουν την αποκατάσταση του DNA και των λευκοκυττάρων, σε περιπτώσεις βλάβης του DNA μετά από χημειοθεραπεία …

  Εκχύλισμα κρανιάς

  Η κρανιά χρησιμοποιείται ευρέως σε ασθένειες όπως ανεπάρκεια βιταμινών, διαβήτης, βρογχίτιδα, κόπωση, αναιμία, κρυολογήματα, ασθένειες του ήπατος, αδυναμία, ψυχική και σωματική κόπωση, υπο- και υπερθυρεοειδισμός, πόνοι στις αρθρώσεις, λίθοι και κόκκοι στο ουροποιητικό σύστημα, κοκίτης, οστρακιά, διφθερίτιδα, πνευμονία, γρίπη, βήχας, αιμορραγίες από την μήτρα, ρινική αιμορραγία , λοιμώξεις, δηλητηριάσεις, νευρασθένεια.

  Εκχύλισμα καρυδιού

  Εφαρμόζεται με επιτυχία σε σκουλήκια, ταινία, παράσιτα, μυκητιασικές λοιμώξεις, βακτηριακές λοιμώξεις, δοθιήνες, φλεγμονώδεις διεργασίες στη στοματική κοιλότητα, νοσήματα του ήπατος και του στομαχιού, αθηροσκλήρωση, έλλειψη γάλακτος, δυσκοιλιότητα, υπέρταση, διαβήτη, ραχίτιδα, έκζεμα, φλεγμονές του δέρματος, των ούλων , του στομάχου και των εντέρων, σε λευκόρροια στις γυναίκες, ακανόνιστη έμμηνο ρύση, αιμορροΐδες, αιμορραγία, ρευματισμούς, ανεμοβλογιά, αδύναμη ανοσία, καρδιαγγειακές παθήσεις, ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις.

  Εκχύλισμα θυμαριού

  Όλο και περισσότερο μιλάμε για το πώς οι ελεύθερες ρίζες επιταχύνουν τη γήρανση και προκαλούν βλάβη των κυττάρων, η οποία μπορεί να προκαλέσει διάφορες παθολογικές διαδικασίες. Το θυμάρι περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά – φλαβονοειδή, τερπινένιο, β-καροτένιο, τα οποία καθαρίζουν τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και μας βοηθούν να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τις ζημιές που μπορεί να υποστούμε. Αυτό το βότανο περιέχει θυμόλη – ειδικό αντιμικροβιακό παράγοντα που δρα ενεργά στην καταπολέμηση των διαφόρων τύπων παθογόνων – ιούς, μύκητες, παράσιτα, βακτήρια.

  Εκχύλισμα αγκινάρας

  Η αγκινάρα είναι ένα λαχανικό με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Καταλαμβάνει έβδομη θέση ανάλογα με την περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικών, σύμφωνα με μελέτη του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, η οποία περιλαμβάνει 1.000 διαφορετικά προϊόντα διατροφής. Ανάμεσα στα ισχυρά αντιοξειδωτικά στο λαχανικό αυτό είναι η κερκετίνη, η ρουτίνη, οι ανθοκυάνες, η κιναρίνη, η λουτεολίνη και η σιλυμαρίνη.

  Ενισχύει την έκκριση χολής και τη διούρηση, διεγείρει το μεταβολισμό της χοληστερόλης. Χρησιμοποιείται για την εξομάλυνση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος, για την πρόληψη της αρτηριοσκλήρωσης και των καρδιαγγειακών παθήσεων (καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερόλη), έναντι της ναυτίας, τάσης για έμετο και του εμετού. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας και μετεωρισμού. Η αγκινάρα καθαρίζει πάρα πολύ καλά τον οργανισμό από τις τοξίνες, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα και τα ραδιονουκλίδια.  Έχει σημειώσει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του συνδρόμου «της επόμενης μέρας».

  Εκχύλισμα Λουΐζας

  Ο λαός μας θεωρεί παντοδύναμο το βότανο αυτό και το αποκαλεί «Πανάκεια» – φάρμακο που θεραπεύει όλες τις ασθένειες. Στη συνήθη λαϊκή πρακτική, η Λουΐζα χορηγείται   με τα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος,  τόσο στα παιδιά, όσο και στους ενήλικες και για όλες τις καταστάσεις γρίπης. Δρα ως αντιπυρετικό και χαμηλώνει τα επίπεδα άγχους. Μπορεί να ληφθεί σε νευρικές εντάσεις,  συναισθηματικές διαταραχές και αϋπνία. Συνιστάται επίσης για αντιμετώπιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Δρα κατά της αναιμίας, για καθαρισμό του αίματος και σε χαμηλή αρτηριακή πίεση.

  Εκχύλισμα Εχινάκειας

  Την αποκαλούν «το φυσικό αντιβιοτικό». Η Εχινάκεια έχει προταθεί από την εποχή των Αμερικανών Ινδών για ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Το κυκλικό οξύ είναι ένα από τα ισχυρότερα συστατικά του βοτάνου. Είναι ένα αποτελεσματικό ανοσοδιεγερτικό που ενεργοποιεί την άμυνα του οργανισμού για την καταπολέμηση κρυολογημάτων και λοιμώξεων που προκαλούνται από βακτήρια, ιούς και μύκητες. Το βότανο διεγείρει τις ανοσολογικές λειτουργίες με την ενεργοποίηση των αρχέγονων κυττάρων στο μυελό των οστών και το λεμφικό ιστό που με τη σειρά του παράγει ένα μεγαλύτερο αριθμό δραστικών λευκοκυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των Τ-λεμφοκυττάρων, τα αοποία καταπολεμούν τις μολύνσεις. Αυξάνει επίσης την ποσότητα της ιντερφερόνης στον οργανσιμό, καταφέρνοντας να τον απαλλάξει από τα ένζυμα που προκαλούν βλάβη στο DNA του ιού και «μπλοκάρουν» την ικανότητά του να πολλαπλασιάζεται και να διασπείρεται.
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα