Δραστικό φυτικό μίγμα που ενδυναμώνει τις αρθρώσεις!

Εδώ σας παρουσιάζουμε πώς να απαλλαγείτε από τους πόνους στης αρθρώσεις για πάντα.

Ο Καθηγητής Γεώργιος Παπαδόπουλος μας αναλύει παρακάτω την καινοτομία της νέας συνταγής.

Μετά από πολλά χρόνια επιστημονικής έρευνας και πειραμάτων της επιστημονικής μας ομάδας και με τη βοήθεια μιας καλά ανεπτυγμένης συνταγής, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια φόρμουλα με συμπυκνωμένο εκχύλισμα , το οποίο είναι ένα συστατικό δύο τύπων ρητίνης. Οι οποίοι είναι το κύριο συστατικό της φόρμουλα μας, το οποίο ονομάζεται Artroxin.

 • Τα κύρια δραστικά συστατικά με αντι-φλεγμονώδη δράση στην ρητίνη του Boswellia είναι μποσβελλικό οξύ (ΚΒΑ και AQUA) που μπλοκάρουν την σύνθεση των λευκοτριενίων και ορμονών που είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για την εμφάνιση των φλεγμονών.
 • Τα δύο οξέα έχουν θετική επίδραση στην λειτουργία των αρθρώσεων, (μείωση δυσκαμψία των αρθρώσεων). Είναι επίσης κατάλληλο σε περιπτώσεις πρόωρης «φθορά» των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης που μπορεί να οφείλετε σε ( σκληρή εργασία, αθλητές δραστηριότητες, υπερβολικό βάρος, κλπ) και μετά από τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος.
 • Αυτά τα οξέα μειώνουν τη φλεγμονή, αλλά σε αντίθεση με τα μη-στεροειδή, αντι-φλεγμονώδη φάρμακα δεν επηρεάζουν προσταγλανδίνες. Το εκχύλισμα είναι αποτελεσματικό στην μείωση του οιδήματος των αρθρώσεων, πόνο, δυσκαμψία και άλλα συμπτώματα των φλεγμονωδών διαταραχών άρθρωσης, συμπεριλαμβανομένης της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης. Το πιο εντυπωσιακό στην φόρμουλα μας είναι η δύναμη των οξέων αυτών που δίνουν την δυνατότητα για την ανάκτησης του χόνδρου και του οστικού ιστού, η οποία μακροπρόθεσμα μπορεί να αποτρέψει εντελώς αρθριτικές καταστάσεις αφαιρώντας την αιτία για την εμφάνιση πόνου και της φλεγμονής.
 • Το Artroxin μειώνει τον πόνο στα γόνατα και αυξάνει την ευελιξία τους. Η φόρμουλα έχει τη δύναμη να βελτιώσει τη ροή του αίματος στις αρθρώσεις και την αποφυγή του αγγειόσπασμου. Έχουμε ενδείξεις ότι κατά τη λήψη του προϊόντος δείχνει συνολική βελτίωση της καρδιαγγειακής, ουροποιητικό, το ενδοκρινικό και άλλα συστήματα στο ανθρώπινο σώμα.
 • Το πιο σημαντικό πράγμα του «Artroksin» είναι ο συνδυασμός της δράση του. Καθώς το προϊόν καταπραΰνει τον πόνο και βοηθάει στην κινητικότητα των αρθρώσεων, αλλά μαζί με αυτό είναι άκρως αντι-φλεγμονώδες.
 • Η φόρμουλα παρασκευάστηκε σε υγρή μορφή και σε αντίθεση με πολλά άλλα παρασκευάσματα σε μορφή δισκίου, απορροφάται γρήγορα και δρα άμεσα σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτό επιτρέπει στο προϊόν ταχεία δράση και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Η απελευθέρωση των δραστικών συστατικών βοηθάει στην πρόληψη μελλοντικών παθήσεων .
 • Η δράση του φαρμάκου μόλις φτάσει τα βέλτιστα επίπεδα στο σώμα, το προϊόν μπορεί να παρέχει ανακούφιση από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας σε περίοδο μερικών μηνών έως έννους έτους και σε θεραπευτικό αποτέλεσμα των αρθρικό εστιών.
 • Για το λόγο αυτό, οι επιστημονική μας ομάδα συστήνει μια αρχική θεραπεία διάρκειας από τρεις έως έξι μήνες και μελλοντικά θεραπεία συντήρησης δύο φορές το χρόνο μεταξύ ενός και τριών μηνών, ανάλογα με τη σοβαρότητα και το είδος της ασθένειας.
 • Εμείς σας προτείνουμε το Artroxin σε περιπτώσεις πόνου στην πλάτη, κήλη δίσκου ακόμα και ημικρανία. Ιδιαίτερα θετικά επηρεάζει τους ασθενείς με διάγνωση σπονδυλίτιδα και ρευματοειδής αρθρίτιδα, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό θα πρέπει να αναφέρουμε και όλες τις μορφές της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας, αιχμές, ρευματισμούς, ουρική αρθρίτιδα, αρθρίτιδα.

12 COMMENTS ON ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΦΥΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ!

 • Σαβασ 

Είμαι 41 ετών. Εργάζομαι ως οικοδόμος σε μια εταιρεία. Παρήγγειλα το Αρτροξιν γιατὶ κὰθε βράδυ έχα φρικτούς πόνους στα χέρια μου. Από τότε που το πινω, ξὲχασα τον πὸνο. Οι συνάδελφοί μου, μου λὲνε τὼρα πώς έγινα πολὺ ενεργό.

 • Αντονησ 

Πάλι νιώθω άνθρωπο! Για μένα, αυτό είναι ένα μαγικό προϊόν που με βοήθησε πλήρη. Από ό, τι διάβασα, ήμουν πεπεισμένος ότι για μένα αυτό είναι το προϊόν – μια λύση για πολλά προβλήματα!

 • Σουλα 

Όλη η μέρα είμαι με στα πόδια. Σε ένα σημείο, ήδη σκεφτὸμουν να εγκαταλείψω την δουλεια μου. Ο φίλος μου μου έδωσε ένα μπουκαλακι Αρτροξιν. Δεν πὶστεύα να με βοηθὴσει… Στην επόμενη ημέρα, όμως, ένιωσα ενεργὴ και γεμάτη δύναμη. Δεν μπορούσα να πιστέψω πώς είναι δυνατόν. Αυτό είναι ένα μοναδικό προϊόν, είμαι πολύ ευχαριστημένη.

 • Κατερινα

εκανα παραγγελια, θα σασ ενοιμερωσω για τα αποτελεσματα

 • Juan 

Mpravo! Einai polu kalo.

 • Αννα 

Σε 20 ημέρες, δεν έχω κανένα πόνο. θα ήθελα να το συστήσω!

 • Αγγελική 

Σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται ο κ. Παπαδόπουλος και ποιος μπορεί να απαντήσει αν το φάρμακο ενδείκνυται για ασθενείς με ιστορικό θρομβώσεων που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή?

 • ΚΟΛΙΟΥ ΑΝΝΑ 

Ενδιαφέρον το σκεύασμα σας, αλλά μήπως θα μπορούσα να έχω με κάποιο τρόπο επικοινωνία με τον κο Παπαδόπουλο να με βεβαιώσει για το αν είναι κατάλληλο για μένα;

 • ΕΛΕΝΗ 

Θα ήθελα να αναφέρω εδώ ότι αυτό το προϊόν εκτός απο την ανακούφιση σε μένα είχε την βελτίωση της διάθεσης και την αύξηση της ενέργειας. Πολύ σημαντικό.

 • Καλλιοπη Τρεμπελα 

επηρεαζει τον θυροειδη? παιρνω χαπι Τ4 και χαπια για πιεση και ταχυκαρδιαΑναζήτηση

Κριτικές

Δεν υπάρχουν ακόμη νέα για αυτές τις ειδήσεις