NephroFix – σε περιπτώσεις νεφρολιθίασης και χρόνιας κυστίτιδας

Το NephroFix αντιμετωπίζει τις φλεγμονές λόγω των αντιφλεγμονωδών και διουρητικών ιδιοτήτων των συστατικών του. Το NephroFix μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις νεφρολιθίασης και χρόνιας κυστίτιδας. Αυτό το προϊόν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν  υπάρχει εξασθενημένη λειτουργία των νεφρών.

Χάρη στη φυτική σύνθεση του, αυτό το διατροφικό συμπλήρωμα βοηθάει στα προβλήματα των νεφρών και δρα ενεργά κατά της νεφρικής νόσου. Λειτουργεί επίσης καταπραϋντικά και έχει ελάχιστες αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Το προϊόν βοηθά στον καθαρισμό του νεφρικού ιστού και δρα ευνοϊκά κατά την φλεγμονή των νεφρών.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Το NephroFix είναι ένα προϊόν με σύνθετη δράση που συνιστάται για χρόνιες ασθένειες των νεφρών όπως η πυελονεφρίτιδα, η σπειραματονεφρίτιδα, σε μεταβολικές διαταραχές (ουρική αρθρίτιδα, διαβητική νεφροπάθεια), χρόνια νεφρική ανεπάρκεια (στα πρώιμα και προχωρημένα στάδια), χρόνιες νεφρικές διαταραχές, νεφρολιθίαση, σε λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (κυστίτιδα) και σε νεφρική βλάβη κατά τη διάρκεια και μετά τη χημειοθεραπεία.

  Το NephroFix αποτελείται από θρεπτικές ουσίες που έχουν την ιδιότητα να υποστηρίζουν όλες τις δομές των νεφρών και να βοηθάνε στην ομαλοποίηση των λειτουργιών ολόκληρου του ουροποιητικού συστήματος. Το σύμπλεγμα NephroFix ασκεί ευεργετική φυσιολογική επίδραση στην μείωση των κλασμάτων που περιέχουν άζωτο στο αίμα (ουρία, κρεατινίνη, ουρικό οξύ), σε σύγκριση με το επίπεδο των λιπιδίων του ορού, έχει μια ήπια διουρητική δράση, χωρίς αυτό να οδηγεί σε διακριτές διαταραχές της ισορροπίας νερού-άλατος, με έλλειψη καλίου. Βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Το NephroFix ασκεί ευεργετική φυσιολογική επίδραση στην πίεση του αίματος – πράγμα που οφείλεται στη διουρητική δράση και τον αποκλεισμό των ACE (ενζύμο μετατροπής αγγειοτενσίνης).

  Τα ενεργά συστατικά ενισχύουν την αποτοξινωτική λειτουργία των νεφρών, βελτιώνουν την τροφοδοσία των επιθηλιακών κυττάρων των νεφρικών δομών, το οποίο εκ μέρους του προκαλεί αύξηση της σπειραματικής διήθησης και κάθαρση κρεατινίνης και μείωση των κλασμάτων που περιέχουν άζωτο στον ορό του αίματος. Είναι κατάλληλο για χρήση από ανθρώπους με προδιάθεση στην ανάπτυξη της νεφρολιθίασης. Το σύμπλοκο έχει έντονο ανοσοδιαμορφωτικό και αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα.

  • Αντιμετωπίζει οιδήματα νεφρικής προελεύσεως.
  • Βοηθά το σώμα στη νεφρολιθίαση.
  • Βοηθά το σώμα στην νεφρική δυσλειτουργία.
  • Βοηθά το σώμα στη νεφρική ανεπάρκεια.

  Πώς μας επηρεάζει το NephroFix ;

  • Προστατεύει τα νεφρά.
  • Ανακουφίζει τη φλεγμονή των νεφρών.
  • Αποτρέπει τις νεφρικές κρίσεις και προστατεύει τον οργανισμό.
  • Βοηθά σε λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

  Γιατί η φροντίδα των νεφρών είναι σημαντική;

  Τα νεφρά λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Δεν έχουν ρεπό, διακοπές ή αναρρωτική άδεια, αλλά έχουν πολλά καθήκοντα που πρέπει να εκτελέσουν νε άπταιστο τρόπο. Η σωστή λειτουργία τους είναι απαραίτητη για τη ζωή μας. Ο νεφροί ελέγχουν την ισορροπία υγρών στο σώμα, παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποτοξίνωση και τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος-βάσης και λειτουργούν σαν ελεγκτές της πίεσης του αίματος και των ορμονών μας.

  Οφέλη από τη χρήση του NephroFix

  • Υποστηρίζει την λειτουργία των νεφρών και της ουροδόχου κύστης.
  • Ανακουφίζει τα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος.
  • Δρα ευνοϊκά στις αρθρώσεις και τους μύες.
  • Ενισχύει την λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.
  • Εμφανή γενική ενίσχυση και αντιφλεγμονώδη δράση.
  • Είναι διουρητικό, έχει αντιφλεγμονώδη και αναγεννητική επίδραση στην κυτταρική δομή.
  • Βοηθά για την διατήρηση της κανονικής οξεοβασικής ισορροπίας στα ούρα και διεγείρει την απελευθέρωση ουρικού οξέος.
  • Έχει μοναδικές διουρητικές ιδιότητες και δρα ευνοϊκά στην χρόνια λοίμωξη της ουροδόχου κύστης και των νεφρών.
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό σε ασθένειες των νεφρών, κρίσεις ουρικής αρθρίτιδας και χρόνια ουρική αρθρίτιδα.

  Νεφροί – Καθαρισμός Ζωής

  Λίγοι άνθρωποι κατανοούν το σημαντικό ρόλο τους στη διατήρηση ισορροπημένης αρτηριακής πίεσης, υγιούς ισορροπίας αλκαλικών οξέων, βέλτιστης ισορροπίας ηλεκτρολυτών, σωστού καθαρισμού και φιλτράρισμα του αίματος.
  Τα νεφρά είναι πολύ περίπλοκα, αλλά κατά κάποιο τρόπο απλοποιημένα όργανα, εξαιρετικά ανθεκτικά, αλλά και πολύ εύθραυστα. Δεδομένου ότι μία από τις κύριες λειτουργίες των νεφρών είναι συνεχώς να φιλτράρουν το αίμα, αν η υγιεινή διατροφή μας είναι πλούσια σε βιολογικά τρόφιμα και βότανα, οι νεφροί σας  θα είναι υγιείς και θα συμβάλλουν στη συνολική βιωσιμότητα του σώματος.
 • Εκχύλισμα αλογοουράς

  Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση λίθων από το ουροποιητικό σύστημα και για καθαρισμό των τοξινών, μείωση του πόνου σε φλεγμονές, τόνωση της λειτουργίας των επινεφριδίων. Επηρεάζει την νεφρική νόσο και την χολολιθίαση, ενισχύει την ανοσία.

  Εκχύλισμα βαλσαμόχορτου

  Το βαλσαμόχορτο έχει προστατευτικό αποτέλεσμα στη μειωμένη κυκλοφορία του αίματος (ισχαιμία των νεφρών) και εμποδίζει την πρόκληση τραυματισμών. Επίσης, το βαλσαμόχορτο αποδεικνύει θετική επίδραση στην αποφρακτική νεφροπάθεια που οφείλεται σε ουρολιθίαση, υπερτροφία του προστάτη, μολύνσεις κλπ., λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του και της μείωσης του οξειδωτικού στρες.

  Εκχύλισμα πικραλίδας

  Ανακουφίζει τους πόνους στα νεφρά. Λόγω των διουρητικών του ιδιοτήτων, το βότανο διεγείρει την απέκκριση ούρων. Ευνοεί την αφαίρεση των υγρών, αποκαθιστώντας καλή θεραπεία λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος και προστασία και την εξάλειψη τις νεφρολιθίασης. Για τους λόγους αυτούς θεωρείται εξαιρετική φυσική θεραπεία της φλεγμονής των νεφρών. Η πικραλίδα περιέχει φυτικά ένζυμα που αντιμετωπίζουν τα νεφρικά προβλήματα. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κρουσμάτων ουρολοιμώξεων καθώς και για την πρόληψη τις νεφρολιθίασης και την εξάλειψή της. Αν ψάχνετε τρόπο να ανακουφίσετε τον πόνο στα νεφρά, η πικραλίδα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.
  Τα οφέλη που αυτό το βότανο προσφέρει στα νεφρά σας είναι πολύ περισσότερα, εφόσον όχι μόνο προκαλεί την απομάκρυνση των υγρών μειώνοντας το πρήξιμο, αλλά επίσης αποκαθιστά την απώλεια των ορυκτών που αποβάλλονται μαζί με τα ούρα. Αποτελεί άλλο ένα καλό μέσο καταπολέμησης της φλεγμονής των νεφρών. Έχει επίσης αντιβακτηριακές ιδιότητες που καθαρίζουν το σώμα και το καθιστούν μια καλή προστατευτική θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, προθέτοντας σ΄αυτό και την εύκολη απομάκρυνση των ούρων. Αυτές οι μολύνσεις, αν δεν αντιμετωπιστούν, θα μπορούσαν να αναρριχηθούν στην περιοχή των νεφρών και να προκαλέσουν προβλήματα –αφαίρεση λίθων και μικρών κόκκων από τα νεφρά.

  Εκχύλισμα κιχωρίου

  Χρησιμοποιείται στην θεραπεία της χολολιθίασης, την ατονική δυσκοιλιότητα, για τόνωση του μεταβολισμού. Το κιχώριο, που ονομάζεται επίσης και μπλε χολή, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των προβλημάτων του ήπατος, του στομάχου και του σπλήνα.

  Εκχύλισμα αρκουδοστάφυλου

  Η αποτελεσματικότητα του βότανου έναντι της φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος και των νεφρών και η διουρητική του δράση έχει αποδειχθεί. Μια μελέτη έδειξε ότι τα φύλλα αρκουδοστάφυλου μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος και να μειώσουν παρενέργειες που προκάλεσε η λήψη αντιβιοτικών στον οργανισμό.

  Εκχύλισμα καρυδιού

  Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, τονώνει το νευρικό και το πεπτικό σύστημα. Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα και την αρτηριακή πίεση. Εφαρμόζεται σε πολλά προβλήματα όπως έκζεμα, ραχίτιδα, φλεγμονή του δέρματος, στομαχιού και εντέρων, αιμορροΐδες, αιμορραγία κλπ.

  Εκχύλισμα αγριορίζαρου

  Το βότανο έχει αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή, αντιοξειδωτική και παυσίπονη δράση. Σύμφωνα με τη βουλγαρική λαϊκή ιατρική, η το αγριορίζαρο είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της νεφρολιθίασης, στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και στην κυστίτιδα.
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • Μη θερμική υδάτινη – αιθανολική οδός εκχύλισης των δραστικών ουσιών.  Η πιο αποτελεσματική μέθοδος, που εξασφαλίζει μέγιστη συγκέντρωση, ακριβή δοσολογία και διατήρηση της ποιότητας των εκχυλισμάτων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Πρώτο στην κατηγορία του προϊόν, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από βότανα, με υπολογισμένες με ακρίβεια αναλογίες ενεργών θρεπτικών φυτό συστατικών, που εξασφαλίζουν πλήρη κυτταρική απορρόφηση και μέγιστα αποτελέσματα.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα