Podagro Protect - Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΡΙΚΗΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ

Το PODAGRO PROTECT έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες σας στην αντιμετώπιση της ουρικής αρθρίτιδας. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν με απόλυτα φυσική σύνθεση. Βοηθά τη φυσική διάλυση των κρυστάλλων ουρικού οξέος στις αρθρώσεις και στους άλλους ιστούς, επηρεάζοντας ευνοϊκά τις αρθρώσεις – του μεγάλου δακτύλου του ποδιού, τους αστραγάλους, τις φτέρνες, τα γόνατα, τους καρπούς, τα δάχτυλα και τους αγκώνες. Επηρεάζει θετικά την κανονική φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων, διατηρώντας σε καλή κατάσταση τους περιαρθρικούς ιστούς, τον ενδοαρθρικό χώρο και άλλους ιστούς και όργανα, καθιστά δυνατή τη σύνδεση ουρικού οξέως σε υδατοδιαλυτή ένωση, η οποία απελευθερώνεται φυσιολογικά από τον οργανισμό.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Η ουρική αρθρίτιδα – Τι πρέπει να ξέρουμε;

  Η ουρική αρθρίτιδα είναι μια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από τη συσσώρευση κρυστάλλων ουρικού οξέος στις αρθρώσεις.
  Τα πρώτα συμπτώματα είναι οίδημα, έντονος πόνος και ερυθρότητα του δέρματος γύρω από τις αρθρώσεις. Οι πρώτες ενοχλήσεις εκδηλώνονται με ερυθρότητα στη βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού, αλλά μπορεί να εμφανιστούν και στους αστραγάλους, στα γόνατα, στους αγκώνες, στους καρπούς και στα δάχτυλα. Κατά τη διάρκεια των αιώνων η ουρική αρθρίτιδα είχε χαρακτηριστεί ως «η νόσος των βασιλιάδων».
  Η ουρική αρθρίτιδα είναι ο πιο κοινός τύπος φλεγμονώδης αρθρίτιδας. Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής είναι η κύρια αιτία της ασθένειας. Η ουρική αρθρίτιδα εκδηλώνεται με αυξημένη περιεκτικότητα ουρικού οξέος στο αίμα. Αυτό το είδος οξέος συντίθεται στο ήπαρ και υπάρχει στο αίμα υπό μορφή νατρίου άλατος. Εκπέμπεται μέσω των νεφρών και το επίπεδο ουρικού οξέος καθορίζεται από την ισορροπία των δύο διεργασιών – σύνθεσης και αναμετάδοσης. Όταν το επίπεδο του ουρικού οξέος στο αίμα υπερβαίνει το όριο των 540 mmol / l, τα άλατα αρχίζουν να κρυσταλλούνται και αποτίθενται υπό τη μορφή των λίθων ουρικού οξέος στους μαλακούς ιστούς του σώματος.
  Η ουρική αρθρίτιδα είναι ακριβώς αυτή η παρουσία περίσσειας ουρικού οξέος στο αίμα, και αυτό με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε άλλες οξείες ασθένειες, όπως η αρθρίτιδα και νεφρολιθίαση. Η αρθρίτιδα εκδηλώνεται διότι εκτός από τα νεφρά, το ουρικό οξέος εναποτίθεται στις αρθρώσεις, όπου επίσης σχηματίζεται κρύσταλλα, και αυτά με τη σειρά τους προκαλούν οίδημα και αφόρητο πόνο.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ της ουρικής αρθρίτιδας ;

  Η ουρική αρθρίτιδα μπορεί να μην εκδηλώνεται επί χρόνια . Τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειας μπορούν συχνά λανθασμένα να θεωρηθούν συμπτώματα αρθρίτιδας. Ο πόνος ουρικής αρθρίτιδας δεν εξαπλώνεται σε όλο το σώμα, αλλά παραμένει μόνο στις αρθρώσεις που έχουν προσβληθεί.
  Χαρακτηρίζεται από οίδημα και ερυθρότητα γύρω από τις αρθρώσεις. Οι κρίσεις διαρκούν για αρκετές ημέρες, μετά εξαφανίζονται και εμφανίζονται απροσδόκητα με την πάροδο του χρόνου. Σε βαρύτερες μορφές ουρικής αρθρίτιδας, η θερμοκρασία του σώματος μπορεί να φτάσει τους 39 βαθμούς, να παρουσιαστεί κοιλιακό άλγος ή αίσθημα παλμών.
  Η εμφάνιση πρωτεΐνης στα ούρα μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πρώτα συμπτώματα της ουρικής αρθρίτιδας. Πολύ συχνά, σχηματίζονται ουρητικές πέτρες στη νεφρική λεκάνη που προκαλούν κολικό του νεφρού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αναπτύσσεται καρδιακή ανεπάρκεια.
  Γενικά, η ασθένεια μπορεί να εξεληχθεί σε 4 βασικά στάδια:
  • Ασυμπτωματική υπερουριχαιμία – είναι το στάδιο, κατά το οποίο ο ασθενής έχει αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος, χωρίς άλλα συμπτώματα.
  • Οξεία ουρική αρθρίτιδα – εμφανίζεται συχνά τη νύχτα και μπορεί να προκληθεί από αγχωτικά συμβάντα, αλκοόλ, ναρκωτικά καθώς και από άλλες ασθένειες. Μετά από μερικές ημέρες έως τρεις εβδομάδες, η κρίση υποχωρεί.
  • Παρεμβαλλόμενη φάση – αυτό είναι ένα ασυμπτωματικό διάστημα μεταξύ δύο κρίσεων της ουρικής αρθρίτιδας.
  • Χρόνια ουρική αρθρίτιδα – σε αυτό το στάδιο, η ασθένεια έχει προκαλέσει μόνιμη βλάβη στις προσβεβλημένες αρθρώσεις και, σε ορισμένες περιπτώσεις, στα νεφρά.
  Με την καθημερινή πρόληψη του PODAGRO PROTECT εγγυημένα θα διατηρήσετε όλα τα όργανα και τα συστήματα του σώματός σας σε καλή κατάσταση και θα αποτρέψετε την ανάπτυξη ουρικής αρθρίτιδας.

  ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Η ΟΥΡΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ;

  Η ουρική αρθρίτιδα είναι πλήρως θεραπεύσιμη. Επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη δίαιτα και τον περιορισμό πρόσληψης αλκοόλ. Η χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής γίνεται από ιατρό – ρευματολόγο. Μεταξύ των κρίσεων είναι σημαντικό να μειωθεί η ποσότητα του ουρικού οξέος.
  Το PODAGRO PROTECT έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες σας στην αντιμετώπιση της ουρικής αρθρίτιδας. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν με απόλυτα φυσική σύνθεση. Βοηθά τη φυσική διάλυση των κρυστάλλων ουρικού οξέος στις αρθρώσεις και στους άλλους ιστούς, επηρεάζοντας ευνοϊκά τις αρθρώσεις – του μεγάλου δακτύλου του ποδιού, τους αστραγάλους, τις φτέρνες, τα γόνατα, τους καρπούς, τα δάχτυλα και τους αγκώνες. Επηρεάζει θετικά την κανονική φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων, διατηρώντας σε καλή κατάσταση τους περιαρθρικούς ιστούς, τον ενδοαρθρικό χώρο και άλλους ιστούς και όργανα, καθιστά δυνατή τη σύνδεση ουρικού οξέως σε υδατοδιαλυτή ένωση, η οποία απελευθερώνεται φυσιολογικά από τον οργανισμό.
  Το PODAGRO PROTECT είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό τόσο στις στην αντιμετώπιση των κρίσεων της ουρικής αρθρίτιδας, όσο και στη χρόνια μορφή της νόσου. Εφαρμόζεται επίσης και σε προβλήματα με τις αρθρώσεις και το ουρογεννητικό σύστημα.
  Το PODAGRO PROTECT είναι απόλυτα αβλαβές και μη τοξικό.
  Η παρατεταμένη χορήγηση του προϊόντος δεν προκαλεί παρενέργειες.

  ΤΟ PODAGRO PROTECT ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ σε ανθρώπους που πάσχουν από:

  • Ουρική αρθρίτιδα
  • Αρθροπάθεια και οστεοφύτωση
  • Άτομα με προδιάθεση για κατακράτηση ουρικού οξέος στο σώμα
  • Πόνους στις αρθρώσεις, στην οσφυϊκή χώρα και στα οστά
  • Περισωσμένη κινητικότητα και δυσκαμψία των αρθρώσεων
  • Οιδήματα

  Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η ουρική αρθρίτιδα αναπτύσσεται κυρίως λόγω της συνεχούς συσσώρευσης ουρικού οξέος στις αρθρώσεις. Οι κρίσεις συνήθως υποχωρούν μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά με την πάροδο του χρόνου γίνονται πιο συχνές και προκαλούν σοβαρή αρθρίτιδα και μη αναστρέψιμη βλάβη των αρθρώσεων, στις χειρότερες περιπτώσεις η ουρική αρθρίτιδα είναι η αιτία σοβαρών νεφρικών παθήσεων.

  Με την καθημερινή λήψη του PODAGRO PROTECT εξασφαλίζετε την διατήρηση της ομαλής λειτουργίας όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος και της καλύτερης υγείας, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο πρόληψη ανάπτυξης και επιδείνωση της ουρικής αρθρίτιδας.

  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της λήψης του PODAGRO PROTECT 

  • Ανακούφιση σε ασθενείς με προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος.
  • Ευεργετική δράση στις αρθρώσεις και στους μύες.
  • Γενική ενίσχυση του οργανισμού και αντιφλεγμονώδης δράση
 • Εκχύλισμα Μπλε γεντιανή – βλαστός

  Η μπλε γεντιανή φύεται σε χορτώδεις περιοχές και στα δάση όλων των βουνών μας. Έχει αντισπασμωδική δράση, ενισχύει την έκκριση των αδένων του γαστρικού συστήματος και της χοληδόχου κύστης, αυξάνει την όρεξη. Ενισχύει τις συσπάσεις του καρδιακού μυός και αυξάνει τν αριθμό των λευκών και ερυθρών αιμοσφαιρίων. Χρησιμοποιείται στην θεραπεία της ηπατίτιδας, ψαμμίασης (νεφρών και ουροδόχου κύστης), ουρικής αρθρίτιδας, αναιμίας κλπ.

  Εκχύλισμα Αλογοουρά – βλαστός

  Αυτό το χρήσιμο φυτό φύεται σχεδόν παντού, εκτός από τις ερήμους και τις ημιερήμους. Το μοναδικό αυτό φυτό έχει αποτοξινωτικές, αντιφλεγμονώδεις, τονωτικές, αντισηπτικές, στυπτικές, διουρητικές, αντιμικροβιακές, ανθελμινθικές και αιμοστατικές ιδιότητες. Δρα αποτοξινωτικά, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης της μολύβδου από το σώμα.
  Εφαρμόζεται στην καταπολέμηση της λιθίασης του απεκκριτικού συστήματος και την αποβολή των τοξίνων, στην μείωση του πόνου σε περίπτωση φλεγμονής, στην διέγερση της λειτουργίας των επινεφριδίων, επηρεάζει τη νεφρική νόσο και τη χολολιθίαση, ενισχύει την ανοσία, βελτιώνει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει την ισορροπία νερού και αλατιού στο σώμα. ενεργεί ως εξαιρετική βιταμίνη, καταπραΰνει τα οιδήματα, θεραπεύει την καρδιαγγειακή ανεπάρκεια, βοηθά στην πήξη του αίματος, καθαρίζει τα άλατα και αποβάλλει τις τοξίνες, θεραπεύει τα έλκη, δοθιήνες, μειώνει την αρτηριακή πίεση. Αποτελεί εξαιρετικό μέσον στην θεραπεία του ρευματισμού, της ηπατοπάθειας, της αρτηριοσκλήρωση, τον ίκτερο, της ουρική αρθρίτιδα.

  Εκχύλισμα Αγρόπυρο

  Διουρητικό και καθαρτικό, αντιφλεγμονώδες μέσον. Έχει υποτασική δράση. Εφαρμόζεται στις περιπτώσεις νεφρο – και χολολιθίασης, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις ρευματοπάθειες, την ουρική αρθρίτιδα, τα οιδήματα καθώς και ορισμένες δερματικές παθήσεις.

  Εκχύλισμα Μυριόφυλλο βλαστός

  Δρα ως παυσίπονο, αντιφλεγμονώδες, αιμοστατικό, αντισηπτικό, χολερετικό, ενισχύει την γαστρική έκκριση.

  Εκχύλισμα Πικραλίδα βλαστός

  Η θεραπευτική της δράση οφείλεται κυρίως στις πικρές ουσίες, στα οργανικά οξέα και στις γλυκοσίδες. Είναι αποδεδειγμένο ότι η πικραλίδαενισχύει τη δράση του υποδόριου αδένα – αυξάνει την απελευθέρωση ινσουλίνης και μειώνει την ποσότητα χοληστερόλης στο αίμα. Εφαρμόζεται σε χολο-, νεφρο- και ουρολιθίαση, σε γαστρικές και εντερικές διαταραχές, βήχα, έκζεμα, ουρική αρθρίτιδα, ασθένειες σπλήνας, φλεγμονή του εντέρου, αναιμία και στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.

  Εκχύλισμα Ανωνίδα ρίζα

  Η ανωνίδα είναι αναρριχητικός ή ανερχόμενος θάμνος της οικογένειας των οσπρίων. Έχει διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες λόγω της αφθονίας των φλαβονοειδών στη σύνθεση του. Χρησιμοποιείται για οιδήματα, υπερβολικό βάρος, ρευματισμό, υπογονιμότητα, οστεοφύτωση, ουρική αρθρίτιδα.

  Εκχύλισμα Χρυσοβέργα

  Περιέχει εταιρικά έλαια, σαπωνίνες, βιταμίνη C, βιταμίνη ΡΡ, ρητίνη, τριτερπενικές σαπωνίνες, ύλες βυρσοδεψίας και πικρές ουσίες, νικοτινικό οξύ, βλεννώδεις ουσίες κ.α. Χρησιμοποιείται για παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος (φλεγμονές, ψαμμίαση, νεφρο- και ουρολιθίαση, λευκωματίνη στα ούρα), σε διάφορου τύπου οιδημάτων, παθήσεις του ύπατος και των χοληφόρων οδών, χολολιθίαση, ουρική αρθρίτιδα, ρευματισμό, εντεροκολίτιδα, βρογχίτιδα.

  Εκχύλισμα Μέντα βλαστός

  Είναι πραγματικό δώρο από τη φύση. Η δράσει στης είναι Πρόβλεψη είναι σπασμολυτική (καταπολεμά τους κοιλιακούς πόνους, τις μυϊκές συσπάσεις, αποτελεσματική σε κολικούς χοληφόρων, εντέρων και ύπατος), χρησιμοποιείται επίσης και κατά του εμετού, κατά της μετεωρίσεως, έχει ελαφρώς παυσίπονη και χολαιρετική δράση, διευκολύνει την αποβολή των όξινων της χολής, αντιδιαρροϊκό. Το πτητικό έλαιο και τα συστατικά του έχουν σπασμολυτική, αποσυμφορητική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, βακτηριοστατική δράση (αποτελεσματικό σε γαστρεντερικές φλεγμονές και φλεγμονές του αναπνευστικού συστήματος), αποχρεμπτικό (βοηθάει στην αποβολή των βρογχικών εκκρίσεων), ευνοεί την μηνορραγία, διεγείρει τις μητρικές συσπάσεις, δρα διουρητικά, προκαλεί εφίδρωση, είναι αποτοξινωτικό και τονωτικό, έχει ευεργετικές ιδιότητες, αυξάνει την συγκέντρωση."
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • Μη θερμική υδάτινη – αιθανολική οδός εκχύλισης των δραστικών ουσιών.  Η πιο αποτελεσματική μέθοδος, που εξασφαλίζει μέγιστη συγκέντρωση, ακριβή δοσολογία και διατήρηση της ποιότητας των εκχυλισμάτων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Πρώτο στην κατηγορία του προϊόν, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από βότανα, με υπολογισμένες με ακρίβεια αναλογίες ενεργών θρεπτικών φυτό συστατικών, που εξασφαλίζουν πλήρη κυτταρική απορρόφηση και μέγιστα αποτελέσματα.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα