PodagroFix – ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε κρίσεις ουρικής αρθρίτιδας

Το PodagroFix είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε κρίσεις ουρικής αρθρίτιδας και χρόνιας ουρικής αρθρίτιδας. Επίσης, χρησιμοποιείται σε αντιμετώπιση προβλημάτων των αρθρώσεων και του ουρογεννητικού συστήματος.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Η ουρική αρθρίτιδα είναι μια πλήρως θεραπεύσιμη ασθένεια. Επηρεάζεται σημαντικά από την δίαιτα και τη περιορισμένη κατανάλωση αλκοόλ. Η χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής εκτελείται από ρευματολόγο. Είναι σημαντικό μεταξύ των επεισοδίων να μειωθεί η ποσότητα του ουρικού οξέος.

  Τι είναι το ένζυμου της ουρικής οξειδάσης και γιατί είναι τόσο σημαντικό;

  Το ένζυμου της ουρικής οξειδάσης είναι ένα ένζυμο στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο εμπλέκεται στη διάσπαση (αποικοδόμηση των μορίων σε μικρότερα τμήματα, όπου απελευθερώνεται ενέργεια) της πουρίνης – φυσική ουσία που υπάρχει σε όλα τα κύτταρα του σώματός μας και στην πράξη σε όλα τα τρόφιμα, αλλά πιο πολύ στα προϊόντα κρέατος, τα ψάρια, τα θαλασσινά, τη μαγιά.
  Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι η ουρική οξειδάση βοηθά οι αδιάλυτοι στο νερό κρύσταλλοι ουρικού οξέος που σχηματίζονται από τον κρυσταλλωμένο  ουρικό μονονάτριο, να μετατραπούν σε 5-υδροξυζυλικό /προϊόν της οξείδωσης του ουρικού οξέος από την ουρική οξειδάση/, το οποίο στη συνέχεια αποικοδομείται σε αλλαντοΐνη, ουρία ή αμμωνία και αποβάλλεται από το σώμα.
  Αποδεικνύεται ότι λόγω της έλλειψης στο σώμα της λειτουργικής ουρικάση, οι κρύσταλλοι ουρικού οξέος δεν μπορούν να διαλυθούν στα σωματικά υγρά και να αποβληθούν από το σώμα. Με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται και προκαλούν σοβαρές βλάβες στο ήπαρ, στα νεφρά, στις αρθρώσεις /χρόνια ουρική αρθρίτιδα /. Οι κρύσταλλοι σχηματίζονται διαρκώς, ακόμα και όταν το ουρικό οξύ βρίσκεται σε κανονικά κατά μέσο όρο όρια, και αυτό είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο. Η συσσώρευση κυρίως στις επιφάνειες ανάμεσα στις αρθρώσεις ερεθίζει μονίμως  τις επιφάνειες των αρθρώσεων και αποτελεί κύρια αιτία της φθοράς τους.
  Από την άλλη, το ουρικό οξύ θεωρείται ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό στο πλάσμα του αίματος των ανθρώπων. Οι κύριες λειτουργίες των αντιοξειδωτικών είναι η καταστροφή των ελεύθερων ριζών στον οργανισμό όπως οι τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα, οι τοξικές ενώσεις, οι οποίες απελευθερώνουν τοξικά οξείδια και θέτουν σε κίνδυνο τον οργανισμό από θανατηφόρες ασθένειες. Αυτά δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμούν τις βλαβερές συνέπειες  στον οργανισμό. Τα αντιοξειδωτικά όχι μόνο καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες, αλλά και βελτιώνουν τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος, για να το προστατεύσουν από ιούς, βακτήρια, τοξίνες και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Για τους λόγους αυτούς, η μείωση της ποσότητας του ουρικού οξέος στο σώμα δεν είναι επιθυμητή, επειδή οδηγεί σε μείωση της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού που με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα εντελώς διαφορετικής φύσης.
  Συνεπώς, είναι σημαντικό να απομακρυνθεί από το σώμα όχι το ουρικό οξύ, το οποίο είναι ένα αντιοξειδωτικό και είναι σημαντικό για το σώμα, αλλά οι κρύσταλλοι του που είναι αδιάλυτα στο νερό, συσσωρεύονται και οι οποίες στην πραγματικότητα δημιουργούν τα προβλήματα.
  Η μόνη κατάλληλη λύση είναι να διασφαλίσουμε  συνθήκες όχι για τη μείωση του ουρικού οξέος στον οργανισμό / όπως συνήθως γίνεται /, αλλά για τη διάλυση των αδιάλυτων στο νερό κρυστάλλων ουρικού οξέος, προκειμένου να μετατραπούν σε αλλαντοΐνη, ουρία ή αμμωνία και να αποβληθούν μόνο οι κρύσταλλοι από τον οργανισμό κι όχι το ουρικό οξύ.
  Ακριβώς όπως δεν προσπαθούμε να σταματήσουμε την ανάπτυξη των νυχιών, διότι είναι μια φυσική διαδικασία και απλά τα κόβουμε, έτσι όπως δεν προσπαθούμε να σταματήσει το να μεγαλώνουν τα μαλλιά μας, διότι είναι μια φυσική διαδικασία και απλά τα κουρεύουμε, με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να προσπαθούμε να σταματήσουμε το σχηματισμό κρυστάλλων ουρικού οξέος, διότι είναι μια φυσική διαδικασία και απλά πρέπει να τους μετατρέψουμε σε υδατοδιαλυτές, προκειμένου να αποβληθούν  με φυσικό τρόπο από το σώμα.
  Μια επιστημονική ομάδα επιστημόνων ανέπτυξε την φόρμουλα του συμπληρώματος διατροφής PodagroFix. Αναζητήσαμε και βρήκαμε πού στη φύση υπάρχει υψηλή περιεκτικότητα σε ένζυμο ουρικάσης. Έχουμε κάνει έρευνα που επιβεβαίωσε τη δραστικότητα ουρικάσης του μείγματος ενεργών συστατικών που παρασκευάσαμε εμείς.

   Το PodagroFix είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό τόσο στις κρίσεις ουρικής αρθρίτιδας, όσο και στην χρόνια ουρική αρθρίτιδα. Είναι επίσης εφαρμόσιμο σε προβλήματα των αρθρώσεων και του ουρογεννητικού συστήματος.

  Το PodagroFix ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ σε άτομα που πάσχουν από:

  • Ουρική αρθρίτιδα
  • Αρθροπάθειες και οστεοφύτωση
  • Άτομα με προδιάθεση για κατακράτηση ουρικού οξέος στο σώμα
  • Πόνους στις αρθρώσεις, τη μέση και τα οστά
  • Περιορισμένη κινητικότητα και ακαμψία στις αρθρώσεις
  • Οιδήματα

  Πώς μας επηρεάζει το PodagroFix;

  • Αποτρέπει την εμφάνιση κρίσεων ουρικής αρθρίτιδας και συγκεκριμένα:
  • Αποτρέπει την κρυστάλλωση του ουρικού οξέος στο σώμα, βελτιώνοντας την όξινη-αλκαλική ισορροπία (παράγοντας αλκαλοποίησης).
  • Επιταχύνει τη αποβολή ουρικού οξέος από τα νεφρά μέσω της ουρικοστροφικής του δράσης.
  • Βοηθά στη διάλυση των συσσωρευμένων κρυστάλλων ουρικού μονονατρίου στις αρθρώσεις.
  • Ελαφρώς καταστέλλει το ένζυμο ξανθικής οξειδάσης, υπεύθυνο για τη σύνθεση ουρικού οξέος. 
 • Εκχύλισμα Μπλε Γεντιανή

  Η μπλε γεντιανή βρίσκεται στις χορτώδεις περιοχές και στα δάση όλων των βουνών μας. Έχει αντισπασμωδική δράση, ενισχύει την έκκριση των γαστρικών αδένων και της χοληδόχου κύστης, αυξάνει την όρεξη. Ενισχύει τις συσπάσεις του καρδιακού μυός και αυξάνει το ποσό των λευκών και των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Χρησιμοποιείται στην θεραπεία ηπατίτιδας, κόκκους στα νεφρά και την ουροδόχο κύστη, ουρικής αρθρίτιδας, αναιμίας κλπ.

  Εκχύλισμα ρίζας αγριάδας

  Διουρητικό και υπακτικό, αντιφλεγμονώδες, διουρητικό. Έχει καθαρτικές ιδιότητες. Χορηγείται σε νεφρο – και χολολιθίαση, επηρεάζει θετικά τους ρευματισμούς, την ουρική αρθρίτιδα, τα οιδήματα και ορισμένες δερματικές παθήσεις.

  Εκχύλισμα μέντας – κλαδάκι

  Ένα πραγματικό δώρο της φύσης. Έχει σπασμολυτική δράση (αντιμετωπίζει τους πόνους στην κοιλιά, συσπάσεις των μυών, δρα αποτελεσματικά σε κολικούς  της χολής, του ήπατος και του εντέρου). Χρησιμοποιείται σε εμετούς. Δρα αποτελεσματικά σε μετεωρισμό, φούσκωμα, αέρια. Έχει ήπια  αναλγητική δράση. Διεγείρει και διευκολύνει την έκκριση χολής, αντιδιαρροϊκό. Οι πτητικές ουσίες του ελαίου που περιέχει το φυτό έχουν σπασμολυτική, αποσυμφορητική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, αντιβακτηριώδη δράση (αποτελεσματικό σε γαστρεντερικές και αναπνευστικές λοιμώξεις). Αποχρεμπτικό (βοηθάει για την απομάκρυνση των βρογχικών εκκρίσεων). Δρα ευνοϊκά κατά ην διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, διεγείρει  τις συσπάσεις της μήτρας, διουρητικό, ενθαρρύνει την εφίδρωση, καθαρίζει, τονώνει, αναζωογονεί, ενισχύει την δραστικότητα και αυξάνει την συγκέντρωση.

  Εκχύλισμα πικραλίδας

  Βελτιώνει τις λειτουργίες του ήπατος, διεγείρει την έκκριση χολής, διουρητικό, ανθρομβωτικό, διεγείρει την όρεξη. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα οφείλεται στις πικρές ουσίες, τα οργανικά οξέα και τις γλυκοσίδες που περιέχονται στο φυτό. Ενισχύει τη δράση του υπογαστρικού αδένα – αυξάνει την έκκριση ινσουλίνης και μειώνει την ποσότητα της χοληστερόλης στο αίμα.
  Χρησιμοποιείται σε παθήσεις του ήπατος, ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος, αιμορροΐδες, γαστρικές και εντερικές διαταραχές, ήπιες μορφές σακχαρώδους διαβήτη και ουρικής αρθρίτιδας.

  Εκχύλισμα σημύδας

  Έχει ανακαλυφθεί πειραματικά ότι το εκχύλισμα σημύδας αυξάνει την εξάλειψη του ουρικού οξέος (ουρικοσικό) και μειώνει την σύνθεση ουρικού οξέος (ουροστατικό). Υπάρχουν και άλλα αποδεδειγμένα χαρακτηριστικά απόδοσης που το καθιστούν ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο σε διαφορετικές καταστάσεις, κυρίως σχετιζόμενες με το ουρογεννητικό σύστημα. Έχει διουρητική, διεγερτική την έκκριση χολής, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και στυπτική δράση. Μειώνει τις φλεγμονώδεις διεργασίες στο ουρογεννητικό σύστημα, καταστέλλοντας  της ανάπτυξης παθογόνων βακτηρίων. Αποδεικνύεται ότι εξαλείφει τους αιτιολογικούς παράγοντες των λοιμώξεων στο ουρογεννητικό σύστημα και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της κυστίτιδας, της ουρηθρίτιδας και της πυελονεφρίτιδας.

  Εκχύλισμα αρκουδοστάφυλου

  Κύρια εστίαση στην ουρική αρθρίτιδα είναι η χρήση του ως ενισχυτικό της λειτουργίας των νεφρών για την εξάλειψη του ουρικού οξέος από το σώμα. Με τη διουρητική του δράση, το εκχύλισμα αρκουδοστάφυλου  επιταχύνει την αποβολή των υγρών από το σώμα, χωρίς να διαταραχθεί η ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Οι επιδράσεις του στα νεφρά είναι ήπια και ακίνδυνη, χωρίς υπερδιέγερση (σε αντίθεση με τα χημικά διουρητικά). Η διουρητική δράση οφείλεται στην περιεκτικότητα φλαβονοειδών, εκ των οποίων τα πιο σημαντικά είναι η υπεροζίτη και η μηρικιτροζίτη. Μελέτες που διεξήχθησαν σε σχέση με την διουρητική επίδραση του εκχυλίσματος του αρκουδοστάφυλου έχουν δείξει ότι διεγείρει και επιταχύνει την αποβολή ουρικού οξέος με τα ούρα. Αυτό βοηθά γρήγορα στη μείωση των επιπέδων ουρικού οξέος στο αίμα και ως εκ τούτου μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ουρικής αρθρίτιδας και νεφρολιθίασης. Αυτό το αποτέλεσμα ε σε μεγάλο βαθμό είναι εγγύηση ότι, κατά την έναρξη μιας διαδικασίας διάλυσης κρυστάλλων ουρικού μονονατρίου στις αρθρώσεις, ο οργανισμός θα εξαλείψει αυτό το ουρικού οξέος και οι αρθρώσεις θα παραμείνουν καθαρές, σε καλή κατάσταση λειτουργίας, χωρίς μετέπειτα επιδείνωση με πόνο και οιδήματα. Η διαδικασία αυτή αφορά και τα αγγεία στο σώμα, στα οποία αποτίθεται επίσης ουρικό οξύ (ένας από τους λόγους για τη μείωση στην ικανότητά τους να συστέλλονται και να χαλαρώνουν). Το νιτρικό κάλιο που περιέχει το φυτό ενισχύει ταυτόχρονα τη δράση των φλαβονοειδών και έχει αλκαλική επίδραση στον οργανισμό, η οποία είναι ο κύριος παράγοντας για την πρόληψη της κρυστάλλωσης του ουρικού οξέος και εναπόθεσή τους στις αρθρώσεις. Μια άλλη επίδραση του εκχυλίσματος αρκουδοστάφυλου είναι η ικανότητά του (λόγω των  φλαβονοειδών) να  μειώνει την υπερβολική δραστικότητα του ενζύμου (οξειδάση ξανθίνης) που ευθύνεται για την σύνθεση του ουρικού οξέος στον οργανισμό.

  Εκχύλισμα κουρκουμά

  O Κουρκουμάς είναι ίσως το πιο ισχυρό βότανο στον πλανήτη στον αγώνα και στην πιθανή αναστροφή πολλών ασθενειών. Οι προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες του κουρκουμά οφείλονται στο ενεργό συστατικό κουρκουμίνη – μία ουσία με τόσες ποικίλες και ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που όπως δείχνουν οι μελέτες,  προστατεύει και βελτιώνει την υγεία σχεδόν κάθε οργάνου του σώματος.
  • 40 σταγόνες 2 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα