PulsFix – ενισχύει την λειτουργία της καρδιάς και την προστατεύει

Χρησιμοποιείται στη χρόνια αγγειακή ανεπάρκεια και ως μέσο προφύλαξης από τις επιθέσεις στηθάγχης. Ενισχύει τα αγγεία και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Το PulsFix διατηρεί τη φυσιολογική διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων και τη ομαλή κυκλοφορία του αίματος στα άκρα.


Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Τι είναι το PulsFix;

  Πολλοί γιατροί θεωρούν την υπέρταση ως πρόδρομο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου και άλλων παθολογιών του καρδιαγγειακού συστήματος. Η ασθένεια όχι μόνο που επιδεινώνει σε μεγάλο βαθμό τους κανονικούς ρυθμούς ζωής του ανθρώπου, αλλά οδηγεί σε αυξημένη κόπωση, ευερεθιστότητα και πρόωρη γήρανση του σώματος. Τα περισσότερα από τα φάρμακα πίεσης που κυκλοφορούν στην αγορά απλώς καταστέλλουν τα συμπτώματα της υπέρτασης και όχι τις αιτίες. Πολλά φάρμακα προκαλούν εξάρτηση εάν λαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διακοπή της θεραπείας της υπέρτασης οδηγεί σε παρενέργειες, με αποτέλεσμα την επιδείνωση στην υγείας του ασθενούς.

  Σε αντίθεση με τα φάρμακα υπέρτασης, το PulsFix, η σύνθεση του οποίου βασίζεται σε φυσικά συστατικά, εξαλείφει τις αιτίες της υπέρτασης. Για αρκετά χρόνια, οι φλεβολόγοι έχουν αναπτύξει μια φυτική φόρμουλα που μπορεί να φέρει την αρτηριακή πίεση στα φυσιολογικά επίπεδα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα συστατικά της φόρμουλας της κάψουλας PulsFix:

  • Τα βιοφλαβονοειδή εγγυώνται βελτιωμένη πήξη του αίματος, βοηθούν τα αιμοφόρα αγγεία να είναι πιο ελαστικά και να ομαλοποιούν την αρτηριακή πίεση.
  • Το εκχύλισμα μάραθου προάγει την βαθιά αναπνοή, έτσι ώστε να διέρχεται περισσότερο οξυγόνο στο αίμα. Αυτό το συστατικό χρησιμοποιείται ενεργά στην καταπολέμηση της νευραλγίας, του διαβήτη, της αθηροσκλήρωσης. Μειώνει τον κίνδυνο θρομβώσεων, φροντίζει την έγκαιρη φλεβική εκροή, αποκαθιστά το ανοσοποιητικό σύστημα, δρα τονωτικά.
  • Το εκχύλισμα πασιφλόρας καταπραΰνει, ανακουφίζει από το στρες και την επιθετικότητα. Προωθεί τον καλό ύπνο, βελτιώνει τη διάθεση, μειώνει την ευερεθιστότητα.
  • Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ δρα σε όλα σχεδόν τα όργανα της κυκλοφορίας του αίματος, κορεάζει τον εγκέφαλο και τους μύες με οξυγόνο. Ως αποτέλεσμα, οι πονοκέφαλοι, η αδυναμία, τα προβλήματα μνήμης εξαφανίζονται. Επιπλέον, το συστατικό αυξάνει την σεξουαλική δραστηριότητα, η οποία είναι πολύ σημαντική για τους άνδρες ηλικίας άνω των 40 ετών. Το εκχύλισμα διευρύνει την αγγειακή διαπερατότητα, έτσι ώστε το αίμα εισέρχεται γρήγορα σε όλους τους ιστούς. Το φυσικό συστατικό διεγείρει την παραγωγή ορμονών στην υπόφυση και τους επινεφρίδιους, οι οποίοι αυξάνουν τη δραστηριότητα, την όρεξη και την ανοσία.
  Το PulsFix είναι ένα εντελώς φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, με θεραπευτικές και προληπτικές επιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα. Χάρη στη σύνθεση των βοτάνων, αυτό το διατροφικό συμπλήρωμα ενισχύει την λειτουργία της καρδιάς και την προστατεύει. Το PulsFix έχει εξαιρετική επίδραση στις διαταραχές του καρδιαγγειακού συστήματος.
  Χρησιμοποιείται σε χρόνια αγγειακή ανεπάρκεια και ως πρόληψη κατά της στηθάγχης. Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση. Το PulsFix διατηρεί τη φυσιολογική διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων και τη ομαλή κυκλοφορία του αίματος στα άκρα.

  Για ποιον θεωρείται κατάλληλο το PulsFix;

  • Για τους υπέρβαρους.
  • Για άτομα που πάσχουν από διαβήτη.
  • Για άτομα με χρόνια υπέρταση.
  • Για άτομα που κάνουν κατάχρηση αλκοόλ.
  • Για άτομα με μειωμένη σωματική δραστηριότητα.
  • Για τους μανιώδεις καπνιστές.
  • Για επαγγελματίες αθλητές.
  • Για τους ηλικιωμένους.
  • Για ανθρώπους που βρίσκονται υπό συνεχή πίεση.
  • Για άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα.
  Η φόρμουλα της κάψουλας PulsFix λειτουργεί ως ένα σύνθετο, δηλαδή όχι μόνο βελτιώνει τη ροή του αίματος, αλλά παρέχει επίσης στο σώμα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες.
  Το νευρικό σύστημα προστατεύεται καλύτερα από το στρες, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός, μειώνονται τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και των σκωριών.
  Οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι οι η αρτηριακή πίεση ενός ασθενή επανέρχεται στα φυσιολογικά όρια μέσα σε 1-2 ώρες μετά την λήψη PulsFix.
  Με την πρόοδο της θεραπείας η ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων αυξάνεται.
  Βελτιώνεται γενικώς η υγεία, τα συμπτώματα της υπέρτασης εξαφανίζονται.
  Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το PulsFix μειώνει τον κίνδυνο υπερτασικών κρίσεων και καρδιακής προσβολής.

  Προανθοκυανιδίνη – το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό

  Η προανθοκυανιδίνη που μπαίνει στην σύσταση του PulsFix έχει εξαιρετική επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία. Χημικώς, η προανθοκυανιδίνη είναι πολυφαινόλη και είναι παράγωγο φλαβονοειδών. Είναι λιγότερο γνωστό ότι η προανθοκυανιδίνη είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που γνωρίσε ποτέ η ανθρωπότητα. Είναι 50 φορές πιο δραστική από άλφα-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), και 20 φορές πιο ισχυρό από το ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C).

  Η προανθοκυανιδίνη έχει έντονο βενζοτονικό αποτέλεσμα. Αυξάνει τον φλεβικό τόνο, έχει αγγειοσυσπαστική και αντιφλεγμονώδη δράση στον περιφλεβικό ιστό. Η αγγειοσυσπαστική δράση σχετίζεται με την σύσπαση (σφίξιμο) των λείων μυών του αγγειακού τοιχώματος και συστολή των περιφερειακών φλεβικών αγγείων. Χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση μειώνεται η διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων και η ευθραυστότητα και ομαλοποιείται η αντίσταση των τριχοειδών αγγείων. Επιπλέον, η προανθοκυανιδίνη έχει την ικανότητα να αυξάνη τον τόνο των τριχοειδών αγγείων και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία. Η προανθοκυανιδίνη αποτρέπει την πρόκληση βλάβης της βασικής μεμβράνη των ενδοθηλιακών κυττάρων, ενισχύει την λεμφική ροή και την αποστράγγιση της λέμφου και μειώνει το οίδημα. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι η προανθοκυανιδίνη επηρεάζει και τα αρτηριακά αγγεία κι όχι μόνο τα τριχοειδή, τις φλέβες και τη λέμφο. Προανθοκυανιδίνης έχει έντονη αρτηριακή αγγειοδιασταλτική δράση (διεύρυνση των αρτηριών). Η προανθοκυανιδίνη έχει αντισπαστική δράση. Μειώνει τους σπασμούς των αρτηριών και διεγείρει την έκκριση νιτρικού οξειδίου από το ενδοθήλιο (εσωτερικό αγγειακό στρώμα) και επεκτείνει τα αρτηρίδια.

  Οφέλη από τη χρήση του PulsFix 

  • Βελτιώνει τα επίπεδα αρτηριακής πίεσης.
  • Διατηρεί τη φυσιολογική διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων.
  • Διατηρεί την κανονική ροή του αίματος στα άκρα.
  • Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Βελτιώνει την λειτουργία των στεφανιαίων αρτηριών.
  • Έχει καταπραϋντική επίδραση στο νευρικό σύστημα.

  Έμφραγμα του μυοκαρδίου

  Παθαίνουμε έμφραγμα του μυοκαρδίου όταν μία ή περισσότερες αρτηρίες που τροφοδοτούν την καρδιά (στεφανιαίες αρτηρίες) αποκληθούν. Με την πάροδο του χρόνου, οι στεφανιαίες αρτηρίες μπορεί στενέψουν λόγω συσσώρευσης χοληστερόλης στα τοιχώματά τις τους. Αυτές οι συσσωρεύσεις (πλάκες) επηρεάζουν τις αρτηρίες όλου του σώματος. Πρόκειται για αθηροσκλήρωση.
  Στο έμφραγμα του μυοκαρδίου, μία από αυτές τις πλάκες διασπάται (διαρρέει). Στο σημείο της διάσπασης σχηματίζεται θρόμβος. Εάν ο θρόμβος είναι αρκετά μεγάλος, μπορεί να αποκλείσει εντελώς την παροχή αίματος ενός τμήματος της καρδιάς. Όταν οι στεφανιαίες αρτηρίες στενέψουν λόγω της αθηροσκλήρωσης, αυτή η κατάσταση ονομάζεται «στεφανιαία καρδιακή νόσος». Η στεφανιαία καρδιακή νόσος είναι η αιτία των περισσότερων καρδιακών επιθέσεων.
  Το ίδιο το «έμφραγμα» αποτελεί το τέλος μιας διαδικασίας που διαρκεί αρκετές ώρες. Με κάθε λεπτό που περνά μετά την αρχή του επεισοδίου, όλο και περισσότερος καρδιακός ιστός στερείται οξυγόνο και η κατάστασή του επιδεινώνεται ή ο ιστός νεκρώνεται. Εάν η ροή του αίματος αποκατασταθεί έγκαιρα, η καρδιακή βλάβη μπορεί να είναι περιοριστεί ή αποτραπεί.

  Το PulsFix ενισχύει την καρδιακή λειτουργία και προστατεύει την καρδιά!
 • Εκχύλισμα κράταιγου  /Crataegus Monogyna/-καρπός

  Η ίδια η μορφή του κράταιγου και το έντονο κόκκινο χρώμα του καρπού του δείχνουν τις   θεραπευτικές του ιδιότητες για το καρδιαγγειακό σύστημα. Από μόνο του, το κόκκινο χρώμα φανερώνει υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή στους καρπούς που μαζί με τα άλλα συστατικά του – ολιγομερή προκυανιδίνες, είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ικανότητά τους να τονώνουν και να ενισχύουν την καρδιά και να αποτρέπουν τις καρδιακές βλάβες, απορροφούν τις ελεύθερες ρίζες και αναστέλλουν την φλεγμονή. Επιπλέον, οι καρποί του κράταιγου περιέχουν μαγνήσιο και νιασίνη (χρήσιμες για την θεραπεία της στηθάγχης ουσίες), συν τουλάχιστον επτά γνωστά φυσικά αραιωτικά αίματος, τουλάχιστον εννέα άλλες ουσίες με αντιοιδηματικές ιδιότητες και τρεις υπερτασικές (που βοηθούν στην διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και την επιφόρτιση της καρδιάς). Οι καρποί του κράταιγου αυξάνουν την απορρόφηση του οξυγόνου από την καρδιά, ενισχύουν τον καρδιακό μύ, ρυθμίζουν τόσο την υψηλή, όσο και την χαμηλή αρτηριακή πίεση και επεκτείνουν τις περιφερειακές και στεφανιαίες αρτηρίες, οι οποίες τροφοδοτούν με αίμα την καρδιά.

  ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
  Ο κράταιγος είναι γνωστός για τα φαινολικά του συστατικά και ειδικά για τα φλαβονοειδή στοιχεία του, στα οποία οφείλονται πολλές από τις  φαρμακολογικές ιδιότητες του. Οι φαρμακολογικές επιδράσεις τεκμηριώνονται από μελέτες σε ζώα και ανθρώπους και υποδεικνύουν ότι οι κύριες επιδράσεις του κράταιγου είναι καρδιοπροστατευτικές, υποτασικές και ότι ο κράταιγος δρα ως στεφανιαίο αγγειοδιασταλτικό. Λόγω της αποτελεσματικότητας και της αβλάβειας του φυτού, είναι αναγνωρισμένο ευρέως στην βρετανική και την ευρωπαϊκή φαρμακοποιία ως μέσο για την αποτελεσματική θεραπεία και την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων …

  Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ 

  Το φυτό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες (βιταμίνη P), περιέχει επίσης φλαβονόλες, κατεχίνες και ανθοκυανίνες. Ενεργοποιεί τον οργανισμό, επαναφέρει τη ζωτική ενέργεια, βοηθά στο ξεπέρασμα της νευρικής διαταραχής και της κόπωσης, διεγείρει την αναγέννηση των μυών και του οστικού ιστού, ενισχύει τον σχηματισμό αίματος και το μεταβολισμό. Οι σπόροι γκρέιπφρουτ καθαρίζουν τα αγγειακά τοιχώματα από τις αθηροσκληρωτικές πλάκες, διατηρώντας υψηλή ελαστικότητα και φυσιολογική διαπερατότητα των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Μειώνει την αρτηριακή πίεση. Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ είναι ανεκτίμητο τόσο ως προληπτικό μέσο, όσο και στην αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακή προσβολή και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις.

  Εκχύλισμα πασιφλόρας 

  Η πασιφλόρα χρησιμοποιείται σε καταστάσεις νευρικότητας, αϋπνίας, άγχους, υπέρτασης. Το φυτό είναι ένα φυσικό χαλαρωτικό και μυοχαλαρωτικό. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε φλαβονοειδή και αλκαλοειδή, το εκχύλισμα πασιφλόρας μειώνει αποτελεσματικά τον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή πίεση.

  Εκχύλισμα μάραθου/ Foeniculum vulgare /

  Η συμβατική ιατρική συχνά χρησιμοποιεί προϊόντα που περιλαμβάνουν μάραθο. O μάραθος απεδείχθη αποτελεσματικός στις ακόλουθες περιπτώσεις: στην θεραπεία ασθενειών της αναπνευστικής οδού,  για βελτίωση της πέψης, για θεραπεία της καρδιάς και των παθήσεων των αγγείων. Ο μάραθος έχει ευεργετική δράση στον μετεωρισμό, στους εμμηνορροϊκούς πόνους, τις οφθαλμικές φλεγμονές, για τη θεραπεία του ήπατος και των ασθενειών των χοληφόρων αγωγών. Έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά του στην θεραπεία των επιθέσεων άσθματος, του κοκκύτη, του πονοκέφαλου.

  • 2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή το προϊόν χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα