TRIACTAL - Καταστρέφει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ:

Η ιατρική επιστήμη από παλιά έχει διαπιστώσει ότι όλες οι ασθένειες στο οργανισμό μας, με εξαίρεση των καταγμάτων, οφείλονται σε ιούς, βακτήρια και παράσιτα. Οι Αβοριγίνες από την Αρκτική έως την Ανταρκτική, όπως και οι ιθαγενείς της Αμερικής γνώριζαν ότι ο άνθρωπος όπως και τα υπόλοιπα είδη ζώων, έχει εσωτερικά παράσιτα. Για να απαλλαγούν από τους εισβολείς, εφαρμόζανε συχνούς καθαρισμούς με μέσα, που προκαλούν διάρροια ή εμετό. Πολλοί λαοί συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους. Στους ασθενείς με καρκίνο, ο καθολικός καρκινικός δείκτης – το ortosfotirozin, θα μπορούσε να εξαφανιστεί από το οργανισμό τους μέσα σε λίγες ώρες, χάρη στην καταστροφή του παρασίτου.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Η μόλυνση του ανθρώπινου σώματος με παράσιτα μπορεί να προκαλέσει ποικιλία χρόνιων συμπτωμάτων, τα οποία αν αφεθούν χωρίς θεραπεία, μπορεί να προκαλέσουν άλλες σοβαρές ασθένειες.

  Η παρουσία του παρασίτου επηρεάζει τα έντερα, προκαλώντας αεριοποίηση, ανώμαλο οίδημα και πόνο, δυσώδη κόπρανα, καούρα, δυσκοιλιότητα, κνησμό στην περιοχή του πρωκτού, έμετο, λήθαργο και υπερκινητικότητα.
  Τα παράσιτα μπορούν επίσης να αφαιρέσουν την ενέργεια από τον οργανισμό, το οποίο εκφράζεται με χρόνια κόπωση.
  Τα πρόσθετα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, νυχτερινή εφίδρωση, απώλεια βάρους, απώλεια όρεξης, εξανθήματα, κνίδωση, κνησμό, αρθρίτιδα και αλλεργίες, νόσος του Crohn, κολίτιδα, τροφικές αλλεργίες, αναιμία και αϋπνία.
  Στις γυναίκες, τα παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές στον τράχηλο της μήτρας, πυελίτιδα και κολπίτιδα, και μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της λίμπιντο, διαταραχές της έμμηνης ρύσης, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και σε ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ.
  Σύμφωνα με στοιχεία, πάνω από το 80 % από τις υπάρχουσες παθήσεις έτσι κι αλλιώς συνοδεύονται από παράσιτα.

  Δεν υπάρχουν εμβόλια κατά των παρασίτων!

  Ο περιοδικός καθαρισμός, ωστόσο, διατηρεί τον οργανισμό μας σε καλή κατάσταση.

  • Τα ενεργά παράσιτα απορροφούν από το αίμα και τους ιστούς του ανθρώπου θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, στην κυριολεξία πίνουν αίμα, τρώγοντας τα ερυθροκύτταρα και τα λευκοκύτταρα.
  • Επιπλέον, παράγουν γαλακτικό οξύ, κακή χοληστερόλη, διάφορες τοξίνες, δηλητηριάζοντας αργά ολόκληρο τον οργανισμό.

  Είδη παρασίτων και οι επιπτώσεις τους πάνω στο ανοσοποιητικό σύστημα

  • Σε μεγάλες ποσότητες, τα παράσιτα παράγουν γαλακτικό οξύ, «κακή» χοληστερόλη και άλλα δηλητήρια, που καταστρέφουν ολόκληρο τον οργανισμό ως σύνολο
  • Επηρεάζουν σημαντικά το ανοσοποιητικό και το αντικαρκινικό σύστημα του ανθρώπου
  • Η μόλυνση με παράσιτα οδηγεί σε ανεπάρκεια βιταμίνης,
  • εξάντληση των αποθεμάτων από ιχνοστοιχεία:
   • κάλιο, χαλκό,
   • μαγγάνιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, πυρίτιο, και επίσης σε ορμονική συντριβή
  • Τα παράσιτα καταστρέφουν το ήπαρ, την χοληδόχο κύστη, το πάγκρεας, τα έντερα.
  • Τα προϊόντα της ζωτικής λειτουργίας των παρασιτών οδηγούν στην ανάπτυξη αλλεργικών αντιδράσεων (Κνίδωση, βρογχικό άσθμα, ατοπική δερματίτιδα)
  • Τα παράσιτα έμμεσα ή άμεσα αποτελούν την αιτία για το 80 % των ανθρώπινων ασθενειών
  • Στα παιδιά, τα παράσιτα συμβάλουν για την ανάπτυξη αναιμίας, την διακοπή της σωματικής ανάπτυξης, καθυστέρηση της ανάπτυξης, διαταραχή της μνήμης

  Τι στην ουσία κάνει η Αρτεμισινίνη;

  Η Αρτεμισινίνη καταστρέφει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα φυσιολογικά. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αρτεμισινίνη επηρεάζει μόνο τα κύτταρα με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, όπως ο καρκίνος. Μέσω των ειδικών υποδοχέων, τα καρκινικά κύτταρα υποθηκεύουν μία μεγάλη ποσότητα σιδήρου, επειδή το έχουν ανάγκη κατά την κυτταρική διαίρεση. Η επαφή της Αρτεμισινίνης με τον σίδηρο οδηγεί σε απελευθέρωση ελευθέρων ριζών που καταστρέφουν τα κύτταρα.

  Οι κάψουλες, που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του «Τριακτάλ» έχουν παρασκευαστεί από τον φαρμακευτικό γίγαντα – τα εργοστάσια Capsugel στο Κολμάρ της Γαλλίας. Η Capsugel ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1895 και έχει μεγάλη εμπειρία στην παρασκευή καψουλών.

  ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ:

  • την απελευθερώση του οργανισμού από τα βαρέα μέταλλα, τα λίπη και τα προϊόντα αποβλήτων του μεταβολισμού.
  • την υποστήριξη των λειτουργικών του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος, των κυττάρων και των ιστών του σώματος.
  • την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του πεπτικού, ουροποιητικού, του αναπνευστικού και ανοσοποιητικού συστήματος, και του αυτόνομου νευρικού συστήματος.
  • την καταπολέμηση των καρκινικών σχηματισμών.
  • την καταπολέμηση ασθενειών όπως είναι ο διαβήτης, η στειρότητα, ο προστάτης, η ημικρανία, οι παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, την εμμηνόπαυση, την ψωρίαση, την υπέρταση, τα έλκη, την κολίτιδα, την κυστίτιδα κτλ.
  • Έχει γενική τονωτική δράση.

  Η ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΎ


  Η Δρ. Hulda Clark, ιατρικός ερευνητής
  «Το ποσοστό της επιτυχίας σε προχωρημένες μορφές ανέρχεται περίπου στο 95 %. Έτσι, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτή τη μέθοδο, και όχι μόνο να ελπίζετε ότι θα λειτουργήσει για σας. Αυτή είναι μια ολιστική προσέγγιση που όχι μόνο καταστρέφει τα παράσιτα, αλλά και ρυθμίζει την χημική σύνθεση του αίματος, μειώνει τους δείκτες όγκου και αποκαθιστά την υγεία.»

  Οι μελέτες της Δρ. Hulda Clark δείχνουν ότι το έκζεμα οφείλεται στην μόλυνση με ελμίνθες, η επιλεψία – από ένα είδος ελμίνθα - Ascaris, η σχιζοφρένεια και η κατάθλιψη – σε παράσιτα στον εγκέφαλο.
  Το άσθμα προκαλείται από τη μόλυνση με Ascaris στους πνεύμονες, ο διαβήτης – από το Eurytrema pancreaticum, οι ημικρανίες - από το Strongyloides, και η ροδόχροος ακμή - από το Λεϊσμάνια. Πολλές παθήσεις της καρδιάς στον άνθρωπο προκαλούνται από τα σκουλήκια της καρδιάς (Dirofilaria immitis).
  Η Δρ. Hulda Clark διαπίστωσε ότι η Αρτεμισινίνη, δραστική ουσία του βοτάνου Αρτεμισία η Ετήσια (Artemisia Αnnua) σε συνδυασμό με το φλοιό του πράσινου καρυδιού και γαρύφαλλο μπορεί να σκοτώσει πάνω από 100 είδη παρασίτων που προκαλούν ασθένειες όπως το AIDS, τον καρκίνο, την ινομάτωση και την ινομυαλγία, τα έλκη, την κολίτιδα, κυστίτιδα, την ενδομητρίωση, εμμηνόπαυση, PMS - προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, τους πόνους περιόδου, την στειρότητα, προστάτη, παγκρεατίτιδα, άσθμα, αρθρίτιδα, βρογχίτιδα, τον διαβήτη, την κεφαλαλγία, ημικρανία, ψωρίαση, λεύκη, ακμή, έκζεμα, υπέρταση, γλαύκωμα, αϋπνία, τις αλλεργίες, την κατάθλιψη, το πεπτικό έλκος, το εγκεφαλικό επεισόδιο, το μύωμα, την διάβρωση, τον αυτισμό κτλ..

  Θωμάς Νικολακόπουλος 
  ειδικός στις ασθένειες και τη φροντίδα του δέρματος.
  «Εδώ και 15 χρόνια διατηρώ δικό μου ιατρείο στην Αθήνα, στο οποιο έχω βοήσει περισσότερους από 1.200 ανθρώπους να ξεπεράσουν τα συμπτώματα της μυκητίασης, η οποία πλήττει κατά μέσο όρο έναν στους τρεις Έλληνες. Η πρακτική μου έχει διδάξει ένα. Για την απαλλαγή από τη μυκητίαση χρειάζεται μεγάλη δύναμη θέλησης, χρόνος και υπομονή. Γιατί;
  Η αλήθεια είναι η εξής: για να νικήσεις τους μύκητες και τα βακτήρια, δεν αρκεί μόνο δίαιτα. Δεν αρκούν κρέμες και αλοιφές. Δεν αρκούν πλύσεις με βότανα. Χρειάζεται κάτι δυνατότερο - ένα πραγματικό όπλο κατά των μικροοργανισμών που θα είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.
  Έλεγξα πολλούς τρόπους, αλλά μόνο TRIACTAL μου επέτρεπε καθημερινά να ξεφορτώνομαι από το 5% της μυκητιασικής βλάβης στο δέρμα κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της χρήσης.
  Στην πραγματικότητα, έρχονταν σε μένα άτομα που απαλλάχθηκαν από τη φαγούρα και κάψιμο του δέρματος κατά τη διάρκεια των πρώτων 48 ωρών. Πολλοί από αυτούς ξεφορτώθηκαν τη φλεγμονή σε δύο βδομάδες. Κάποιοι με μεγαλύτερα προβλήματα εξάλειψαν τις φουσκάλες και τις πληγές στο δέρμα.»

 • Πράσινο καρύδι (Juglans regia) 8 mg

  Με πλούσια περιεκτικότητα σε ιώδιο. Έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση, η οποία τονώνει την νευρική και την πεπτική λειτουργία. Μειώνει το σάκχαρο του αίματος και την αρτηριακή πίεση. Χρησιμοποιείται σε πολλά προβλήματα όπως το έκζεμα, την ραχίτιδα, σε φλεγμονές του δέρματος, του στομάχου και των εντέρων, σε αιμορροΐδες, αιμορραγία κτλ. Υπέροχο διεγερτικό για την ενίσχυση του μεταβολισμού.

  Γαρύφαλλο (Dianthus) 200 mg

  Εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Κ, φυτικές ίνες και βιταμίνη. Μειώνει επιτυχώς τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Έχει αναλγητική δράση και μειώνει τις λοιμώξεις. Εφαρμόζεται για την αρθρίτιδα και τους ρευματισμούς, την ουρική αρθρίτιδα, την δυσπεψία, τις μυκητιασιάσεις και τις βακτηριακές μολύνσεις, γάγγραινα, καρδιο.

  Η Αρτεμισινίνη καταστρέφει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα φυσιολογικά. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αρτεμισινίνη επηρεάζει μόνο τα κύτταρα με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, όπως ο καρκίνος. Μέσω των ειδικών υποδοχέων, τα καρκινικά κύτταρα υποθηκεύουν μία μεγάλη ποσότητα σιδήρου, επειδή το έχουν ανάγκη κατά την κυτταρική διαίρεση. Η επαφή της Αρτεμισινίνης με τον σίδηρο οδηγεί σε απελευθέρωση ελευθέρων ριζών που καταστρέφουν τα κύτταρα.

  Αρτεμισία η ετήσια (Artemisia annua) 200 mg

  Αρτεμισία η ΕτήσιαΠεριέχει το πολύ πολύτιμο συστατικό αρτεμισινίνη, το οποίο οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι καταστρέφει επιτυχώς τα καρκινικά κύτταρα.
  Από την αρχαία Κίνα χρησιμοποιούσαν το βότανο για την καταπολέμηση της ελονοσίας, ενώ το 2015 ο κινέζος μελετητής Tu Youyou κέρδισε βραβείο Νόμπελ για τις έρευνες του πάνω στην Αρτεμισινίνη και τα οφέλη της για την καταπολέμηση της ελονοσίας και του καρκίνου.
  • 1 κάψουλα την ημέρα με αρκετή ποσότητα νερού, μετά από το γεύμα.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υποβάλλεται σε τακτικό έλεγχο ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου, των κανονιστικών ρυθμίσεων και των  καθορισμένων κριτηρίων για ποιότητα στο ενταγμένο σύστημα ασφαλείας.
  • Η ποιότητα των προϊόντων που παράγονται παρακολουθείται στα διαπιστευμένα εργαστήρια ερευνών και ελέγχεται από εγκεκριμένα ιδρύματα.
  • Οι πρώτες ύλες στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και απαντάνε στις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους, οι οποίες εξετάζονται, το προϊόν ελέγχεται και για βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με την Οδηγία 1881/ΕΚ για τον ορισμό των ανώτατων ορίων προσμείξεων στα τρόφιμα.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή του TRIACTAL χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα