Womanixin-Υποστηρικτική δράση στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα

Σημαντικό:

Η υγεία και η ασφάλεια σας είναι σημαντικά για εμάς. Για να προστατευτούν οι αξίες αυτές έχουν πραγματοποιηθεί εκτεταμένες έρευνες στην προετοιμασία του συμπληρώματος διατροφής μας. Εμπιστευόμαστε την επαγγελματική μας ομάδα από χημικούς, βοτανολόγους και ειδικούς στον τομέα της σύγχρονης γυναικολογίας για την δοκιμή και την παρασκευή εκχυλισμάτων και την δημιουργία της φόρμουλας του προϊόντος WOMANIXIN.
Οπότε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε – το προϊόν συνιστάται τόσο από τους ειδικούς, όσο και από τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που μας ενημερώνουν για την ευνοϊκή επίδραση του WOMANIXIN.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}
 • Όμορφη γυναίκα είναι η υγιής γυναίκα!

  Οι γιατροί οι ίδιοι παραδέχονται ότι πολλά από τα φάρμακα βασίζονται σε φυτικά εκχυλίσματα που θεραπεύουν με επιτυχία διάφορες ασθένειες.

  Μετά από διεξοδική ανάλυση ανεξάρτητων πηγών από το πλήθος διεξαχθεισών μελετών με διάφορα βότανα και συνδυασμών μεταξύ τους, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχουν 5 φυτά, τα οποία στη σωστή αναλογία αποτελούν μια ισχυρή σύνθεση που μπορεί να βοηθήσει για την απομάκρυνση ινομυωμάτων, κύστεων, διαταραχών της εμμηνορρυσίας, υπογονιμότητας κτλ.

  Για την δημιουργία ακριβών αναλογιών χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία μη θερμικής υδάτινης – αιθανολικής εκχύλισης των ουσιών, που επιτρέπει την εξασφάλιση της πλήρης ικανότητας κάθε βοτάνου και την διατήρηση του στο χρόνο, χωρίς να καταστρέφονται οι ιδιότητες και οι δυνατότητες του εκχυλίσματος.

  Ο συνδυασμός των εκχυλισμάτων από τα φυτά αυτά είναι μεγάλης κλίμακας φόρμουλα, η οποία έχει δημιουργηθεί μέχρι την στιγμή, που καλύπτει τις ανάγκες του γυναικείου σώματος από ιχνοστοιχεία και φυτοθρεπτικά συστατικά, για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος. Πέραν του ότι έχουν θεραπευτικό αποτέλεσμα, τα βότανα απομακρύνουν την εμφάνιση της ακμής, του εκζέματος, της πιτυρίδας, της σμηγματόρροιας, στραγγίζουν, ομαλοποιούν τον μεταβολισμό και με τον τρόπο αυτό μας κάνουν πιο όμορφους. Ρυθμίζοντας την ορμονική ισορροπία, ο συνδυασμός βοτάνων μειώνει τις συναισθηματικές διαφορές και την νευρικότητα, τα οποία υπάρχουν συνήθως στις περισσότερες γυναίκες πριν και κατά τη διάρκεια της εμμηνορρυσίας.

  Για ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί ή σκοπεύουν να κάνουν, οι ειδικοί συστήνουν στις γυναίκες να λάβουν WOMANIXIN για να βοηθήσουν την ομαλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, ενώ οι μέλλοντες μπαμπάδες – το προϊόν MENMAX. Το Menmax είναι καθαρά φυσική λύση σε πολλά από τα προβλήματα των ανδρών, που έχει παρασκευαστεί εξ ολοκλήρου από βότανα. Η επίδραση προέρχεται από την διέγερση της παραγωγής ωχρινοτρόπου ορμόνης, η οποία επηρεάζει άμεσα την παραγωγή της τεστοστερόνης, αντίστοιχα επιφέρει κύμα δύναμης, παρατείνοντας τις στύσεις και επιφέροντας μια καλύτερη σεξουαλική ικανότητα. Ο συνδυασμός αυτών των φυτών λειτουργεί για φυσιολογική ποιότητα σπέρματος και έτσι ευνοεί την γονιμότητα των ανδρών. Αν μη τι άλλο με την λήψη του Menmax εξασφαλίζεται η κανονική λειτουργία του προστάτη – ένα κοινό πρόβλημα στους ενήλικους άνδρες.

  Τι είναι το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PEC);

  Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PEC) είναι μια πάθηση, που προκαλείται από ορμονική ανισορροπία στο γυναικείο σώμα, ως αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας των ωοθηκών, του παγκρέατος, των επινεφριδίων, της υπόφυσης, του θυρεοειδής αδένα και του υποθαλάμου. Η πάθηση είναι επίσης γνωστή υπό την ονομασία σύνδρομο Stein-Leventhal. Στις περισσότερες περιπτώσεις σχετίζεται με υπερανδρογονισμό (αυξημένη παραγωγή αρσενικών ορμονών με τα αντίστοιχα συμπτώματα), αντίσταση στην ινσουλίνη και παχυσαρκία. Στην αντίσταση στην ινσουλίνη, οι ιστοί (τα κύτταρα) του σώματος είναι ανθεκτικοί στις επιδράσεις της ινσουλίνης, σε απάντηση του οποίου και συμψηφιστικά ο οργανισμός παράγει περισσότερη ινσουλίνη. Τα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης οδηγούν σε αυξημένη παραγωγή της ανδρικής ορμόνης – την τεστοστερόνη, η οποία παρεμποδίζει την ανάπτυξη των ωοθυλακίων και την κανονική ωορρηξία. Δεδομένου ότι η ινσουλίνη είναι απαραίτητη για την απορρόφηση των σακχάρων (της γλυκόζης) από τα τρόφιμα, στην αντίσταση στην ινσουλίνη η γλυκόζη συσσωρεύεται με τη μορφή λίπους.Η νόσος εκδηλώνεται με ακανόνιστη ή με απούσα έμμηνο ρύση, ασυνήθιστη αιμορραγία της μήτρας, διαρκούν περισσότερο από μία εβδομάδα προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS – πόνος στο κάτω μέρος της κοιλιάς και χαμηλά στην πλάτη, οίδημα, ευαισθησία στο στήθος), υπογονιμότητα, σεξουαλική ψυχρότητα, υπερβολική και ασυνήθιστη ανάπτυξη τριχοφυΐας, αδύναμα μαλλιά και τριχόπτωση, φαλάκρα αρσενικού τύπου, λιπαρό δέρμα και ακμή, παχυσαρκία, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη, απάθεια, λήθαργο, υπνηλία κτλ.

  Τα ιχνοστοιχεία, στα οποία είναι πλούσια η φόρμουλα από βότανα WOMANIXIN βοηθούν στη διατήρηση ορμονικής ισορροπίας και εύρυθμης λειτουργίας του γυναικείου ενδοκρινικού συστήματος.

  ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΥ ΡΥΣΕΩΣ

  Η έμμηνος ρύση είναι μια φυσιολογική διαδικασία που συμβαίνει κυκλικά στις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία. Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα που συνδέονται με την έμμηνο ρύση, είναι ο πόνος. Είναι συχνά με την μορφή κραμπών, σπασμών στην κάτω κοιλιακή χώρα και εξαπλώνεται στους γλουτούς, την πλάτη και τη μέση.Οι πιο κοινές αδιαθεσίες κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης είναι οι εξής:

  • κατακράτηση υγρών και αίσθηση τυμπανισμού, ειδικά στην κοιλιά
  • ναυτία
  • γενική αδυναμία και κόπωση
  • αυξημένη ευερεθιστότητα
  • πονοκέφαλοςa

  Η δράση του WOMANIXIN είναι ποικίλη σχετικά με την ανακούφιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως και μπορεί να ληφθεί από όλες τις γυναίκες με δυσφορία κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσου.

  Υπάρχει τρόπος για να κατασταλούν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;

  Στην φυσιολογική εμμηνόπαυση τα συμπτώματα μπορούν να κατασταλούν με το WOMANIXIN που περιέχει φυτοοιστρογόνα φυτικής προέλευσης. Είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως οι εξάψεις ή οι νυχτερινές εφιδρώσεις.

  Παράγοντες που επηρεάζουν τη λειτουργικότητα του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος:

  • Κυκλοφορικές διαταραχές που προκαλούνται από υποξία.
  • Κακή διατροφή.
  • Διαταραχές του νευρικού συστήματος, κατάθλιψη, άγχος.
  • Ορμονικές διαταραχές.
  • Γενετικά προβλήματα.
  • Λοιμώξεις.
  • Άλλα – κακές συνήθειες και ανθυγιεινός τρόπος ζωής.

  ΔΡΑΣΗ

  Ο συνδυασμός εκχυλισμάτων από αυτά τα φυτά είναι ένας τύπος που ικανοποιεί τις ανάγκες του γυναικείου σώματος για ιχνοστοιχεία και φυτοθρεπτικά συστατικά, και έτσι βοηθά:
  • Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.
  • Εξάλειψη της εμφάνισης δερματικών προβλημάτων όπως ακμή, έκζεμα, πιτυρίδα, σμηγματόρροια, παροχέτευση, ομαλοποίηση του μεταβολισμού και έτσι μας κάνουν πιο όμορφους.
  • Αποστράγγιση, ομαλοποίηση του μεταβολισμού κ.λπ.
  • Διατηρώντας μια ορμονική ισορροπία, ο συνδυασμός βοτάνων βοηθά στη μείωση των συναισθηματικών μεγεθών και των νευρικών καταστάσεων που συνήθως υπάρχουν στις περισσότερες κυρίες πριν και κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου.
  • Συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και των μυών της μήτρας.
  • Το WOMANIXIN είναι υγρό ελιξίριο με συμπυκνωμένο εκχύλισμα βοτάνων, που είναι γνωστά με τις ιδιότητες τους να υποστηρίζουν και να διατηρούν την κανονική λειτουργία των: ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  Δείτε γιατί το WOMANIXIN είναι τόσο αποτελεσματικό:

  • Τελείως φυσικό προϊόν που βασίζεται σε φυτοθρεπτικά συστατικά που προέρχονται από τα πιο γνωστά βότανα, σχετικά με την υγεία των γυναικών.
  • Χωρίς κίνδυνο για την υγεία σας χωρίς παρενέργειες. Συνεχής δράση.
  • Πολύπλοκη φόρμουλα, που ενεργεί απευθείας στις βασικές αιτίες για την εμφάνιση των ανισορροπιών στο σώμα. Ορατά αποτελέσματα τόσο εντός όσο και εκτός.

  Το WOMANIXIN είναι ενεργή φόρμουλα με προσθήκη εκχυλισμάτων από πέντε βότανα, που είναι γνωστά στη λαϊκή ιατρική για την υποστηρικτική δράση στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα. Οι επιστημονικές έρευνες στον τομέα της φυτοθεραπείας αναμφίβολα αποδεικνύουν την ευεργετική επίδραση του συνδυασμού για την πρόληψη της γυναικείας υγείας.

  ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ:

  • ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  • ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
  • ΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
  • ΕΠΙΠΕΔΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ ΝΥΧΙΑ
  • ΕΜΜΗΝΟΡΡΟΙΚΗ ΡΥΣΗ

  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!

  Σκεφτείτε την υγεία σας και την ίδια στιγμή γίνετε όμορφη!

  • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας – Η κυτταρίτιδα ή πιο συγκεκριμένα το δέρμα με υφή πορτοκαλιού ονομάζεται στα ιατρικά λεξικά λιποδυστροφία. Αυτή είναι μια κακή κατανομή του λίπους, που εμφανίζεται με τις αλλοιώσεις στο συνδετικό – ινώδη ιστό. Δεν είναι εύκολο να απαλλαγείτε από το σωματικό λίπος, αλλά η κυτταρίτιδα, αν και σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από αυτό, είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος. Το WOMANIXIN είναι ένας πολύ καλός φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση της περίσσειας λίπους, για βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και για εξομάλυνση των ορατών ανωμαλιών, που δημιουργούνται στην υφή από την κυταρίτιδα.
  • Βέλτιστη ενυδάτωση – Η βέλτιστη ενυδάτωση έγκειται στην αυξημένη ποσότητα ουσιών που προέρχονται από βότανα, βιταμίνες και άλλα δραστικά συστατικά. Ο σίδηρος βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, ενώ η βιταμίνη Κ – των φλαβονοειδών και των τανίνων, που αυξάνουν και ενισχύουν την ελαστικότητα. Έτσι, το δέρμα γίνεται λείο, απαλό και αποκτά πολύ πιο νεανική εμφάνιση.
  • Ανανεωμένο δέρμα – Τα ισχυρά και αποτελεσματική αντιοξειδωτικά αποτελούν ανεκτίμητο όπλο για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. Διεγείρουν τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου, η ποσότητα των οποίων μειώνεται με την ηλικία. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε σταθεροποίηση του συνδετικού ιστού, επηρεάζει σημαντικά τον φυσιολογικό μεταβολισμό των κυττάρων και την απελευθέρωση των ελευθέρων ριζών. Έτσι επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης.
  • Ταχεία αναγέννηση – Τα φυτοθρεπτικά συστατικά που περιέχονται στον φυτικό συνδυασμό, διεγείρουν την ανανέωση του δέρματος. Η επίδραση τους στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος είναι ως μέσο για την επιτάχυνση της αναγέννησης στον αγώνα ενάντια στις ρυτίδες.Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας – Η κυτταρίτιδα ή πιο συγκεκριμένα το δέρμα με υφή πορτοκαλιού ονομάζεται στα ιατρικά λεξικά λιποδυστροφία. Αυτή είναι μια κακή κατανομή του λίπους, που εμφανίζεται με τις αλλοιώσεις στο συνδετικό – ινώδη ιστό. Δεν είναι εύκολο να απαλλαγείτε από το σωματικό λίπος, αλλά η κυτταρίτιδα, αν και σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από αυτό, είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος. Το WOMANIXIN είναι ένας πολύ καλός φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση της περίσσειας λίπους, για βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και για εξομάλυνση των ορατών ανωμαλιών, που δημιουργούνται στην υφή από την κυταρίτιδα.
  • Βέλτιστη ενυδάτωση – Η βέλτιστη ενυδάτωση έγκειται στην αυξημένη ποσότητα ουσιών που προέρχονται από βότανα, βιταμίνες και άλλα δραστικά συστατικά. Ο σίδηρος βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, ενώ η βιταμίνη Κ – των φλαβονοειδών και των τανίνων, που αυξάνουν και ενισχύουν την ελαστικότητα. Έτσι, το δέρμα γίνεται λείο, απαλό και αποκτά πολύ πιο νεανική εμφάνιση.
  • Ανανεωμένο δέρμα – Τα ισχυρά και αποτελεσματική αντιοξειδωτικά αποτελούν ανεκτίμητο όπλο για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. Διεγείρουν τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου, η ποσότητα των οποίων μειώνεται με την ηλικία. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε σταθεροποίηση του συνδετικού ιστού, επηρεάζει σημαντικά τον φυσιολογικό μεταβολισμό των κυττάρων και την απελευθέρωση των ελευθέρων ριζών. Έτσι επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης.
  • Ταχεία αναγέννηση – Τα φυτοθρεπτικά συστατικά που περιέχονται στον φυτικό συνδυασμό, διεγείρουν την ανανέωση του δέρματος. Η επίδραση τους στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος είναι ως μέσο για την επιτάχυνση της αναγέννησης στον αγώνα ενάντια στις ρυτίδες.
  ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

 • Εκχύλισμα Γαρκινία

  Αφαιρεί το λίπος από τον οργανισμό. Η Γαρκινία περιέχει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό διεγερτικών ουσιών όπως η καφεΐνη, η θεοφυλλίνη και η θεοβρωμίνη. Είναι επίσης μια πηγή αντιοξειδωτικών, όπως τανίνες, σαπωνίνες και κατεχίνες. Οι μελέτες δείχνουν ότι η Γαρκινία μπορεί να αναστέλλει τα γονίδια που ενισχύουν την παραγωγή λιποκυττάρων και διεγείρουν τα γονίδια που το επιβραδύνουν. Σε γενικές γραμμές, η Γαρκινία αυξάνει το μεταβολισμό του λίπους (των λιπιδίων), βελτιώνει την απώλεια βάρους και αυξάνει την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται για την κύρια μεταβολική λειτουργία, όπως η αναπνοή και η πέψη. Εκτός από την καύση του λίπους, η Γαρκινία μπορεί να αποτρέψει το σχηματισμό λίπους, μειώνοντας την παραγωγή γονιδίων που συμβάλλουν στο σχηματισμό λίπους και αυξάνουν την παραγωγή γονιδίων που το αποτρέπουν.

  ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΦΕ

  Σύμφωνα με πολλές μελέτες, το χλωρογόνο οξύ που περιέχεται στον πράσινο καφέ είναι ένα από τα καλύτερα μέσα καύσης λίπους. Μειώνει την απελευθέρωση γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος μετά από τροφή και αναγκάζει το σώμα να κάψει λίπος για να παρέχει ενέργεια, αυξάνει το μεταβολισμό του λίπους στο ήπαρ, μειώνει την όρεξη.

  ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΣΑΙ

  Τονώνει, επιταχύνει το μεταβολισμό, προάγει την ταχύτερη αποβολή των τοξινών και της σκωρίας. Αφαιρεί την περίσσεια υγρού από το σώμα και απομακρύνει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα.

  ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΙΒΕΡΙΑΚΟΥ ΓΕΝΣΕΝ

  Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα.Το σιβηρικό τζίνσενγκ /Eleutherococcus senticosus/ είναι προσαρμογόνο. Τα προσαρμογόνα είναι βότανα που προστατεύουν το σώμα από τις επιδράσεις του στρες και των επιπτώσεων του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένης της εξάντλησης, της έκθεσης σε κρύο, θερμότητα, ακτινοβολία κλπ. Οι μελέτες δείχνουν ότι το σιβηρικό τζίνσενγκ ενισχύει την ενέργεια, το μεταβολισμό και τη σωματική απόδοση των συμμετεχόντων στην έρευνα. Έχει επίσης θετική επίδραση στην καρδιαγγειακή υγεία τους, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και την πίεση. Σε μια άλλη μελέτη, από τους Eleutherococcus sessiliflorus ήταν απομονωμένα τριγλυκερίδια τριτερπενιών, τα οποία είναι γνωστά για την ικανότητά τους να αναστέλλουν την αύξηση του σωματικού βάρους των ποντικών που τρώνε λιπαρές τροφές...

  Εκχύλισμα Κράταιγος ή Μουρτζιά

  Τα άνθη και οι καρποί του φυτού hawthorn έχουν μεγάλο όφελος για την ανθρώπινη υγεία. Οι ιδιότητές τους χρησιμοποιούνται από τη λαϊκή ιατρική για την πρόληψη διαφόρων ασθενειών, για την ομαλοποίηση της πέψης, για την αντιμετώπιση της κόπωσης, της αϋπνίας. Εξαλείφουν την επίδραση της νευρικής κόπωσης.
  • 60 σταγόνες 2-3 φορές την ημέρα, διαλύονται σε 50 ml νερού ή χυμό
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών.
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • Μη θερμική υδάτινη – αιθανολική οδός εκχύλισης των δραστικών ουσιών.  Η πιο αποτελεσματική μέθοδος, που εξασφαλίζει μέγιστη συγκέντρωση, ακριβή δοσολογία και διατήρηση της ποιότητας των εκχυλισμάτων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Πρώτο στην κατηγορία του προϊόν, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από βότανα, με υπολογισμένες με ακρίβεια αναλογίες ενεργών θρεπτικών φυτό συστατικών, που εξασφαλίζουν πλήρη κυτταρική απορρόφηση και μέγιστα αποτελέσματα.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα