Youth Booster-Εξομαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

Το νέο συμπλήρωμα YOUTH BOOSTER, φροντίζει την επιδερμίδα σου από μέσα.
Γιατί κρέμες έχεις δοκιμάσει πολλές. Η πραγματική διαφορά όμως είναι πως με το συγκεκριμένο συμπλήρωμα έχεις άμεσα αποτελέσματα και μια επιδερμίδα που αναζοωγονείται και λάμπει από μέσα.

Παραγγειλετε 3 προϊοντα και θα σας κανουμε δωρο ενα βιβλιο «Ελληνικά βότανα, μοναδικά φάρμακα»

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'€':false}}
{{product.discount.reason}}

 • Αποτελέσματα που Αψηφούν το Χρόνο για το Γυναικείο Δέρμα:

  1. Εξομαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές
  2. Ωθεί τη σύνθεση κολλαγόνου
  3. Ενυδατώνει το δέρμα
  4. Σταματάει την απώλεια υγρασίας
  5. Ανανεώνει τα δερματικά κύτταρα
  6. Επεκτείνει τη ζωή των δερματικών κυττάρων

  Αποτελέσματα που Αψηφούν το Χρόνο για το Ανδρικό Δέρμα:

  1. Επιταχύνει το ρυθμό ανανέωσης του επιφανειακού δέρματος
  2. Αναγεννάει την επιφάνεια του δέρματος
  3. Εξομαλύνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές στο Μέτωπο
  4. Διατηρεί περισσότερη υγρασία στην επιφάνεια
  5. Αναπληρώνει το φράγμα υγρασίας του δέρματος
  6. Βοηθάει στη διατήρηση των νεανικών ισοϋψών γραμμών της επιφάνειας του δέρματος
  7. Επεκτείνει τη ζωή των δερματικών κυττάρων

  H ομορφιά ξεκινάει από μέσα

  • Μειώνει ορατά τις ρυτίδες
  • Ενισχύει την σύνθεση του κολλαγόνου
  • Αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος
  • Μειώνει το μέγεθος των πόρων
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
  Η κλινικά ελεγμένη φόρμουλα είναι πλούσια σε αμινοξέα τα οποία είναι απαραίτητα για υγιές δέρμα. Μειώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες βελτιώνοντας την ενυδάτωση του δέρματος και την ελαστικότητα.

  ΕΠΙΣΤΗΜΗ

  Ημοναδική ενζυματική διαδικασία της Biotica Healthy Life διασπά το μοριακό βάρος του κολλαγόνου για καλύτερη απορρόφηση. Οι πεπτιδικές αλυσίδες κολλαγόνου απορροφούνται από το σώμα βοηθώντας την διέγερση παραγωγής κολλαγόνου.
  Τα αποτελέσματα είναι βασισμένα σε Ανεξάρτητη κλινική έρευνα 6 εβδομάδων για το YOUTH BOOSTER. Οι ελεγχόμενες με αγωγές-αναφορές με φευδοφάρμακα και διπλά τυφλές δοκιμές, διεξάχθηκαν από το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια στη Νότιο Αφρική.
  ΤΟ YOUTH BOOSTER ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

  Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ IAN HAMLEY
  Οι ρυτίδες στο μέτωπο και στα μάτια εξομαλύνονται αισθητά από μέσα από το δέρμα. Πολλές παράμετροι επέδειξαν την επίδραση εξομάλυνσης αυτή (όγκος ρυτίδας, βάθος, επιφάνεια/δείτε πιο κάτω) και άλλες, ειδικά την επίδραση λίφτινγκ και το άπλωμα της ρυτίδας.Το YOUTH BOOSTER είναι τόσο αποτελεσματικό διότι περιέχει ένα βραβευμένο συστατικό. Τα αδιάσειστα τεκμήρια: μια μελέτη του 2013 που διεξάχθηκε από τον Καθηγητή Ian Hamley και την ομάδα του στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ βρήκαν ότι το Matrixyl διπλασίαζε τα επίπεδα κολλαγόνου στο δέρμα. “Μελέτες σαν και αυτή είναι πολύ σημαντικές για τον καταναλωτή”, λέει ο Καθηγητής Hamley, “καθώς οι εταιρείες κοσμητικών σπάνια δημοσιεύουν τη δουλειά τους”. Με άλλα λόγια, τα πεπτίδια είναι φράγματα πρωτεϊνών τα οποία “λένε” στο δέρμα να παραγάγει κολλαγόνο. Η εφαρμογή πεπτιδίων στην επιφάνεια του δέρματος μπορεί να ξεγελάσει το δέρμα να παραγάγει περισσότερα, καθυστερώντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης. Το Matrixyl είναι το μόνο πεπτίδιο που έχει αποδειχθεί εντός μιας έγκριτης επιστημονικής μελέτης, άρα αποτελεί το σωστό να αναζητήσετε.

  Απλή Εξήγηση: ΕΠΕΙΔΉ ΤΑ ΠΕΠΤΊΔΙΑ ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΈΡΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΆΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΟΛΛΑΓΌΝΟΗ ΑΠΏΛΕΙΑ ΚΟΛΛΑΓΌΝΟΥ ΟΔΗΓΕΊ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΌ ΡΥΤΊΔΩΝ

  Όταν μεγαλώνουμε σε ηλικία, το κολλαγόνο καταστρέφεται και δεν αναπληρώνεται. Ως αποτέλεσμα, το νεανικό και ομαλό δέρμα μετατρέπεται σε λεπτό και ρυτιδιασμένο με το χρόνο. Εξαιτίας της μειωμένης ποσότητας κολλαγόνου, το δέρμα μας χάνει τη σφριγηλότητά του, οδηγώντας στο σχηματισμό ρυτίδων. Το άγχος, μια μη ισορροπημένη δίαιτα και η έκθεση στον ήλιο μπορούν να επιταχύνουν ακόμη περισσότερο τη διαδικασία αυτή.

  Η αποτελεσματικότερη στρατηγική για βελτίωση των ρυτίδων και για να φαίνεστε νεότερες είναι να αντικαταστήσετε το χαμένο κολλαγόνο. Όταν το κολλαγόνο διασπάται, σχηματίζει συγκεκριμένα πεπτίδια. Τα πεπτίδια αυτά λειτουργούν ως σινιάλο που λέει στο δέρμα σας πως έχει υποστεί ζημιά και πως πρέπει να παραγάγει νέο κολλαγόνο. Εφαρμόζοντας πεπτίδια απευθείας στο δέρμα σας, ξεγελάτε το δέρμα σας να νομίσει πως έχει πρόσφατα χάσει κολλαγόνο και πως χρειάζεται να παραγάγει περισσότερο.

  Η τελευταία καινοτομία στα πεπτίδια για κοσμητική χρήση είναι το Παλμιτόυλο-Λυσύλ-Διοξυμεθιονυλ-Λυσίνη, γνωστό με το όνομα “Matrixyl Synthe‘6”. Μπορείτε να βρείτε το ενεργό αυτό συστατικό σε ένα πετυχημένο συνδυασμό με βλαστοκύτταρα μήλου και άλλα υποστηρικτικά ενυδατικά αντιγηραντικά συστατικά στο YOUTH BOOSTER, το οποίο φαίνεται να είναι η τελευταία τεχνολογία στις δερματολογικές κοινωνίες ανά το παγκόσμιο.

  Το Matrixyl Synthe’6 είναι ένα συστατικό πεπτίδιο νέας γενεάς, λειτουργώντας ως το αποτελεσματικότερο πληρωτικό ρυτίδων. Η δράση του βασίζεται στην αρχή μιας επίδρασης παρόμοιας με της ματρικίνης, διεγείροντας τη σύνθεση 6 κύριων συστατικών του δέρματος:

  • κολλαγόνο I
  • κολλαγόνο III
  • κολλαγόνο IV
  • λαμινίνη V

  Το Matrixyl Synthe’6 πετυχαίνει να εξομαλύνει το δέρμα και να ομαλύνει όλες τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές από μέσα αναδομώντας το δέρμα όπου χρειάζεται:

  Βλαστοκύτταρα Μήλου  – Τι είναι τα Βλαστοκύτταρα Μήλου: Το PhitoCellTecTM Malus Domestica (Μήλο) αποτελεί μια επαναστατική τεχνολογία για προστασία των βλαστοκυττάρων του δέρματος. Ένα Σουηδικό μήλο που ονομάζεται “Uttwiler Spätlauber” αποτελεί μια ποικιλία σε κίνδυνο υπό εξαφάνιση, η οποία προέρχεται από την Ελβετία, και η οποία είναι πασίγνωστη για την εξαιρετική της ικανότητα σε διάρκεια αποθήκευσης και μακροζωία.

  Χαρακτηριστικά: Χάρη στην επαναστατική αυτή τεχνολογία, Βλαστοκύτταρα Μήλου από αυτό το σπάνιο μήλο χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν τη μακροζωία των δερματικών κυττάρων.

  Λειτουργία: Διάφορες μελέτες και πειράματα έχουν διενεργηθεί για να επιδείξουν την επίδραση επιβράδυνσης της γήρανσης και ενάντια στις ρυτίδες που έχουν τα Βλαστοκύτταρα Μήλου στο δέρμα:

  • Προστασία μακροζωίας των δερματικών κυττάρων
  • Καθυστέρηση γηρασμού των ουσιωδών κυττάρων
  • Καταπολέμηση χρονολογικής ενηλικίωσης
  • Διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και ζωντάνιας του δέρματος
 • Sodium Hyaluronate

  Ένα φυσικό συστατικό που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και δέρμα, το Sodium Hyaluronate είναι το νιτρικό άλας του υαλουρονικού οξέος το οποίο προσδίδει στο δέρμα όγκο κατακρατώντας το νερό. Όσο τα επίπεδά του μειώνονται με την ηλικία, το δέρμα αρχίζει να φαίνεται πιο γερασμένο. Το Υαλουρονικό Νάτριο είναι ένα συστατικό με εξαιρετικές ιδιότητες μαλακτικού και αναπλήρωσης της επιδερμίδας εξαιτίας της μίξης λιπαρών οξέων που περιέχει, τα οποία το δέρμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να επαναφέρει την επιφάνειά του και να αντισταθεί στην απώλεια υγρασίας. Ως ένα αποτελεσματικό ενυδατικό, το Υαλουρονικό Νάτριο έχει την ικανότητα να δεσμεύει και να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ομαλό και μαλακό δέρμα, με λιγότερες γραμμές και ρυτίδες. Δεν υπάρχει ανάγκη για ενέσεις με πληρωτικά, τέρμα στα ανεπιθύμητα κοσμητικά αποτελέσματα.

  Βιταμίνη C

  έχει μια ποικιλία από οφέλη σχετικά με τη διατήρηση ενός υγιούς, νεανικού δέρματος. Ως αντιοξειδωτικό, βοηθάει στην αποτροπή της ζημιάς οξείδωσης που προκαλεί την υποβάθμιση του κολλαγόνου και οδηγεί στις ρυτίδες και το χαλαρό δέρμα. Όταν το δέρμα εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, οδηγεί στην παραγωγή ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες αυτές ρίζες προκαλούν ζημιά στις μεμβράνες των κυττάρων του δέρματος και ενεργοποιούν ένζυμα τα οποία διασπούν το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Η Βιταμίνη C δωρίζει ηλεκτρόνια στις ελεύθερες ρίζες ώστε να μην είναι πλέον τόσο ζημιογόνες στις κυτταρικές δομές. Προστατεύει το δέρμα ενάντια στην οξειδωτική ζημιά που προκαλεί ο ήλιος, την πρόωρη γήρανση και τον καρκίνο του δέρματος. Η Βιταμίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος, βοηθάει ενάντια στη χρώση του δέρματος.

  Caprylic Triglycerideείναι

  ένα μαλακτικό της επιδερμίδας που διεισδύει γρήγορα στο δέρμα και παρέχει ένα προστατευτικό φράγμα ενάντια στην απώλεια υγρασίας. Λειτουργεί ως πυκνωτικό, η κύριά του όμως δουλειά είναι να ενυδατώνει και να αναπληρώνει το δέρμα. Δεν προκαλεί ευαισθητοποίηση.

  Εκχύλισμα Φύλλων Πράσινου Τσαγιού

  είναι ένα πασίγνωστο αντιοξειδωτικό που περιέχει πολυφαινόλες, γνωστό ως αποτελεσματικός καθαριστής των ελεύθερων ριζών προσφέροντας έτσι παρατεταμένη επίδραση ενυδάτωσης. Το εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού βελτιώνει τη μικροανακούφιση του δέρματος και το εξομαλύνει.

  Εκχύλισμα Εχινάκειας Αγκουστιφόλιας

  Καλύτερα γνωστό ως ένα φυσικό ενισχυτικό και βότανο κατάλληλο για το κρύωμα, η Εχινάκεια είναι βοηθητική στον πόλεμο κατά των ρυτίδων: πλούσια σε εχινακεΐνη, μια ουσία που υποβοηθά τους ινοβλάστες (τα κύτταρα που δημιουργούν το κολλαγόνο που εξομαλύνει το δέρμα) ώστε να λειτουργούν πιο αποδοτικά.

  Εκχύλισμα Γκουαράνα

  ένα γνωστό αντιοξειδωτικό το οποίο καταπολεμάει τις ζημιογόνες ελεύθερες ρίζες. Πλούσιο σε τανίνες, το γκουαράνα επιταχύνει την αναδόμηση του δέρματος.

  • 2 κάψουλες ημερησίως, μετά το φαγητό με αρκετή ποσότητα νερού.
  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!
  • Να μην λαμβάνεται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες!
  • Συμβατό με φαρμακευτική θεραπεία.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν λήψη ελάχιστης διάρκειας τριών μηνών
  • Το προϊόν υπόκειται σε τακτική παρακολούθηση της ποιότητας σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και των βασικών κριτηρίων ποιότητας στο εισαγμένο σύστημα ασφάλειας.
  • Η ποιότητα των παραγμένων προϊόντων παρακολουθείται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια και ελέγχεται από τις εξουσιοδοτημένες αρχές.
  • Εκτός από τις υποχρεωτικές παραμέτρους που εξετάζονται, ελέγχεται και για την παρουσία βαρέων μετάλλων σύμφωνα με τον Κανονισμό 1881 ΕΚ για καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
  • Κάθε μονάδα συσκευασίας έχει έναν αντίστοιχο αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  • Για την παραγωγή το προϊόν χρησιμοποιούνται  Coni-Snap σκληρές κάψουλες ζελατίνης. Είναι υψηλής αξιοπιστίας και διατηρούν τις ουσίες σε προστατευμένο περιβάλλον
  • Το σώμα της κάψουλας πιάνει εύκολα το καπάκι και επιτρέπει ομαλό κλείσιμο
  • Το διπλό αρθρωτό σύστημα κλειδώματος παρέχει σφιχτή συγκόλληση, χωρίς τον κίνδυνο να χυθεί η ουσία.
  • Χρησιμοποιούνται μηχανές υψηλής ταχύτητας για γέμιση με εξαεριστήρες, οι οποίες «διώχνουν» τον αέρα κατά τη διάρκεια του γεμίσματος των κάψουλων.
  • Οι στρογγυλές ημισφαιρικές άκρες είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές στην παραμόρφωση
  • Έχουν εξαιρετική ποιότητα – είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practises)
  • Χρησιμοποιείται πιστοποιημένο σύστημα για την διασφάλιση της ποιότητας.
 • Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτό το προϊόν

Σχετικά προϊόντα